Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 oha şu 45 sayfayı hakikaten merak ettim. 900 liradan aşağı yapmam diyenler, sayfa başı 100 lira isteyenler felan. düşündüm de üniversitede boşuna okumuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Yok be yanılmıyorsam sayfa başı 4 dolar mı neydi zaten yada o civarda bişi olsa gerek normalde zaten. Dedigim gibi staj falan derken yalan oldu ah 20-30 sayfa arası bişi olsaydı valla 100 liradan da ucuza yapardım iş olsun diye fakat 100 sayfa çok be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Patladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 kader kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Haftasonu siteyi çevirmem lazım şimdi. Off nasıl üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 nileppezdel said: mesela damarlardan bahsederken "ön" kelimesini front falan değil de "posterior" olarak çevirmen gerekiyor. Çeşit çeşit böyle şey var tıbbi terimlere dayalı. Öyle latinceleri koru, bağlaçları çevirden ibaret değil olay. gördüğüm en büyük faillerden biri. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 işi alan olmadı mı? bi de site yavaş mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Site yavaş İşi alan oldu iki kişi ard arda, ama ikisinin de ilk tecrübesi belli ki, "sandığımdan daha zor bu" deyip bıraktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 halbuki ilk sefer unutulmaz olabilirmiş... tüh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 nileppezdel said: mesela damarlardan bahsederken "ön" kelimesini front falan değil de "posterior" olarak çevirmen gerekiyor. Çeşit çeşit böyle şey var tıbbi terimlere dayalı. Öyle latinceleri koru, bağlaçları çevirden ibaret değil olay. Bunu bir mak. müh. olarak bende yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ah be tam benim işimmiş,kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi 1 sayfa sample koysaydın ve bunun gibi şu kadar sayfa var deseydin şu konunun %90 ı olmazdı. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 İsteyen herkese mail attım örneklerle alakalı. Olsun ya iyi post kastık. Gerçi ne yapacaksam bu kadar postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar