DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 raid cok skıntı gerçekten abi mob kesmekten sıkılmıyor musunuz? hemde deli gibi zaman gerçekten iyi bir çevreyle günde 1-2 saat pvp yapmak tüm eglence kotasını doldurur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 tinu said: ya işte kriz gibi geliyor 8 - 9 ay oldu oynamıyorum, ama işte şöyle arada girsem raid yapsam paladinle iki heal atsam felan diyorum, eski arkadaşlardan da kimse kalmadı, zaten guild de kalmadı, felan.. öfff oyunda yok kardeşim bari star wars felan çıksa wowa gerek yok heal için, onun kendi oyunu var bedava, ayfon varsa indir istediğin kadar heal at :) http://itunes.apple.com/app/healbot/id450064167 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 oyun cok kolaylasti yaa cok guzel oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 BonePART said: abi cok zaman istiyo bi daha erasmusa gidersem bi daha baslarimda calisirken manasiz eve gelcem 9 a kadar dier insanlari beklicez (ki ben 7 de hazirim) sonra 1 e kadar rai yapip urascan peh gerek yok hon oynuyorum 45 dakka ortalama işe başlayan her raiderin hazin sonu. günde bir doz hon, wow'u unutturmasa da alevini söndürüyor diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 cacodemon said: BonePART said: abi cok zaman istiyo bi daha erasmusa gidersem bi daha baslarimda calisirken manasiz eve gelcem 9 a kadar dier insanlari beklicez (ki ben 7 de hazirim) sonra 1 e kadar rai yapip urascan peh gerek yok hon oynuyorum 45 dakka ortalama işe başlayan her raiderin hazin sonu. günde bir doz hon, wow'u unutturmasa da alevini söndürüyor diyebiliriz. eksisozlukte inanilmaz bi yorum okumustum dota fakir wowu diye o hesap eauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi bende aynı son 2 yıldır,sırf ortam göriyim die bakılırmı wowa accountu açtırırım girer 5 dk bakarım etrafa sonra hesabı deaktif eder çıkarım,2 ay sonra tekrar aynı muhabbet,napcaz lan biz swtor kurtarırmı bizi,kurtarmazsa abi gitcem stormwind de bir kenarda alcam malzemeleri rakı balık hesabı rp ye vurcam kendimi şerefsiizim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 blizzardın tekeline sokayım,diğer firmaların da aklına.Bizi anca d3 kurtarıcak bu gidişle,aa yine blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 olm gidin kumda oynayın siz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 tbc den bu yana pve yapmiyorum. belli araliklarla acip pvp yapiyoruz arkadaslarla. bu sure de 3-6 ay arasi oluyor, sonra bu kadar bir sure kapali kaliyor, yine aciyoruz hadi lan diyip oyle arenalarda ragequitlerle, dk warrior QQsu ile gecinip gidiyoruz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 harbiden nolacak bizim halimiz,perişan bir kitle bıraktı arkasında wow hiçbir şeye ısınamayan,single player bile sarmayan bir kitle,bu isyana gider hacı bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 TBC char yaptım oynuyorum hc/arena/pvp sıkılmadan wotlk+cata gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Hergün minimum 10 win arena yapıyorum sonra reset gelene kadar yapabildikçe trash yapıp bok gibi para kasıyorum ilk gün bh leri tamamlıyorum son reset gelirken raidleri bitiriyorum. bunları yaparken tek arenada eğlendiğimi anlayıp artık raidleri bırakımaya karar verip o pve geara harcadığım zamanki aklıma etmekle uğrasıp ulan 1 ay daha acc nin süresi var devammı etsem yoksa yerim 1 ayını hemen bırakıp ya daoc ya her sene bir ay açtırdıgım ultimaya yada farklı bir oyuna yelken mi açsam diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 siz haftalarınızı aylarınızı verip item gold kasıyosunuz elin çinlisi 1 saatte aynı parayı kasıyor. yaptığınız şey anlamsız. yetenek deseniz oynayanların %50si sizden daha yeteneklidir. elinize bişi geçirmeyen oyunu boşuna oynuyosunuz,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 eline bişey geçmeyen ne demek yav oyun işte eğlenceli başkada bir amacı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 victoria, hoi oynayın dünya coğrafyanız gelişsin devlet ekonomisi, tarihi olaylar hakkında bişiler öğrenin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 DoruK said: siz haftalarınızı aylarınızı verip item gold kasıyosunuz elin çinlisi 1 saatte aynı parayı kasıyor. yaptığınız şey anlamsız. yetenek deseniz oynayanların %50si sizden daha yeteneklidir. elinize bişi geçirmeyen oyunu boşuna oynuyosunuz,. Ne alaka sen kendını o %50 yeteneksızler kısmına koyuyorsan bız napalım bırde hangı oyun ınsanın elıne bır sey gecırıyor cok merak edıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 kendimi koymuyorum ki seni koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Sözüm ona o "yetenekliler" oynayınca ellerine okadar çok şey geçiyo napçak bu yeteneksiz gençler bilemedim şimdi üzüldüm bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 blackwolf said: DoruK said: siz haftalarınızı aylarınızı verip item gold kasıyosunuz elin çinlisi 1 saatte aynı parayı kasıyor. yaptığınız şey anlamsız. yetenek deseniz oynayanların %50si sizden daha yeteneklidir. elinize bişi geçirmeyen oyunu boşuna oynuyosunuz,. Ne alaka sen kendını o %50 yeteneksızler kısmına koyuyorsan bız napalım bırde hangı oyun ınsanın elıne bır sey gecırıyor cok merak edıyorum oralı bile olma post kasma amacıyla ağız dalaşına giriyor işte anlasana bu forumun en kolay post kasma yolu ağız dalaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 http://www.ponychan.net/chan/arch/src/130980902319.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 pinkporing said: harbiden nolacak bizim halimiz,perişan bir kitle bıraktı arkasında wow hiçbir şeye ısınamayan,single player bile sarmayan bir kitle,bu isyana gider hacı bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Madem eğleniyosunuz niye bırakmak istiyosunuz? Madem herşey aynı geliyo çok baydı, e niye hala devam ediyosunuz? Madem ki sıkıldınız, oyuna bok atmak daha eğlenceli geliyo, gelip burda niye oyunu birbirinize şikayet edip aynı şeyleri söyleyip duruyosunuz? Hadi her şeyi geçtim, madem bıraktınız, Paticik/WoW altında ne işiniz var :D Ben gayet eğlenerek oynuyorum. Orta halli PvE guildim var oh mis akşamları girip bi kaç saat boss kesip, eğlenip çıkıyoruz. Hayır, bu kadar dert ediyosanız cidden niye hala oynuyosunuz ben onu anlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 wow hala oynayan var mı ya biz 2005te oynuyorduk eğlendik bitti haha adamlar hala oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yıl 2011'i ekleyim ben senin yerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hamsili her yerde aykırı gözükmek zorundamısın merak ediyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar