Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 AK PARTI /// CeHaPe Aynı yoldan geçmişiz biz /// sabihadan milasa inmisiz biz Aynı sudan içmişiz biz /// ayni mojitodan icmisiz biz Yazımız bir kışımız bir /// yazimiz bir kisimiz bir, Aynı dağın yeliyiz biz /// ayni bogazin yeliyiz biz, Şarkılar bir türküler bir /// klupler bir localar bir Hep beraber söyleriz biz /// hep beraber kopariz biz Halaylar bir horonlar bir /// salsalar bir tangolar bir Aynı sazın teliyiz biz /// ayni mixin sounduyuz biz Gönüller bir dualar bir /// meditasyonlar, yogalar bir Bir Allahın kuluyuz biz /// ayni dharmanin izindeyiz Has bahçemiz yurdumuzdur /// has locamiz bogazdadir Aynı bağın gülüyüz biz /// fransiz baginin sarabiyiz biz Haydi bi daha bidaha bidaha /// haydi bi daha bidaha bidaha Hep beraber söyleyelim /// hep beraber binip gidelim Vur şu davula bidaha bidaha /// bas su gaza bidaha bidaha Hem çoşup hem söyleyelim /// en sekil yere park edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweeety Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 birinci belli, ikinci kiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sabahları patlayan balonların kokusuna bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 NolaxThensbane said: sabahları patlayan balonların kokusuna bayılıyorum. fikrimi yazdım biraz farklı şekilde o kadar niye rahatsız oluyosun anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweeety Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 NolaxThensbane said: sabahları patlayan balonların kokusuna bayılıyorum. ne isin var senin burda, mircta millete kufur etsene ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Oha iş çıkar buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 eğilir misin boğaz manzaramı kapatıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 mirc mi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 1 sayfa olsun çamurdan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kavga ciksin ugrarim tekrar bu topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 vurmayın.:( öldürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweeety Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ben anlamadim, ne degisti de CeHaPe yemin etti? Ergenekon zanlilari Balbay ve Haberal tunelden ciktilar mi disari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 meraba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 LOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 içimden geldi yazdım biraz siyaset havasını yumuşatayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ohaa ikisi birden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 arada accountları karıştırıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 SÜPER :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Kojiroh said: SÜPER :)) teşekkürler baya uğraştım çünkü yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 berkcan sevişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Yettim bende eksik kalmıyım. Kuruyemiş var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Lorrotar said: berkcan sevişelim mi? ben senin gibi gençken daha yaratıcıydım. ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar