Apex Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 enzo var istte besiktas-merter kapisirim m3lerin sesleri cok rahatsiz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Benim ki pek arabaya girmiyor :-p ben öyle basit araç kullanmıyorum... ;) 7005 Aluminyum Frame, Suntour XC Fork Chinhaur Head set Abit Zanzi handlebar Chinhaur Rulman Bottom Brackets Shimano MBR420 Rear-Front VBrakes With Modulator Vuelta Airline Wheel sets Chosen Rulman Front-Rear Hubs Shimano Cables Race Provenni Amoebe Bar ends Race Provenni Amoebe Handlebar Grips Shimano Deore Front Derailleur Shimano Deore LX Rear Derailleur WellGo Pwf40 Pedals Shimano XT Shift levers Shimano XT crankset KMC X8.9 Chain Shimano Casette Chainring Continental Explorer Pro+Kenda Kross Plus tires Race provenni Amoebe Saddles Tacx Seatpost 27.9" WMW Stem ... 75.2 gibi bir hıza çıkabilirken,80km yi 3 saatte gider ;] 25km de 1 litreden az tek suluk yakar.65-70Kg ağırlıkla 40-60cm yükseklikten 30km/s hızda atlamalara dayanabilir çok rahat :-p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Elizabeth Elenora Benzemez[Zed] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 belasini arayan beni bulur yazmiyorum caddede kurucesme sahilde temde agresif "290" adnan derler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Daha ilk arabam alındı 2 gün önce Uno 1.4 ie :) Önce adam gibi bi müzik sistemi kurmam lazım :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Passat 1.9 tdi 2001[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valium_Corte Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mitsubishi Evo VI Medifiyet 412 hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 2004 Mini Cooper Chili paketli Siyah araba, beyaz tavan, jant ve kapuk şeritleri... Evet, Beşiktaşlıyım... :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 da2019 senin araba camlari film'lee diye bagiriyor ben burdan duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Arka camlar güneş korumalı, koyu siyah zaten. Orijinaline dokundurmam abi :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bızım daha arabamız yok ama baba ve anne ıkılısınden olusan grubun war 2004 renault laguna 2003 ford fiesta[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ford Camaro, Bmw X5 Ve porche 911 Turbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 DA2019 bi tur versene abü :) ya amma severim mini cooperları be böhü süper istde nzm mini cooper görsem ya bi hatunun yada erkekse yanında kesin bi hatun var eşantiyon veriyorlar yanında valla her gence lzm :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 145 alfa romeo var ama bu mınıden sonra solemek ayıp kacar. allah kaza bela vermesın DA2019...[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: DynamicK, 19 Ağustos 2004 14:40 tarihinde demiş ki: DA2019 bi tur versene abü :) ya amma severim mini cooperları be böhü süper istde nzm mini cooper görsem ya bi hatunun yada erkekse yanında kesin bi hatun var eşantiyon veriyorlar yanında valla her gence lzm :) Abi sölemesi ayıp ama ben arabayı alırken eşantiyon falan vermediler, sap gibi geziom. :( said: MoMo, 19 Ağustos 2004 15:40 tarihinde demiş ki: 145 alfa romeo var ama bu mınıden sonra solemek ayıp kacar. allah kaza bela vermesın DA2019... Saol abi, neden ayıp kaçsın ki? Hele bi de selespeedse :) 145lerde var mıydı selespeed?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Çok güselmiş Mini kardeş, kazasız belasız inşallah.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 da harika araba valla kazasız belasız sür. benim araba mercedes a160l. yeni aldık bikaç hafta oluo işte alışıoruz önü biraz dik inio ama onun dışında gayet memnunum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 dogan görünümlü şahin ?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 delikanli adam mini almaz,binmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Focus[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: BOccOB, 19 Ağustos 2004 20:56 tarihinde demiş ki: hayırlı olsun raider... ama kısa bi süre sonra yeni kasaları çıkacak A ların, o zaman çok ağlican :) saolasın :)(ben raid3r bu arada) ehe doğrudur. ama zaten fazla anlamam ben arabadan. beni taşicak biyere götürecek bişi yeterdi bana bu değil de bundan daha ucuz bişi de işimi görürdü yani ama babamın hediyesi oldu işte :) [Bu mesaj cemad tarafından 22 Ağustos 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 mıno nerde oturuyosun?[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bende de bi megane var 98 model ama illallah dedim:([signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 mercedes slk 200 komp 2004[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Aldın mı len SLKyı. Hadi hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Corvette noldu sattın mı?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 arabam yok malesef babamın var[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar