Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık olunan kıza yazan dost sıfatlı kişi

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Ben her allahın günü bu hatuna beslediğim duyguları ona anlatırken, alttan alttan kıza karşı bir şeyler beslemiş demek ki adam.

Onu geçtim, bizim arkadaşlardan biri bu kızın fotolarını beğeniyordu. Bu şu an kızla takılan arkadaş da bunları görüp, "bunun amacı ne lan, senin hatunun fotoları beğeniyor. kesin konuşuyordur bak bunlar" falan diyordu. Kendisi ondan beter çıktı. :D
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

bi de kiz sana olumlu cevap verip nasi adamla cikmaya basliyo?
nasi bi aciklama yapti sana?
Kıza ben ondan hoşlandığımı söyledim ve takılalım falan dedim. Olur dedi, o da çok hoşlanırmış bundan falan. Hatta yolda karşılaştığımızda bana neden selam vermiyordum, çok üzülüyordum ben falan gibi laflar bile ediyordu.

Neyse, ben 2 gün boşladım bunu, hiçbir bok yazmadım etmedim. Görmedim de... O sırada buna tekneci ve kendinden 10 yaş büyük biri yazıyor. Kızların büyük sevdasını bilirsiniz. Bir gün 3. gün facebook'a bir girdim, kız ilişki yapmış. :D

Sordum işte nedir diye... Onunla çıkıyorum falan dedi. Arkadaş kalalım falan diyor bana, tabii ben yedekte kalmayı kabul etmedim. Yok, seninle görüşmeyeceğim dedim. Peki arkadaşım dedi. :D

Tabii o heriften ayrıldı. Ara ara konuştum ama artık aynı şehirde bulunmuyor olduğumuz için asla ilerlemeye kasmadım. İşte tam tekrar aynı şehirde buluştuk ki, kapmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

vay be 10-15 yıl öncesine gittim. Millet öss'ye kasarken, derdim onu bir kere daha görmekti. Cumartesi günü atlayıp gitmiştim istanbul'a, Pazar sabahı 5te dönmüş, öss'ye girmiştim. Öss sırasında uyuya kalmıştım, 20dk sonra gözetmen farketmiş beni uyandırmıştı. Sınıfa girerken stresten tırnaklarını yediğini farkettiğim kız, gözlerimi açtığımda bana "napıyor bu maaaal, öss lan buuuu" der gibi bakıyordu. Salyamı silip devam etmiştim sınava... hey gidi günler.

Madem şehirler farklıydı , gitseydin. otur sıfır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...