Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Şuan için RO2 tam sürüm ve f2p mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 http://www.playragnarok2.com/ amerika serverı açık betaya geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 yokmu oynayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 bana bi deniyim ya indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Ben başladım da, aslında 1-2 hafta idare eder heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 dreagloth said: Ben başladım da, aslında 1-2 hafta idare eder heh hocam lost saga deneyecektin yorumlarını alamadık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Çok karambol geldi bana o ya, biraz temiz olsa ekran, ne yaptığımız üzerinde daha çok kontrolümüz olsa oynanır, fena değildi. Ama ben yaşlıyım gençlerin önünü kapamayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 16 kişilik yerlerde öyle bende girmiyorum pek öyle odalara. genelde 2v2 3v3 deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 1 gun oynadim beta bitti ya, 1 mayista oyun cikiyomus sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Steame geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 lol_videoya_baktım_birde_ne_göreyim? ___Stormwind.Steamde_Ragnarok_panoramas_ı izleyin_dediğimi_anlayacaksınız_space_calısmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 oynanamaz kesinlikle.Çok başarısız bi oyun olmuş. 1. ye ayıb etmişler resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Eski ragnaroku zamanında oynamış sevmiş birisi olarak oyunu sevdim. Bir süre oynarım. Kore oyununun üstüne wow sosu dökülmüş hali. MvP falanda tamsa kesinlikle gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 forumda oynayan pek yok sanırım, tercih edilen bir sunucu var mı? indiriyorum da belki yarın denerim öylesine, birincisini çok eskiden oynamıştım kısa bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Fakkoo said: lol_videoya_baktım_birde_ne_göreyim? ___Stormwind.Steamde_Ragnarok_panoramas_ı izleyin_dediğimi_anlayacaksınız_space_calısmıyor. alakası yok ilk oyundaki bi şehrin aynısı o geffendi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Hiç indirme sam, oyun kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ben indirdim 1 saat oynadım kötüler kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 evet övgü almamış gördüğüm kadarıyla ama birincisi hatırına bakarım öyle biraz, fazla büyük değil zaten 4gb. meraklı kalacağıma kendim göreyim, kötüyse de sağlık olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Kotu degil; cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Malesef... Çıkmadan önce çok umutluydum ama oyun cidden çok kötü. Ragnarok bende en çok anısı bulunan mmorpgdir ama bu oyunun Ragnarok'la uzaktan yakından alakası yok. Tek beğendiğim şey o anime havasını çok güzel yansıtmışlar grafiklerle o. Yeni oyun yapıcaz diye güzelim oyunu WoW'a çevirmişler. Yazık... @Fakkoo O şehrin aynısı Ragnarok'da var zaten.Yok Stormwind'miş şuymuş alakası yok.Oynanışı direk kopya alabilirler ancak Ragnarok gibi bir evrenin diğer oyunlardan içerik anlamında birşey çakmaya ihtiyacı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ya arkadaş kötüyse kötü, çok kötüyse çok kötü. bu odin'in hangi channel'ında oynamak lazım gelir siz onu söyleyin. anlaşılmıyor çünkü seçim ekranındaki çubuklardan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 daha fazla çubuk, daha fazla oyuncu. 13. kanal boştu bende mesela :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 tamam sağolasın, öyle tahmin etmiştim de bir tooltip yazmamışlar sağolsunlar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 F2P diye gördüm indireyim dedim ama çok mu kötüymüş cidden ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar