-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Estel_Anorien said: ben şimdi bi belge yazıcam tüm dünyanın benim kontrolümde olduğuna dair. yıllarca tek başıma dünyayı cillop gibi yönettiğimden, yönetimim boyunca savaş açlık mutsuzluk neyin olmadığından bahsedicem. sonra da geriye kalan tüm güncel tarih kayıtlarını yokedicem. 300 500 yıl sonra ???? PROFIT 300 500 yıl sonra ne abi 40 seneye dünya patlar çok net. son jenerasyon bizim çocuklar olur. no profit =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Rewendor said: geri kalan bütün kayıtları yokedebilecek yetkinliğe sahipsen zaten yalan değildir dünyayı sen yönetiyosun demektir :) Ha yönetiminin mutluluğuna dair elbet birisi çıkar bir şeyler yazar sana saydırır o ayrı Pasta said: tarih kayıtlardan çalışılıyor masal kitaplarından değil. şu. tarihin kayıtları (birden fazla ve hepsi birbirini destekler şekilde) ve kanıtları var, arkeolojik kazılarla ortaya çıkan bulgular var. Dinin de kanıtları var ki. [slowmotiondaaçılançiçekvideosu] Böyle mükemmel birşey hiç kendi kendine oluşmuş olabilir mi? Şüphesiz ki bu yüce bir yaradanın varlığının en kesin delilidir. [/slowmotiondaaçılançiçekvideosu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Osuran_boğa said: Bone said: deneyle kanıtlanamayan şey var diye kendi tanrımızı yaratabiliyorsak, padişahlar da deneyle kanıtlanamayacağı için kendi tarihimi yazmaya gidiyorum. osmanlı diye bir şey yokmuş aslında, yunanlar bizi yönetmiş felan. aslında mantıklı. tarihsel olaylar da kitaplardan okunuyor din de. kendi gözümüzle görmediğimize veya deneyle ispatlanmayan hiçbişeye inanmayacaksak neredeyse herşey yalan. bide adamlar nelerle uğraşıyo ya ne çok boş vakitleri var , hayır milleti kendince doğru yola sokmaya çalışanlarla dalga geçip aynısını kendileri yapmaya çalışıyolar.ben dinden dönsem sana ne faydası var aidat mı ödüyoz Belgeler olmadan kanıtlayamayacağın birşeyi doğru sayarsan herkes işine geleni doğru kabul eder. Kimse ortak paydada buluşamaz bu durumda. Çünkü her birey arzuladığı şeyi başkasının istediği şeyden daha haklı görmeye meyilli. Tarafsız kanıtlarla, belgelerle, ispatlarla konuşmadıktan sonra ego tatmininden başka şey yapman mümkün olamaz. Ayrıca senle bir sıkıntısı yok adamın. Hatta 10 emri ti'ye alan "yapmazsanız iyi olur" yazıtlarının ilkinde buyrulur ki: 1. Eğer bazı insanlar bana inanmazsa, sorun değil. Cidden, o kadar kendini beğenmiş değilim. Ayrıca, meselemiz onlar değil, o yüzden konuyu değiştirme. Bu yüzdende normal dinlerin hoşgörüsüzlüğüne düşmüyor makarnamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar