LethE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Neverwinter Nights 2 + 3 Expansions Packs demiş motb var zehir var 3. ney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 mysteries of westgate. adventure module Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reoras Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Tamamdır teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reoras Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 http://impulsedriven.com/nwncomplete Bu linkteki ürünü satın almak istiyorum, veriyi dijital ortamda gönderiyorlar ama nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Indirmek için gamestop zımbırtısı lazım yazıyor zaten THIS GAME REQUIRES THE GAMESTOP APP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reoras Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Siteden aldığımı zannediyorum, gamestop app yi de indirdim ancak oyunu nasıl indircem çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reoras Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 3 hak veriyorlarmış indirmek için, Gamestopp uygulamasını kullanarak indirmeye çalışırken o haklarımı kullanmışım. İndirmeyi çözemedim hala, siparişin iptali ile ilgili mail atmışlar. Bu tarz birşey yaşayan var mı ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 3 farklı makine içindir o hak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reoras Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Bir makina da denedim ama bir kaç kere denemişim sanırım çözemedim daha sonra mailime baktığımda 3 tane şifre yollamışlar, farkında olmadığım için denemeye devam ettim iptal edildi gibi bir mail geldi :S Bu sitelerin indirme mantığı nedir çözemedim ? Kendi uygulamasında benim üyeliğimin içine oyunun setup unu atıyor ve 3 hak mı veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 abi nasıl indiremedin oyunu ben hala anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 en temizi ingilzice bilen bi arkadaşını yanına al ona okut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 beyler bir şey farkettim sanırım bedava oyunla da girebiliyorsunuz. Gamespy server desteğini çekti username değiştirip login oldum, oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Gog versiyonuyla online nasıl oynanıyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ulan 2 sene olmuş. Tales of Amn'da oynuyorum 8 aydır falan. Gelmek isteyenler haber etsin. Athkatla setting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Platinyum paketini vpnle Amerika gosterip zorla 20 dolara aldiydim, simdi cdkeyimi araki bulasin veya download yerini. Gozunu seveyim Steamin, salak Atari kaldirtti steam satistan ama bi ara alan aldiydi, geri koysalar keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bas bas bağırmaktan dilim kurudu. gamespy bıraktı kontrolü. pirate ile girebiliyorsunuz serverlara. gogo piratebay indirin gelin yada karşıysanız gogdan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 http://neverwinter.gamepedia.com/Tyranny_of_Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corvius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Niye oynamıyorsunuz yahu PW bile yapıyoruz şu anda 2 aya bitircez gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar