Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tatil bavulu hazirliyoruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
numtmun said:

9 gunluk tatile cikarken
15kg mi gecmeyecek bavulu nasil hazirlayacagim?

15 kg ı geçmeyecek şekilde?

Ulan 4 senelik eşya taşıdım ben 25 kilo mu ne tuttu; 9 güne ne 15 kilosu?
Mesaj tarihi:
makarna falan mı alıyorsunuz abi yanınıza ilk gün yapar yerim diye. kişisel bakım, üste 1-2 bir şey alta 1-2 bir şey, kitap-müzil-gözlük. mayoya da 6-7 tane yazan olmuş yuh diyorum
Mesaj tarihi:
numtmun said:

abi saka mi yapiyosunuz yaa sanki 100kg dedim, 15 nedir ki siz 2 tshirtle mi gidiyosunuz 9 gun dedim

Tatile mi gidiyorsun, podyuma mı çıkıyorsun arkadaş? Diyorsan ki 9 günde 10 kitap bitiriyorum ben, eyvallah.
Mesaj tarihi:
Bir de siz erkekler sabahları bir şey bile giymiyorsunuz. Geçir kıçına bir mayo, çık. Ha bir de terlik. Sabahları kıyafet derdi yok, plaj çantası derdi yok. Hayat size güzel valla.
Mesaj tarihi:
abi yanına lavabo falan almicaksan cidden zor ya 15 kg
diş fırçası krem mrem el çantana sırt çantana atıverirsin
5 6 tişört 2 şört 2 mayo alıcan epi topu 15 kilo ne.
benim evimde yok 15 kilo eşya.
Mesaj tarihi:
sesu said:

Bir de siz erkekler sabahları bir şey bile giymiyorsunuz. Geçir kıçına bir mayo, çık. Ha bir de terlik. Sabahları kıyafet derdi yok, plaj çantası derdi yok. Hayat size güzel valla.

ulkemizdeki erkeklerin %77 sinin gobekli oldugunu dusunrsek bence sirf mayoyla degil de ustlerine de bisey giyseler en azindan goz zevkimize zeval gelmese :)
Mesaj tarihi:
escape said:

axedice said:

Escape sen kınayt oynamak için casper marka laptop götür.

HADİ GÜLÜLİM BUNA HUAAAA

ahahha gecko ile karıştırıyosun yalnız gecko liseli olan
Mesaj tarihi:
numtmun said:

sesu said:

ulkemizdeki erkeklerin %77 sinin gobekli oldugunu dusunrsek bence sirf mayoyla degil de ustlerine de bisey giyseler en azindan goz zevkimize zeval gelmese :)

E bu bana öm olarak da gelmiş?
Mesaj tarihi:
aquila said:

Red said:

6-7 tane mayo

6-7 mayo ne lan, kari misin.

valla genelde şort yerine direk mayoyla gezdiğim için yazlık yerlerde çeşit olsun

pembe sarı kırmızı karışık beyaz mavi neyse işte quicksilver billabong dolduruyorum çantaya yeter
  • Yeni Oluştur...