Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 DM lere 5 sayfa dilekçe verdim artık geri dönüş yok sdfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kabul etcekler gibi. eğer öyle olursa hafızayı kaybetmiş RP si yapıcam her atladığım levelda yavaş yavaş bişeyler hatırlicam ayrıca 12 olan wisdomum 20 ye çıkıcak buda en basitinden level 20 de Quivering palm ile vurduğum kişinin fortitude DC olarak 21 yerine 25 üstü atması gerek demek oluyor yumruktan sonra hayatta kalması için. stunning fistde iyi olucak falan. bide rp açısından daha güzel bi karakter olucak çok düz bodos tokatçı bi adam şuanda daha renkli bi roleplay i olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 pure monk için 12 wisdom azmış cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yapma ya 0 dan başlanır mı? o kadar RP yapmışsın çevre yapmışsın oyunda. Metagame e kapılmayın hiç gerek yok, zaten karşıdan izin almadan yada rp dahilinde düşman olan bir ırkla karşılaşmadan (evil races) dalamıyorsunuz playerlara. PvP ninde bir getirisi yok. Bu arada enchant recipe leri unlimited kullanılabiliyor mu yoksa bir kerelik mi? eğer unlimitedse donunuza kadar herseye +2 con basicam, Damızlık gibi gezersiniz :P (10k gibi bir para istiyor gerçi) Ayrıca Sufi doğru söylemiş, 20 wisdomlı charın mevlana gibi adam olması lazım:P Lütfen bulduğunuz arcane scrolları biriktirin bu arada. Scroll almaktan cepte 10gold ile geziyorum, el insaf. Zhentarime giricem, onayı aldım. Deity Conversion olayını RP ye uydurmaya çalışıyoruz şu an. Bu arada çok uyanık olmanızı tavsiye ederim ateş başında mal mal dolaşan rp yapan tiplerin çoğu yüksek rankli Zhentarim officer ve spyları. Düşük levellı servera yeni başlamış insanlara tolerans gösteriyorlar ama ilerde baya bir zorluk çekebilirsiniz renk vermeyin Zhentleri sevmiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 alakasız olcak da bu oyun win7'de çalışıyor mu? single'ını hiç bitirmedim de sizin yazdıklarınızı okuyunca en azından single bi bitireyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Korinthan darkblade mi ne var işte level 21 Sirix gitti atarlandı yapma etme abi bokunu yiyim diye zor kurtardım adsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nileppezdel said: alakasız olcak da bu oyun win7'de çalışıyor mu? single'ını hiç bitirmedim de sizin yazdıklarınızı okuyunca en azından single bi bitireyim dedim :) win 7 de oynuyorum ben sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 oley! gerçi başlarını 10 kere falan oynadım hiç bitirmedim, inşallah yine sıkılmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 agır ozendim laaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ehehe Korithian Darkblade çok güçlü evet, ve Zhentler arasında baya yüksek seviyeli. Fakat kendini hiç belli etmiyen tipler var onlar sakat. Ayrıca Korithian baya yardım sever bir eleman iyi geçinmenizi tavsiye ederim. bu arada Dalelands bağımlıları direk belli, saat 3 olmuş hala burdayız :D şu recipe i işini öğrenelimde 20 conla gezmek istiyorum ortalıkta. Bu arada phantasmal killer ne kadar güzel bir büyü ya. pick poket yapan hırsızın kafaya basıyorum direk yeri öpüyor, ilerde sinirli günümde ateş başında weird atıcam rpciler imana gelsin diye:P. Wisdom direk will save e etki ediyordu sanırım baya önemli aslında. Bende -1 wis mod var eleman direk öküz. intelligence la yırtmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Daha geçen gün Ilmater monkumla ateş başında Ilmaterden konuşuyorum.Ilmater ölede bölede bunların kıçı boklu Bane ine benzemezde.Yanımdakilerde yapma etme bak Zhentler duyarsa fena olur.Neyse bi adam geldi dinledi beni Zhent çıktı buda. Sonra guardlar geldi başıma ne ilmateri ulan dediler kolumdan çeke çeke ormana götürdüler,işkence ettiler(bitanesi üstümde zıpladı)Sonrada öldürdüler.Bitane yeni yetmeye(Bok'Bok) cesedimi saklama görevi verdiler. Neyse bayır çimen götürdü.Bitane kuyuya attı beni eleman.Buaradada bitane cleric of tiamat bizi izliyomuş.Geldi adam gittikten sonra resledi beni.Sonra gidip kıyafetlerimi falan değiştirdim.(disguise misali)Ve şehre geri döndük.Zhentlere karşı hareket varmış zaten.Kimle tanışsam Zhentleri boklıyıp gazlıyorum milleti. İsyan çıkaracaz isyan girmeyin Zhente! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Glatheros said: donunuza kadar herseye +2 con basicam, Damızlık gibi gezersiniz :P abi hesabı yanlış yapıyorsun. 10 eşyada da +2 con olsa sadece +2 con bonus gelir, stack olmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sadece AC stacklenmiyor ( dodge AC hariç ) statlar stacklenir, mis gibi de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bu statlar enchant şeklinde basılmıyor heralde böyle bi salaklık yapmamışlardır diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 stimpak said: sadece AC stacklenmiyor ( dodge AC hariç ) statlar stacklenir, mis gibi de olur. statlar stacklenmiyo denendi ve görüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Lasombra said: Daha geçen gün Ilmater monkumla ateş başında Ilmaterden konuşuyorum.Ilmater ölede bölede bunların kıçı boklu Bane ine benzemezde.Yanımdakilerde yapma etme bak Zhentler duyarsa fena olur.Neyse bi adam geldi dinledi beni Zhent çıktı buda. Sonra guardlar geldi başıma ne ilmateri ulan dediler kolumdan çeke çeke ormana götürdüler,işkence ettiler(bitanesi üstümde zıpladı)Sonrada öldürdüler.Bitane yeni yetmeye(Bok'Bok) cesedimi saklama görevi verdiler. Neyse bayır çimen götürdü.Bitane kuyuya attı beni eleman.Buaradada bitane cleric of tiamat bizi izliyomuş.Geldi adam gittikten sonra resledi beni.Sonra gidip kıyafetlerimi falan değiştirdim.(disguise misali)Ve şehre geri döndük.Zhentlere karşı hareket varmış zaten.Kimle tanışsam Zhentleri boklıyıp gazlıyorum milleti. İsyan çıkaracaz isyan girmeyin Zhente! hemen oyuna gireyimde ispileyim zhentlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 oyuna gireyim bende ya bayadır girmedim şehri aldık mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Cd-key koruması getirmişler o yüzden giremiyorum artık. Şu expansionların bir yerden ucuza orjinal cd keylerini bulsam da tekrar bakabilsem şu oyuna. Kötü oldu indirimi kaçırdığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 aslında herkes toplaşsa oynasak baya iyi olurdu ya guild olarak ses duyururduk event rahat yapardık vs dm bize özel event yapardı ama çok alakasız karakterleri bir araya getirebilcek bişi lazım ki kimse reroll yapmaz heralde ölüm gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi biz surface de gayet bize özel eventler yapıyoruz. mesela dün mono ve ben evente katıldık ikimiz sonra sufi ve 2 kişi daha geldi lesser rp tokenlarımızı kaptık. DM'le konuştum o eventi benim karakterimin üstünden devam ettireceğini söyledi falan. surface de baya topluyuz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Sparkcaster said: bu statlar enchant şeklinde basılmıyor heralde böyle bi salaklık yapmamışlardır diye umuyorum Statlar stack olmuyo büyülerde dahil ama mesela health veren yüzükler falan war onlar gayet stackleniyo.Buarada herkese öneririm 2 tane health ring alsın yeni başlayanlar +4,+4 8hp veriyolar baya bi işe yarıyo özellikle level adjustmentı olan characterlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bulunsa alıcaz da satılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Shadowdale de shopkeeper satıyo sınırsız sayıda kadın olan deil ama kapıya yakın olan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 siz anlattıkça kurasım geliyor oyunu ama yok yok üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar