dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 axedice said: Mühendis olmayanların lesser insan olarak damgalandıkları, endüstri mühendislerinin bile aşağılandığı bi forumda kavga sebebi bu başlıklar. ahauhuahauhauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Kojiroh said: Mühendisliğin ezici üstünlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 DoGMeaT said: kız var en azından,lol mühendislik. ama biz de mezun olunca, of kendimi bile kandıramıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 diş ben varım arch var copry var. tıpta abim var noyanh var yani bide veteriner vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ulan paticikteki testis kokusu nerden geliyor nerden geliyor derken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bella said: İktisat idi, bitti. yihu. http://2.bp.blogspot.com/_Pw-ehmH3uDg/Sd3CIo7EVoI/AAAAAAAAAnw/TpfZwjrrMbA/s320/ozel.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sdeceokuyangenç said: diş ben varım arch var copry var. tıpta abim var noyanh var yani bide veteriner vardı dediği gibi.ama bana yetmedi, bi 5 sene de uzmanlık kasayım dedim mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 iktisad ne ya sms olsa okunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 makineyi bırakıp eğitim fakültesine gittim, ikisini birden işaretlemek istiyorum olmiyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bu lan herkesler mühendis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ondan sonra makinaci adami bankada goruyoz ahaha. sikinti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mühendisler tam liseli kafası ya kendilerini bi bok sanıyolar da hepsi 3 milyar maaşla çalışıyo sonra ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 SeaGle said: Bella said: İktisat idi, bitti. yihu. http://2.bp.blogspot.com/_Pw-ehmH3uDg/Sd3CIo7EVoI/AAAAAAAAAnw/TpfZwjrrMbA/s320/ozel.jpg ahahahhahahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Pasta said: MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK eko kusura bakma bi genetik labında tahlil yapcaksın tırt tırt :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 işletme fakültesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 direk laborant 1000 lira maaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 öyle bi planım yok yapsam da 15000 maaşla işe başlicam için katlanırım np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 SeaGle said: Ulan paticikteki testis kokusu nerden geliyor nerden geliyor derken.. Seagle sen banyo yapmamışsın ondan kokuyodur. Terli terli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bi 0 fazla koymuşsun veya hayal kuruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yok hastane bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ahahhdsufhsdufhsdfuhdsfusdh edit: fu syfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 siyaset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Pasta said: yok hastane bizim moleküllerimi inceler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 senin olayın ayrı paşam estel'e dedim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar