xunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 adam pc'yi yeni almış belli ki, trollemeyin adama admin bey izah ediyor işte tane tane. DoruK said: yabancı dilin yoksa hollandada yaşayan gay türklerin forumunda ne işin var? hey biz gay değiliz adamamım, tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rafae Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Beyler hayırdır? Yabancı dılımız yok dynce ne oldu adam değiliz mi dedik? Hayırdır karekterımızden ödun mu verdık? Azcık delikanlı olun da yardım etmek yerıne dalga gecmeyın. Dalga gecmek için yoksunuz sanırım bu forumda. 2yıldır pc ye oturmadım. E halıyle birşeylerde unutuldu. Dalga gecılecek bir konu olmamalı. Ki başıma ilk böyle bi şey gelıyor. Bi fOruma gırıyorsun yabancı dilim çok yok dıosun birilerı senı alay konusu edıp dalga gecıyor. E tamam hadi gülün. Emınım bu yazdıgımla da dalga gecen olacak. Ayıptır Ayıp. Admın saolasun gösterdı ama olmadı yıne aynı hatayı verdı. Ve sanırım sistemsel. Ekran kartını yenı aldım ve sanırım guncellememı istıyor. Yarın bi format atıp tekrar deneyecegım. Deddğim gibi bunun neresi komık? Brazcık efendi olun mahalle ya da sokak değil FORUM burası. Tanımadıgınız insanlarla da dalga gecmek yerıne yardım etmeye bakın. haydi SAĞLICAKLA KALIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 LathspeLL said: Direct3D içinde "VideoMemorySize" diye bir "string" oluştur, türkçesini bilmiyorum ahah. Karakter katari. Evet string kelimesinin turkcesi "karakter katari". Bilmesek daha iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Sonda kafiye yapmış. Format mormat atma yeni aldıysan niye atıyorsun? Revangelisin önceki sayfada dediği gibi, ekran kartı sürücülerini güncelle. Steam'de bile öyle bir özelliğin olması gerek ama yerini hatırlamıyorum. Direct X'i de güncelle. Hababam güncelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar