Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 AK PARTI /// CeHaPe Aynı yoldan geçmişiz biz /// sabihadan milasa inmisiz biz Aynı sudan içmişiz biz /// ayni mojitodan icmisiz biz Yazımız bir kışımız bir /// yazimiz bir kisimiz bir, Aynı dağın yeliyiz biz /// ayni bogazin yeliyiz biz, Şarkılar bir türküler bir /// klupler bir localar bir Hep beraber söyleriz biz /// hep beraber kopariz biz Halaylar bir horonlar bir /// salsalar bir tangolar bir Aynı sazın teliyiz biz /// ayni mixin sounduyuz biz Gönüller bir dualar bir /// meditasyonlar, yogalar bir Bir Allahın kuluyuz biz /// ayni dharmanin izindeyiz Has bahçemiz yurdumuzdur /// has locamiz bogazdadir Aynı bağın gülüyüz biz /// fransiz baginin sarabiyiz biz Haydi bi daha bidaha bidaha /// haydi bi daha bidaha bidaha Hep beraber söyleyelim /// hep beraber binip gidelim Vur şu davula bidaha bidaha /// bas su gaza bidaha bidaha Hem çoşup hem söyleyelim /// en sekil yere park edelim
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sabahları patlayan balonların kokusuna bayılıyorum.
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 NolaxThensbane said: sabahları patlayan balonların kokusuna bayılıyorum. fikrimi yazdım biraz farklı şekilde o kadar niye rahatsız oluyosun anlamadım?
tweeety Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 NolaxThensbane said: sabahları patlayan balonların kokusuna bayılıyorum. ne isin var senin burda, mircta millete kufur etsene ehehe
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 eğilir misin boğaz manzaramı kapatıyorsun
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kavga ciksin ugrarim tekrar bu topice.
tweeety Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ben anlamadim, ne degisti de CeHaPe yemin etti? Ergenekon zanlilari Balbay ve Haberal tunelden ciktilar mi disari?
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 içimden geldi yazdım biraz siyaset havasını yumuşatayım dedim
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 arada accountları karıştırıyor ama
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Kojiroh said: SÜPER :)) teşekkürler baya uğraştım çünkü yazarken
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Yettim bende eksik kalmıyım. Kuruyemiş var mı?
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Lorrotar said: berkcan sevişelim mi? ben senin gibi gençken daha yaratıcıydım. ha gayret
Öne çıkan mesajlar