Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Gıcık ettiler, yavaş yavaş, vura vura Linux'dan uzaklaştırıyorlar beni. Nedeni ise Silverlight denen meret temel olarak. Netflix olsun, Tivibu olsun, Silverlight kullanan hiç bir content provider Linux ile çalışmıyor. Silverlight Monolight adı altında yükleniyor ama bu saydığım ve benzerleri firmalar DRM kullandığı için bir içe yaramıyor bu. Dakikada bir Win-Linux restartı da olmuyor yani. Oyun için Windows'a gir, film için Windows'a gir, dizi için Windows'a gir... Windows açıyorum artık direk, bir gözün görsün diye arada Linux'a dönüyorum. Xv'nin de DXVA gibi, EVR gibi teknolojilerin arkasında kaldığını düşününce... Kendimi hain gibi hissediyorum ama, olmuyor böyle.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Silverlight denen o meret programcı için çok süper bi olay aslında, milletin o yöne kayması doğal karşılanabilir :P
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 cift bilgisayar + guzel bi sync programi yaziyorum sana.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 linux alman oyunu beyler kanmayın GERmany GERge http://www.chinahearsay.com/wp-content/uploads/2011/04/conspiracy.jpg
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yok abi silverlight tan uzak durn siteyi onla yaptim diye yemedigim kufur kalmadi, html e cevirdim tekrar. yani mukemmel bi programlama C# ile ama, flash kadar her alanda calismiyo, kimbilir kac para odedi microsoft silverlight bu sitelere kullansinlar diye
Öne çıkan mesajlar