Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanlardaki inanılmaz mantık hatası aka ter kokuyorsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bunu zamanında çok denemiştim. mail kullanan, dolayısıyla interneti olan herhangi bir insan evladını manipüle etmek çok kolay lan. isimsiz bir mail atıyorsun, komplekse giriyorlar hemen sdflkjhsdf.

herhangi birine http://terkokuyorsun.com/ adresinden bir mail atın mesela. ertesi günü deodorant ile duş almazlarsa roket değilim.

hatta bunu paraya bile çevirebilirsiniz ama bunun için gerçekten gerizekalı iki arkadaşa ihtiyacınız var,
şimdi şöyle yapıyorsunuz. aynı ortamdan (okul, ofis, pompa vesaire) x ve y insanları olsun. bunlardan x'i kenara çekip diyorsunuz ki kanka y'ye öyle bir şey yapıcam ki yarın hayvan gibi parfüm sürünerek gelecek. sonra ortaya 10 lira koyuyorsun. karşındaki de gerizekalıysa evet diyor. sonra çat linkten gönderiyorsun epostayı y'ye, eleman ertesi günü işkillenip deodorantı köklüyor.

bunu ilk defa anlatıyorum. sanıyorum yarın pişman olacağım ama bu tekniği eski sevgililerim ve nefret ettiğim bilimum insanlara bile kullandım. ve hatta genel müdür mailleri görünür olan şirketler olur ya, onlara bile gönderdim.

öyle işte. insan garip bi varlık. böyle saçma salak şeylere bile kanabiliyor. hatta bir kez kendime gönderdim, ben bile sabahında deodorant tüketimimi artırmıştım.

şimdi sınıfın en havalı kızına bu adresten bir mail çekin ve yarın sınıfın tamamının deodorant koktuğunu hissedin. kızın mail bile kontrol edemeyecek seviyede bir gerizekalı olmamasına dikkat etmelisiniz.

saygılar.
Mesaj tarihi:
"tam bir gerizekalısın" yanıtını bekliyordum çok yorgun olduğum ve yapacak halen bir sürü çevirimin olduğu saçma sapan bu günün sonunda böyle bir yazıya emek verdiğim için. ama vicdanım rahat etmedi.

şimdiye kadar bu salak linki gönderdiğim herkesten özür diliyorum. aslında ter kokmuyordunuz.

bu topiği buraya kadar eksiksiz okuduysanız sizin de beyninizi öpeyim afedersiniz.
  • Yeni Oluştur...