Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizi Tavsiyesi

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Stargate
Fringe
House
Supernatural
V
Breaking Bad
Game of Thrones
Spartacus
Event
Falling Skies (simdiye kadarki bölümler)
Firefly
Rome
Doctor Who

Bunlar aklıma gelenler bitirdiklerim. Bunların dışında bu tarz dizi tavsiyesi lazım. Bir kaç sezonu bitmiş olanlar daha güzel olur. Zaten yeni dizi yok pek. Çokta eski dizi olmasın.

Mesela şunları tavsiye edermisiniz;

Battlestar Galactica
Jericho

veya bunların dışında.
Sosyal ağlarda paylaş

numtmun said:

aman türkçe dizi seyretmeyin, cool olun :)

I am gonna feed you.

Kimse turkce dizi izlemeyiz modunda degil ki burda. Behzat C. topigine bi goz at istiyorsan ne kadar cok kisinin izledigini gormek icin. Iyi bir dizi yap izleyelim alla alla.

Dizi tavsiyesi olarak da community diyip kaciyorum. Istedigin tarz degil ama cok iyi oldugu icin soyluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

numtmun said:

aman türkçe dizi seyretmeyin, cool olun :)

Ne alaka? İyi dizi yapıldı da insanlar mı izlemedi. Yedi Tepe İstanbul, İkinci Bahar, Avrupa Yakası vs vs. Belli kaliteyi tutturmuş dizilerken, aralarında yüzlerce afedersin osuruktan işler çıkınca senin deyiminle "cool" oluyoruz. Sende bizi beğenme tamammı? Bu arada yeni başlamama rağmen Behzat Ç de hiç fena değilmiş. İlk 5-6 bölümü önyargılı izlerken hiçte fena olmadığını düşündüğüm son yılların belki en iyi türk dizisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Nomak said:

Battlestar Galactica desem nedersiniz demişin kimse birşey dememiş ilginç YAZ HERHALDE ONDAN.

Kesinlik ile indir izle

df said:

battlestar galactica yı kesinlikle izle. onun dışında chuck ve dexter tavsiye ederim.

Jercho kısaydı die onla başladım birazdan battlestar galactica ya geçicem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...