Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 NolaxThensbane said: heykelde tabipler lokali dışında düzgün mekan var mı peki? tabipler lokali? düzgün? abov.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Aket-Atum said: NolaxThensbane said: heykelde tabipler lokali dışında düzgün mekan var mı peki? tabipler lokali? düzgün? abov.. değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 babam doktor olmasına rağmen yıllardır uzak dururdu oradan, ben geçen gün arkadaşlar orada diye gittim. Sürekli loşlaşan ışıklar, artis artis garsonlar falan..2 bira söylemek içni garsonun peşinden koşmak zorunda kaldık. Biranın tadı da kötüydü ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 tabipler iyidir aslında eskiden tophane de hukukçular lokali vardı kapandı, yine onun yanında kitapevi vardı iyiydi orası da otel olmuş şimdi pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 alperozg said: tabipler iyidir aslında eskiden tophane de hukukçular lokali vardı kapandı, yine onun yanında kitapevi vardı iyiydi orası da otel olmuş şimdi pehh Oraya gitmeye niyet edip butik otel olmasını görmek çok üzücüydü. Ayrıca evet garsonlar kıl bende kosturduydum iki bira için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/55550/1250-metrede-cay-keyfi-yapmak Bursa'da Sebahattin Çetin isimli bir abimiz, microlight denilen, motorlu yamaç paraşütünün üzerinde Bursa semalarında süzülüyor. Bir yandan radyosundan gelen arabesk tınılarıyla ufka karşı efkar dağıtırken, bir yandan da termosuna koyduğu sıcak çayımı yudumluyor ve adeta keyfin dibine vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 AAABİİİİ Görükle semalarında sivrisinek gibi uçan manyak bu muymuş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bursadan inovasyonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ASdhahsah süpermiş video :D Birşey soracam akşam yemeğine sevgilinizi nereye götürüyorsunuz? Çok kazık olmasın yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ulan geçen denizde yüzerken üstümden 3 tane bunlardan geçti 1-2 metre yüksekten neye uğradığımı şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 NolaxThensbane said: Birşey soracam akşam yemeğine sevgilinizi nereye götürüyorsunuz? Çok kazık olmasın yalnız. o konu sıkıntılı bulabilirsen güzel bi mekan bizimlede paylaşırsan süper olur bir de "kazık" kavramı göreceli. mesela kişi başı 20-30 TL kazık mıdır? Orhaneli yolunda Arap Şükrü Balıkı Bahçe var. Carting pistinin yanı hemen. çimenlerin üstünde masalar var, masalar dip dibe deil aile ortamı nezih bi yer. fasıl fln da oluyor. Arabasız gidilmez tabi. kartını almıştım rezervasyon yaptırırım die.. tel: 486 62 31 fiyat şu şekilde: 1 porsiyon karışık ızgara, 1 porsiyon köfte, 1 salata, 2 bira 50 TL ödemiştim 3 hafta kadar önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 birşey ödememişsin ki abi, bedava o resmen asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ya tabi bütçe meselesi en başta ama çok sık akşam yemeğine çıkmıyorlarsa herhalde 20-30 liraya laf etmezler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Kalecik cafe&restorant diye biryer buldum menülerinede baktım fena değil normal yani. Bu haftaiçi giderim büyük ihtimalle nasıl olduğunu o zaman yazarım. Bu arada dışarı çıkınca 50-100arası gelir normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Duyarlı insanların şehri Bursa Duyarlı vatandaş, bu kadının suratına tükürün. said: BURSA - Osmangazi İlçesi’indeki kentin en işlek noktalarındaki duvar ve panolara asılan, üzerindeki yazılar nedeniyle öfkeli bir kocaya ait olduğu sanılan afiş çevredekilerin dikkatini çekiyor. Astığı afişle kendisini ve çocuklarını terk eden eşinden intikam almak istediği anlaşılan kimliği meçhul kişi, eşinin fotoğraflarının yanına ise 'Duyarlı vatandaş, bu kadının yüzüne tükürün. Kendisi yüzde yüz haksızdır' notunu düşmüş. DHA'nın haberine göre; afişte kendisini terk eden eşi ile çocuklarının fotoğrafının arasına 'Evini hamile olarak terk ettin' yazan kimliği belirsiz kişi, 3 çocuğunun fotoğraflarının altına ise 'Bu çocukların suçu ne? Çocukları rezil ettin' yazmış. Eşinin kaçtığı kişiyi de kast ederek ona da seslenen kimliği belirsiz kişi, 'Keser döner sap döner, bir günde hesap döner Cengiz bey. Sizin fotoğrafınızı koymadım. Allah kimsenin başına vermesin, böyle acı göstermesin' yazarak afişini hazırlamış. Ulu Cami yakınlarındaki panoda yer alan afişlerdeki çocukların fotoğrafların vatandaşlar tarafından tanınmayacak şekilde çizildikleri görüldü NE YAPSAYDI HA? KEZZAP ATIP SOKAK ORTASINDA BIÇAKLASA MIYDI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 haberin tarihini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://yurthaber.mynet.com/detay/bursa-haberleri/kizini-otobuste-unuttu/31679 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ombakkombak said: http://yurthaber.mynet.com/detay/bursa-haberleri/kizini-otobuste-unuttu/31679 iyi gene aklını unutmamış. o otobüslerde beyin felci geçirecek adamlar neredeyse. bir otobüs e 6456546456 kişi biner mi ya. bursalıların bir de yolun ortasına park etme hastalığı vardır. yolun ortasına park etmiş 3-4 araç denk gelsen oh mis gibi havasızlıktan ölmeyecek kadar yaşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bursa bulmuşken sorayım, lan ben bursa'ya gelicem Arap Şükrü'ye götürecek var mı beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 arap şükrü tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ben bile gidemedim hiç :( kaç yıllık bursalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 flassh beraber gidelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 beraber bursaya gitmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 adam bursa'da, Arap Şükrü'ye beraber gidicez. Kıskanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar