vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 kizsa zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 numtmun said: 9 gunluk tatile cikarken 15kg mi gecmeyecek bavulu nasil hazirlayacagim? 15 kg ı geçmeyecek şekilde? Ulan 4 senelik eşya taşıdım ben 25 kilo mu ne tuttu; 9 güne ne 15 kilosu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ben de bi keresinde 8 9 gün icin 18 kilo almayi basarmistim ekieki. karar veremediydim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 makarna falan mı alıyorsunuz abi yanınıza ilk gün yapar yerim diye. kişisel bakım, üste 1-2 bir şey alta 1-2 bir şey, kitap-müzil-gözlük. mayoya da 6-7 tane yazan olmuş yuh diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 kondom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numtmun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 abi saka mi yapiyosunuz yaa sanki 100kg dedim, 15 nedir ki siz 2 tshirtle mi gidiyosunuz 9 gun dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Eline beline, cebine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 numtmun said: abi saka mi yapiyosunuz yaa sanki 100kg dedim, 15 nedir ki siz 2 tshirtle mi gidiyosunuz 9 gun dedim Tatile mi gidiyorsun, podyuma mı çıkıyorsun arkadaş? Diyorsan ki 9 günde 10 kitap bitiriyorum ben, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bir de siz erkekler sabahları bir şey bile giymiyorsunuz. Geçir kıçına bir mayo, çık. Ha bir de terlik. Sabahları kıyafet derdi yok, plaj çantası derdi yok. Hayat size güzel valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 abi yanına lavabo falan almicaksan cidden zor ya 15 kg diş fırçası krem mrem el çantana sırt çantana atıverirsin 5 6 tişört 2 şört 2 mayo alıcan epi topu 15 kilo ne. benim evimde yok 15 kilo eşya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numtmun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 sesu said: Bir de siz erkekler sabahları bir şey bile giymiyorsunuz. Geçir kıçına bir mayo, çık. Ha bir de terlik. Sabahları kıyafet derdi yok, plaj çantası derdi yok. Hayat size güzel valla. ulkemizdeki erkeklerin %77 sinin gobekli oldugunu dusunrsek bence sirf mayoyla degil de ustlerine de bisey giyseler en azindan goz zevkimize zeval gelmese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 kız alert!! hay bin sayfa başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numtmun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 saka saka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 escape said: axedice said: Escape sen kınayt oynamak için casper marka laptop götür. HADİ GÜLÜLİM BUNA HUAAAA ahahha gecko ile karıştırıyosun yalnız gecko liseli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 numtmun said: sesu said: Bir de siz erkekler sabahları bir şey bile giymiyorsunuz. Geçir kıçına bir mayo, çık. Ha bir de terlik. Sabahları kıyafet derdi yok, plaj çantası derdi yok. Hayat size güzel valla. ulkemizdeki erkeklerin %77 sinin gobekli oldugunu dusunrsek bence sirf mayoyla degil de ustlerine de bisey giyseler en azindan goz zevkimize zeval gelmese :) E bu bana öm olarak da gelmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Altıntılar otomatik ö.m. da gidiyor artık. bknz paticik bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Abo, çok tatsızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 sesu said: Abo, çok tatsızmış.dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Pasta said: sesu said: Abo, çok tatsızmış.dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 aquila said: Red said: 6-7 tane mayo 6-7 mayo ne lan, kari misin. valla genelde şort yerine direk mayoyla gezdiğim için yazlık yerlerde çeşit olsun pembe sarı kırmızı karışık beyaz mavi neyse işte quicksilver billabong dolduruyorum çantaya yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 6-7 mayo nedir ya yuh. Bir tane mayo satın alamıyorum ben dışarı çıkıp, 2 hafta adam gibi mayo aradığımı bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 6 7 mayo ne olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 olm ne öyle 2 tane mayo yıka yıka giy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Gerçek tatile mayoyla değil eldivenle bereyle gidilir zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar