Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komikli sakali imajlar konusu

aquila

Öne çıkan mesajlar

küfrettim resmen.
sanane lan?
adama bak ya. kenan ışık gözümde acaip düştü şu anda. rauf denktaş ne yapmış? diye sorsam cevap veremez. tanımadığı, bilmediği bir adam hakkında nasıl kendinden bu kadar emin konuşabiliyor onu da anlayamadım.

not: evet. Türkiye'de yaşayan hiç bir türk rauf denktaşı tanımaz. sadece biz kıbrıslılar tanıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

sesini bilmese aksanından anlaması lazımdı. ama zihinsel özürlü olduğu zaten kenan amca azarlarken şapşal şapşal sırıtmasından belliydi.
ama şu kenanın yaptığı resmen seyirciye oynamak. popstar yarışmalarında şarkısını söylemeden önce "ŞEHİDLERMİZ OLMUŞ. ALLAHTAN RAHMET DİLEYEREK BAŞLAMAK İSTİYORUM ÖNCELİKLEN" diye şov yapan yarışmacı gibi. ağzının ortasına baklava tepsisiyle vurucan
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ordaki bi emekli memur falan olsa neyse diyecem ama bu muhtemelen en ufak fırsatta "Ben Bilgi'de mastır yaptım tamam mıaaa" diye milletin kafasına vuracak bi tip. Hoş Bülent Ecevit'in sesini verseler de bilir miydi şüpheliyim.

Bi de bu programda genel bi gerizekalılık var zaten. İlk 3 soruda jokerlerini bitirenler, "Bardağın boş tarafına bakanlara ne denir?" gibi sorular için joker alanlar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

kahraman derken? iyi adamdır ona laf yok da kahraman neden anlamadım

etiketler süper ama

said:
etiketler: cahillik, hippi gençlik, magazin gençliği, üniversiteli genç, Kenan ışık, üniversiteli kız, rauf denktaş, türk gençliği, banu avar, uyutulan millet, emperyalizm, özenti türk gençliği, yarışma meraklısı gençlik, kitap okumayan gençlik, tarih bilmeyen gençlik, internete gömülü gençlik, bitmiş nesil, türk nesli,
Sosyal ağlarda paylaş

abi etiketlere banu avar nerden girdi ya sdf banu avar mı koymuş acaba vidyoyu ya da videoyu koyan banu avarı övüyor olabilir ama herkes hata yapar banu avar da* heheheh

*:http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=banu+avar'%C4%B1n+zaytung+haberini+ger%C3%A7ek+zannetmesi

her şekilde vidyonun içeriği başka bir konu ama videoyu ve o etiketleri koyan biraz çelişkili bir durumda
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...