dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Zaybird said: beyler benim düğün yakında olacak büyük ihtimal :P hepinizi beklerim. altın oldu +1600$ ne düğününe gitsin millet!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Seele said: fuckbuddy'im var o olur mu? dalga geçmesi için summon dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi niye beni summonladınız? adam sevişiyor demek ki. bizde kız olsa bile zaman yok. saçmalığa bak lan bari bi tur da benim yerime bin seele! "bu seferki dasaaa için!" demeyi unutma. sorarsa ne oluyor diye, hiç açıklama yapma yalnız. edit işin bittikten sonra parmak şöle yaradanı işaret etsin bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Fuck buddy olması degil fuck buddyim var demesi hakkında demiştim. Sevişsin tabii ona lafımız yok sevişmek güzel şey herkes sevişsin. Daha bile ileri gidip paticige uye olan herkes sevişsin digerleri sevişemesin diye dilek bile tutarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://www.boingboing.net/IMG_0304.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 FOREVER ALONE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bilgisayarının resmini koysaydın ya sevgilim diye(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 onunla sadece iş arkadaşıyım. nefret ediyorum yoksa kendisinden. hantal moron! bi koridor adam gitti lan... bi ben kaldım o sırada. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Norak said: http://www.boingboing.net/IMG_0304.JPG / http://4.bp.blogspot.com/-zssCytM0-6o/TYfU3P5GuvI/AAAAAAAABew/1tFkEMikV8Y/s400/linenthreadlg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 çok dolaylı bir anlatım olmuş kimse anlamayacak iplik nedir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Güldürürken düşündürmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 /thread diyor işte arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 var sevgilim hatta 3.5 ay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 6 ay oldu sanırım,agustosta askere gidicem nası olucak blmyrm ayrılmak mantıklı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dasaaa said: abi niye beni summonladınız? adam sevişiyor demek ki. bizde kız olsa bile zaman yok. saçmalığa bak lan bari bi tur da benim yerime bin seele! "bu seferki dasaaa için!" demeyi unutma. sorarsa ne oluyor diye, hiç açıklama yapma yalnız. http://resimler.geyikoloji.com/komik-karikaturler/tur.jpg yanliz fuckbuddy cok tehlikeli yarin öbür gün baska biriyle görünce hic birsey diyemiyorsun özgür ya fuckbuddy ya. anadolu erkeginin yasam tarzina uygun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 eileithyia said: Yok ama az kaldı olacak. 1 3% bu umutlu insan kim yüzücü vardı senin bi ara o nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 2 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 oha senin sevgilin mi var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ahahahaha.Makineciysek ölmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dasaaa said: Madcat said: 2.4 yıllıkta benden. yav said: benim de 3.75 yıl olmuş bu kızı almazsam çok uzun bir süre yalnız takılırım heralde:)o MrLevie said: 1.7 sene=) dün sevgilim söyledi eheh hesaplaımş manyak hmm.. cıks cıks cıks... şaka tabii. hatta http://ultraphil.deviantart.com/art/Forever-alone-Animated-Cry-187145744?q=boost%3Apopular%20forever%20alone&qo=9 ahahaha 2 kişide görünce bende küsüratlı vereyim dedim bu seferde sallamış gibi olduk harbi :D 2.5 diyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 adam doğru söylüyor bence. ben ikna oldum. başkanın açıklamaları beni tatmin etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 benim niye hiç sevgilim olmuyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 1.7hafta sevgilim hesaplamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 çıkıp bulayım bari bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar