Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 alperozg said: havuza gidicem haftasonu. almiranın havuz ufak, havuzlupark dandik. altınceylan la konak en iyi alternatifler gibi duruyor. var mı başka bildiğiniz? altınceylandan iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ne güzel memleketiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bursalılar heykelden tat fabrikasına (kemalpaşadan az ilersi tat kavaklı köyü) nasıl gidilir? Özel araç yok bu arada toplu taşıma söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Batı Garajına git; kemalpaşa otobüslerine bin oradan sorarsın, taksimden Tekirdağ'a nasıl giderim diye sormak gibi bişey bu yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 SeaGle said: Ukla dışında alayı kolpa bursada hele smartlingua aman. abi ingilizce kursu dil kursundan sayılmaz onu herkes konuşuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 evet arkadaşlar görev tamamlandı. Neşve bu işi biliyor süpermiş gerçekten(bakınız:resim) yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür bir borç biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 güzel gözüküyor (tu) adres fiyat versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 üstteki postlarda yazılan arkadaşların tavsiye ettiği yere gittim Neşve(tabağın kenarında da gözüküyor) FSM üzeri big mammas, gönül kahvesinin karşısında, kaçırman imkansız. 7,5 TL bal, çikolata sosu ve muz ile ikram ediliyor. yedik yedik doyamadık öyle bi lezzet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mendoza said: alperozg said: havuza gidicem haftasonu. almiranın havuz ufak, havuzlupark dandik. altınceylan la konak en iyi alternatifler gibi duruyor. var mı başka bildiğiniz? altınceylandan iyisi yok. Mudanyaya git montania otel gayet şık, giriş 50ytl yeme içme içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Cennete seks yaparak girmeye çalışmışlar! Bursa'da kendisini bir tarikatın lideri olarak tanıtıp, 'dergah' adını verdiği eve gelenlere cennete gideceklerini vaad ederek cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen evli 2 çocuk babası 47 yaşındaki Uğur K. tutuklandı. http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&Date=&ArticleID=1055870&CategoryID=77 bu haber doğru değildir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Benim tarikat lideri olarak sır odasına gelen müridime cinsel ilişkiye giremeyeceğimi söyleme gibi bir lüksüm olamaz. Ben cezbelenen müridimle ilişkiye girmezsem, mürit zikir durumundan dolayı yanmaya başlar. Gücü kalmaz ve delirir." Uğur K.’ya iş arkadaşını, nişanlısını ve annesini götürdüğü öne sürülen Ahmet C. (28) de gözaltına alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 o açılmıştı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 tuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 alperozg said: üstteki postlarda yazılan arkadaşların tavsiye ettiği yere gittim Neşve(tabağın kenarında da gözüküyor) FSM üzeri big mammas, gönül kahvesinin karşısında, kaçırman imkansız. 7,5 TL bal, çikolata sosu ve muz ile ikram ediliyor. yedik yedik doyamadık öyle bi lezzet :) afiyet olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 alperozg said: evet arkadaşlar görev tamamlandı. Neşve bu işi biliyor süpermiş gerçekten(bakınız:resim) yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür bir borç biliyorum Nefis görünüyor, afiyet olsun. Yarın Bursadayım, akşama adres belli oldu şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bursa'da, 8'ncisi sınıf öğrencisi 14 yaşındaki S.K'yı kaçırdığı iddiasıyla gözaltına alınan beden eğitimi öğretmeni 38 yaşındaki Seyfettin P, tutuklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 offf açıldı kardeşim dükkan önünü kapama teheeeey Gençler haftasonu mezuniyet kutlamamı yapıyorum bulursanız nerede olduğumu içkiler benden.yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 FSM üzerinde bi mekanda olur o iş. hayal kahvesi ya da duetto olabilir neyse iyi eğlenceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 heykelde tabipler lokali dışında düzgün mekan var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 NolaxThensbane said: heykelde tabipler lokali dışında düzgün mekan var mı peki? Yok, leman var ama düzgün değil > liseli ergen yuvası ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bursaya gidemedim üzüleyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ama içinde geçcem her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ha gayret az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Ezio said: NolaxThensbane said: heykelde tabipler lokali dışında düzgün mekan var mı peki? Yok, leman var ama düzgün değil > liseli ergen yuvası ne yazıkki. Biliyorum eskiden fena degildi ama bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar