Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 http://chzdailywhat.files.wordpress.com/2012/01/5fc29810-f654-4e6a-8050-3e62d9390f49.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_kuh0GFCBwU&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 karizmatik ragede burda ne işi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Zorundayız dediği yerde meh diyip kapattım,bilmeme rağmen soruyu öyle zorundalık falan yok yani,bilmeyebilir. Meh again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 küfrettim resmen. sanane lan? adama bak ya. kenan ışık gözümde acaip düştü şu anda. rauf denktaş ne yapmış? diye sorsam cevap veremez. tanımadığı, bilmediği bir adam hakkında nasıl kendinden bu kadar emin konuşabiliyor onu da anlayamadım. not: evet. Türkiye'de yaşayan hiç bir türk rauf denktaşı tanımaz. sadece biz kıbrıslılar tanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Rauf Denktaş'ın sesini de bilsin bi zahmet be. Sokakta millete mikrofon uzatıp komik cevaplar alınca 3 gün tv de döndürüyorlar videosunu, herkes de AHAHAHAH diye gülüyor. Bu çok daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 sesini bilmese aksanından anlaması lazımdı. ama zihinsel özürlü olduğu zaten kenan amca azarlarken şapşal şapşal sırıtmasından belliydi. ama şu kenanın yaptığı resmen seyirciye oynamak. popstar yarışmalarında şarkısını söylemeden önce "ŞEHİDLERMİZ OLMUŞ. ALLAHTAN RAHMET DİLEYEREK BAŞLAMAK İSTİYORUM ÖNCELİKLEN" diye şov yapan yarışmacı gibi. ağzının ortasına baklava tepsisiyle vurucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 gidek dövek mi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 valla bende bilmiyodum denktaş'ın sesini. haberlerde falan bol bol okumama rağmen geçmişte, hiç sesini duymamışım sanırım. ama özal ve ismail cem'in sesini biliyorum zaten, en azından jokeri kullandıktan sonra bilirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 orda ki yarışmacı olmak istedim bi an sana laflar hazırladm kenoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 http://www.eatliver.com/img/2012/8304.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Şimdi ordaki bi emekli memur falan olsa neyse diyecem ama bu muhtemelen en ufak fırsatta "Ben Bilgi'de mastır yaptım tamam mıaaa" diye milletin kafasına vuracak bi tip. Hoş Bülent Ecevit'in sesini verseler de bilir miydi şüpheliyim. Bi de bu programda genel bi gerizekalılık var zaten. İlk 3 soruda jokerlerini bitirenler, "Bardağın boş tarafına bakanlara ne denir?" gibi sorular için joker alanlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 mahmud sen olayı çok yanlış anlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Sen ne anladın çocuum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bilmek zorunda değil abartmayın foto göstermedi ses dinletiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kenan ışığa böyle bağırarak sanane yapram paramı ver gidiyim deseydi kız ne iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 DAS!!! Ulan kimler kahraman oluyor arkadaş şu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 rauf denktaş ne lan ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 niye kahramanı beğenemediniz mi, kaptan mağara adamı mı olaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kahraman derken? iyi adamdır ona laf yok da kahraman neden anlamadım etiketler süper ama said: etiketler: cahillik, hippi gençlik, magazin gençliği, üniversiteli genç, Kenan ışık, üniversiteli kız, rauf denktaş, türk gençliği, banu avar, uyutulan millet, emperyalizm, özenti türk gençliği, yarışma meraklısı gençlik, kitap okumayan gençlik, tarih bilmeyen gençlik, internete gömülü gençlik, bitmiş nesil, türk nesli, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/287521_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bu ülkede yaşayan biri denktaşı sesinden tanıyamıyorsa her türlü dalga geçilir. az bile yapmış kenan reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 abi etiketlere banu avar nerden girdi ya sdf banu avar mı koymuş acaba vidyoyu ya da videoyu koyan banu avarı övüyor olabilir ama herkes hata yapar banu avar da* heheheh *:http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=banu+avar'%C4%B1n+zaytung+haberini+ger%C3%A7ek+zannetmesi her şekilde vidyonun içeriği başka bir konu ama videoyu ve o etiketleri koyan biraz çelişkili bir durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 İnsan aksanından anlar en azından öeh xD Benim üni'deki "Ben bilgi'den mezun oldum" diye aklınca elitlik yapmaya çalışan hocama aynı kaydı dinletseler o da bilemez gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ayrı topik açmaya üşendim. http://www.habervaktim.com/haber/220682/en_basarili_belediye_baskanlari_siralamasi.html tabii ki bir habervaktim klasiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar