Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ragnarok Online 2

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Eski ragnaroku zamanında oynamış sevmiş birisi olarak oyunu sevdim. Bir süre oynarım. Kore oyununun üstüne wow sosu dökülmüş hali. MvP falanda tamsa kesinlikle gideri var.
Mesaj tarihi:
forumda oynayan pek yok sanırım, tercih edilen bir sunucu var mı? indiriyorum da belki yarın denerim öylesine, birincisini çok eskiden oynamıştım kısa bir süre.
Mesaj tarihi:
Fakkoo said:

lol_videoya_baktım_birde_ne_göreyim?

___Stormwind.Steamde_Ragnarok_panoramas_ı
izleyin_dediğimi_anlayacaksınız_space_calısmıyor.

alakası yok ilk oyundaki bi şehrin aynısı o geffendi sanırım
Mesaj tarihi:
evet övgü almamış gördüğüm kadarıyla ama birincisi hatırına bakarım öyle biraz, fazla büyük değil zaten 4gb. meraklı kalacağıma kendim göreyim, kötüyse de sağlık olsun. :)
Mesaj tarihi:
Malesef... Çıkmadan önce çok umutluydum ama oyun cidden çok kötü. Ragnarok bende en çok anısı bulunan mmorpgdir ama bu oyunun Ragnarok'la uzaktan yakından alakası yok. Tek beğendiğim şey o anime havasını çok güzel yansıtmışlar grafiklerle o. Yeni oyun yapıcaz diye güzelim oyunu WoW'a çevirmişler. Yazık...

@Fakkoo
O şehrin aynısı Ragnarok'da var zaten.Yok Stormwind'miş şuymuş alakası yok.Oynanışı direk kopya alabilirler ancak Ragnarok gibi bir evrenin diğer oyunlardan içerik anlamında birşey çakmaya ihtiyacı yok...
Mesaj tarihi:
ya arkadaş kötüyse kötü, çok kötüyse çok kötü. bu odin'in hangi channel'ında oynamak lazım gelir siz onu söyleyin. anlaşılmıyor çünkü seçim ekranındaki çubuklardan birşey.
  • Yeni Oluştur...