Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kilometre düşürme

Dynun

Öne çıkan mesajlar

ztn patladı ya olay

ben burda yazıdydım sanırım yazmamışta olabilirim ama bana bi galerici 3 sene önce demişti patlıcak olay diye.geçenlerde patladı

adamlar böyle 3000-5000 kmde q7 ler rangeler alıp almanyadan ucuza.paketleyip km 0 layıp satıolardı
Sosyal ağlarda paylaş

olayda şu 150 000 arabayı tutup ta 30,000 derseler bunu anlayabilme ihtimali yüksek ama 80,000 arabayı tutup ta 45,000 derseler bunu anlama ihtimali biraz daha zor. belkide anlaşılmaz.

bunları anlamak için gaz pedalına bakarım, direksiyon a bakarım vs vs gibi yerlere bakarım tarzı öneriler var ama şu işe keşke köklü bir çözüm olsa
Sosyal ağlarda paylaş

antalyaya çık gel. 150 tl para getir. 100 ü ustaya 50 si bana.
antalya eskişehir arası mesafe kadar fazla düşürsün. eve varınca istediğin km de olsun araban.. 20 dakikada düşürür.

-----------

istediğiniz arabanın km sini düşürüyorlar hatta sadece bu işi yapan dükkanlar var sanayide.

ha servise rutin aralıklarla girmişse ordan bilebilirsiniz.
mesela bi tane skoda fabia alacaktım servise sordurdum

25 binde girmiş 45binde girmiş 65binde girmiş 55binde girmiş 75 binde girmiş 60binde girmiş 75binde girmiş 95binde girmiş
ben bakıttığımda araba 81 bindeydi :D
siz düşünün el değiştirdikce yada kafası estikce km düşürmüşler.

direksiyondan falan anlaşılması zor olabiliyor. sedef kaplama yapabiliyorlar,kılıf takabiliyorlar,dolgu yapabiliryorlar falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

Gösterge ekranindaki odometreyle oynayabiliniyor fakat aracın sistemi gercek km'yi kaydediyorsa bir yerlere mantıklı. İkinci elde aranması gereken en mühim özelliklerden biri sevis bakımlı olup olmadıgıdır. Zira servis kayıtları orijinal km'yi gösterir. Ecnebiler de bunu çok önemsiyor. İngilterede servis bakımlı araçlar ortalama % 10 daha yüksek fiyatlardan alıcı buluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...