Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Stargate Fringe House Supernatural V Breaking Bad Game of Thrones Spartacus Event Falling Skies (simdiye kadarki bölümler) Firefly Rome Doctor Who Bunlar aklıma gelenler bitirdiklerim. Bunların dışında bu tarz dizi tavsiyesi lazım. Bir kaç sezonu bitmiş olanlar daha güzel olur. Zaten yeni dizi yok pek. Çokta eski dizi olmasın. Mesela şunları tavsiye edermisiniz; Battlestar Galactica Jericho veya bunların dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 scrubs chuck the walking dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 friends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 battlestar galactica yı kesinlikle izle. onun dışında chuck ve dexter tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numtmun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 aman türkçe dizi seyretmeyin, cool olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 dexter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sons of anarchy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 numtmun said: aman türkçe dizi seyretmeyin, cool olun :) ben türkçe dublajlı izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 numtmun said: aman türkçe dizi seyretmeyin, cool olun :) I am gonna feed you. Kimse turkce dizi izlemeyiz modunda degil ki burda. Behzat C. topigine bi goz at istiyorsan ne kadar cok kisinin izledigini gormek icin. Iyi bir dizi yap izleyelim alla alla. Dizi tavsiyesi olarak da community diyip kaciyorum. Istedigin tarz degil ama cok iyi oldugu icin soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 riglous said: sons of anarchy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?11,4942428,5549613 Mükemmel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 numtmun said: aman türkçe dizi seyretmeyin, cool olun :) Ne alaka? İyi dizi yapıldı da insanlar mı izlemedi. Yedi Tepe İstanbul, İkinci Bahar, Avrupa Yakası vs vs. Belli kaliteyi tutturmuş dizilerken, aralarında yüzlerce afedersin osuruktan işler çıkınca senin deyiminle "cool" oluyoruz. Sende bizi beğenme tamammı? Bu arada yeni başlamama rağmen Behzat Ç de hiç fena değilmiş. İlk 5-6 bölümü önyargılı izlerken hiçte fena olmadığını düşündüğüm son yılların belki en iyi türk dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Oz Mad Men Sopranos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 frasier. BSG ı kesin izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Battlestar Galactica desem nedersiniz demişin kimse birşey dememiş ilginç YAZ HERHALDE ONDAN. Kesinlik ile indir izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Nomak said: Battlestar Galactica desem nedersiniz demişin kimse birşey dememiş ilginç YAZ HERHALDE ONDAN. Kesinlik ile indir izle df said: battlestar galactica yı kesinlikle izle. onun dışında chuck ve dexter tavsiye ederim. Jercho kısaydı die onla başladım birazdan battlestar galactica ya geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 The Wire Boardwalk Empire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 The Wire da çok iyi ama durdu dizi otur bunuda izle süperdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 skins'i izle hicbir bolum sikilmayacagini garanti ediyorum bilen bilir niye boyle soledigimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 torchwood. ki doctor who izlemişsin bunu da seversin bu sezondan başlayabilirsin hatta çünkü amerikaya taşınıyorlar 0 dan senaryo gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 NURİ kızlar çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 The Vampire Diaries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paticik, Rome'daki gibi ayak kaydırmanın, elalemin karısını kızını ayartmanın, onun bunun ipini çekmenin, hırsızlığın, ahlaksızlığın, açgözlülüğün vesaire bol olduğu bir dizi arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 aşkı memnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 yada muhteşem yüzyıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar