Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 hak veriyorlarmış indirmek için, Gamestopp uygulamasını kullanarak indirmeye çalışırken o haklarımı kullanmışım. İndirmeyi çözemedim hala, siparişin iptali ile ilgili mail atmışlar. Bu tarz birşey yaşayan var mı ne yapabilirim ?
Mesaj tarihi:
Bir makina da denedim ama bir kaç kere denemişim sanırım çözemedim daha sonra mailime baktığımda 3 tane şifre yollamışlar, farkında olmadığım için denemeye devam ettim iptal edildi gibi bir mail geldi :S Bu sitelerin indirme mantığı nedir çözemedim ? Kendi uygulamasında benim üyeliğimin içine oyunun setup unu atıyor ve 3 hak mı veriyor ?
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 10 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

"Everything you loved about Neverwinter Nights 2 has been preserved. Enjoy smoother gameplay with refined camera controls, polished mechanics, enhanced textures, and full controller support with a newly designed controller-specific UI."

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Ben Mysteries of Westgate i hiç oynamamistim. Çok iyiymiş ya. 

Quest dizaynı çok başarılı. Bir de lore olarak da hoşuma gitti. Mesela main villanın in aslında kim olduğunu oyunda uzun uzun anlatmıyor ama FR 3.0 setting kitabı okuduysan biliyorsunuz filan. Ha bilmeseniz de olur da, nerd gururu yaşatıyor sdffg...

• Haha 1
  • Yeni Oluştur...