Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ztn patladı ya olay ben burda yazıdydım sanırım yazmamışta olabilirim ama bana bi galerici 3 sene önce demişti patlıcak olay diye.geçenlerde patladı adamlar böyle 3000-5000 kmde q7 ler rangeler alıp almanyadan ucuza.paketleyip km 0 layıp satıolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 babana patronun kim olduğunu göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 - baba - efendim yavrum - senin arabanın motorunu var ya - ee - off bi açtık bi açtık ki sorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 elektronik sistemli araçlarda düşürülmüyor sistem çakarsa motoru kitliyor diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 elektronik veya değil hepsini yapıyorlar diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 elektronikte de yapıyorlar net ben benim arabayı alırken tanıdık resmi servise km sini sordurmuşltum ehehe normalde söylemiyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 forgiver said: babalık yapmış siz anlamamışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Bazı markalarda anahtarda da km değerinin bi kopyası tutuluyor falan deniyordu burda, o garantiymiş falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Selam, Motorun değişimi durumunda km sıfırlanıyor. Sonuçta yazılımsal müdahale elbette mümkün. Ama bu değişiklikleri log edildiğini sanıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 2011 de babalarin cocuklarina patlamasi icin verilen 3000 kilometre siniri 4500 e cikarildi. kuzenim yapti bu espiriyi ben yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Zaten ne olursa olsun, motor değişimi olmadıktan sonra km düşürülse bile kompresyon değerlerinden tahmini bi km değeri verilemez mi? Yani tabi çok kötü kullanılmış bi araç 50k'da 100k değeri verebilir ama normalde bakarsak ortalama bi yaş verebilir? Vermez mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 olayda şu 150 000 arabayı tutup ta 30,000 derseler bunu anlayabilme ihtimali yüksek ama 80,000 arabayı tutup ta 45,000 derseler bunu anlama ihtimali biraz daha zor. belkide anlaşılmaz. bunları anlamak için gaz pedalına bakarım, direksiyon a bakarım vs vs gibi yerlere bakarım tarzı öneriler var ama şu işe keşke köklü bir çözüm olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 antalyaya çık gel. 150 tl para getir. 100 ü ustaya 50 si bana. antalya eskişehir arası mesafe kadar fazla düşürsün. eve varınca istediğin km de olsun araban.. 20 dakikada düşürür. ----------- istediğiniz arabanın km sini düşürüyorlar hatta sadece bu işi yapan dükkanlar var sanayide. ha servise rutin aralıklarla girmişse ordan bilebilirsiniz. mesela bi tane skoda fabia alacaktım servise sordurdum 25 binde girmiş 45binde girmiş 65binde girmiş 55binde girmiş 75 binde girmiş 60binde girmiş 75binde girmiş 95binde girmiş ben bakıttığımda araba 81 bindeydi :D siz düşünün el değiştirdikce yada kafası estikce km düşürmüşler. direksiyondan falan anlaşılması zor olabiliyor. sedef kaplama yapabiliyorlar,kılıf takabiliyorlar,dolgu yapabiliryorlar falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Gösterge ekranindaki odometreyle oynayabiliniyor fakat aracın sistemi gercek km'yi kaydediyorsa bir yerlere mantıklı. İkinci elde aranması gereken en mühim özelliklerden biri sevis bakımlı olup olmadıgıdır. Zira servis kayıtları orijinal km'yi gösterir. Ecnebiler de bunu çok önemsiyor. İngilterede servis bakımlı araçlar ortalama % 10 daha yüksek fiyatlardan alıcı buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ben de seneye yaptırayım bu işi. son 2 ayda 9600km artı yazdık. lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Yeri tam burası değil aslında ama , şu 2009 model ama 2011 çıkışlı mevzusu nasıl oluyor ? Gece gündüz motor baktığım için 2. el ilan arada böyle şeyler okuyorum. Örnek :GT 250 R - 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 fabrika çıkışı 2009 dur. bayide beklemiştir 2011 e kadar. ruhsat 2011 de çıkmıştır.. trafiğe çıkış o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 mayıs 12 sanırım o aralık 5 diyorlarsa güzel sallamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar