ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sen de "eyvallah canın sağolsun, boynu da tatlıydı hala öyle mi?" falan mı dedin? dememesi daha iyi bence. bana gelse ağzını burnunu kırarım. o kadar geniş olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 cekinmistir söylemeye olabilir yani.. belki yine söylerdi bi sekilde sen onlari o sekilde görmeseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Benim 10 yıl takıldığım (çok yakın takıldığım) bir arkadaşım bir hatundan hoşlansa ben o hatunu her türlü silerim kafamdan, her ne olursa olsun. Sizde de bir acayiplik var. Biraz gamsızsınız lan siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 nasıl muabbet lan bunlar biri gelip dicek senin manitayı kütür kütür yedim öteki haber vermeden yiyor vay anasını. kırallar bile soytarılarına böyle davranmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 O değilde ne oldu abi gitar almıştın en son. Kız tavlamaya yaramamış sanırsam. sdfsfsdfs Kaçtım bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ben her allahın günü bu hatuna beslediğim duyguları ona anlatırken, alttan alttan kıza karşı bir şeyler beslemiş demek ki adam. Onu geçtim, bizim arkadaşlardan biri bu kızın fotolarını beğeniyordu. Bu şu an kızla takılan arkadaş da bunları görüp, "bunun amacı ne lan, senin hatunun fotoları beğeniyor. kesin konuşuyordur bak bunlar" falan diyordu. Kendisi ondan beter çıktı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bi de kiz sana olumlu cevap verip nasi adamla cikmaya basliyo? nasi bi aciklama yapti sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://i1106.hizliresim.com/2011/6/5/2107.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sodalemonade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ona dost değil, dostcuk denir :) Bkz: Demet Sener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 vaniLLe said: bi de kiz sana olumlu cevap verip nasi adamla cikmaya basliyo? nasi bi aciklama yapti sana?Kıza ben ondan hoşlandığımı söyledim ve takılalım falan dedim. Olur dedi, o da çok hoşlanırmış bundan falan. Hatta yolda karşılaştığımızda bana neden selam vermiyordum, çok üzülüyordum ben falan gibi laflar bile ediyordu. Neyse, ben 2 gün boşladım bunu, hiçbir bok yazmadım etmedim. Görmedim de... O sırada buna tekneci ve kendinden 10 yaş büyük biri yazıyor. Kızların büyük sevdasını bilirsiniz. Bir gün 3. gün facebook'a bir girdim, kız ilişki yapmış. :D Sordum işte nedir diye... Onunla çıkıyorum falan dedi. Arkadaş kalalım falan diyor bana, tabii ben yedekte kalmayı kabul etmedim. Yok, seninle görüşmeyeceğim dedim. Peki arkadaşım dedi. :D Tabii o heriften ayrıldı. Ara ara konuştum ama artık aynı şehirde bulunmuyor olduğumuz için asla ilerlemeye kasmadım. İşte tam tekrar aynı şehirde buluştuk ki, kapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 OP orhan gencebay terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 allaam nasi bi liselilik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 seviyosan git soyle abi denmediyse 3 sayfada hic okumayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 screwy said: seviyosan git soyle abi denmediyse 3 sayfada hic okumayayımAdamlar işi pişirirken üçüncü kişi olarak ortaya dalmaya ne gerek var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ezik ezik kenardan seyret, golgelerden sut ic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 süt içen de bu arkadaş mıydı acaba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Kötü olmuş Leadman, etik olmamış dostun da ya çok genişmiş ya da biraz düşüncesizmiş. Ha muhtemelen dostun ile kıza sorsak anlatacak başka hikayeleri vardır. Eğer olan oldu diyorsan ikisinden de uzak dur başka uğraşlar edin kafanı uzak tutacak. btw, successful meriç is successful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 vay be 10-15 yıl öncesine gittim. Millet öss'ye kasarken, derdim onu bir kere daha görmekti. Cumartesi günü atlayıp gitmiştim istanbul'a, Pazar sabahı 5te dönmüş, öss'ye girmiştim. Öss sırasında uyuya kalmıştım, 20dk sonra gözetmen farketmiş beni uyandırmıştı. Sınıfa girerken stresten tırnaklarını yediğini farkettiğim kız, gözlerimi açtığımda bana "napıyor bu maaaal, öss lan buuuu" der gibi bakıyordu. Salyamı silip devam etmiştim sınava... hey gidi günler. Madem şehirler farklıydı , gitseydin. otur sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kac aldin ossden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 O zamanın puan sistemi ile 155 mi ne almıştım. Ziraat Müh. tutturmuştum ama gidememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 geçmiş olsun,meriçlenenler kulübüne hoşgeldin.çok takma düşünmemeye çalış,artık ikisini de hayatından çıkar. ne kızdan ne kankandan sana bi hayır gelmez ve kendinden başka kimseye ama kimseye güvenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 pork her and move on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 eee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Buraya koyamadım fakat pork her yazınca Muhtelif yerleri domuz jambonu kaplanmış kız çıkıyor goglda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kimine göre trol kimine göre tokat gibi sözler Millet açlıktan ölüyo. Uyan gafil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar