Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 benim açımdan çok da kişisel değil ama buraya yazayım dedim. Herkesle paylaşmak istemediği bi sorunu olan çok fazla sevmediğim bir amcamın oğlu sorununu amcamla paylaşmış amcam da insan kendi kendinin doktorudur bu sahtekarlara kanma oğlum sen demiş. kuzenim de benden borç isteyip habersiz psikoloğa gitmek istediğini söyledi. Onun işine karışmadan borç parayı verip yardımcı mı olsam yoksa 2011 yılında ne kadar kro bir adam olduğunu amcama anlatıp orta yol mu bulsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 sorununun ne oldugunu bilmeden biz buraya ne yazalım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 sen parayı ver kuzenine, o patiye bağışlasın biz bi account verelim fake. buraya anlatsın derdini. pati her derde çare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 para ver doktora gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Psikolog ne abi 2011de asıl. Al şu ilacı al sakinleştirir diye sokakta ki uyuşturucu satıcısının legal hali. Deniz üzerinde giden her araçtan korkan arkadaşıma xanax vermişti bir psikolog. Hayır yolda giderken degil günde 1 tane olarak. Böyle hıyarlar oldukça ben kendi kendimi tedavi ederim öyle hıyar bir meselege prim vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 amcası haklıymış. 45 dakika için 200 tl al, sonra daya antidepresanı. bilim yapıyoruz hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ilaçla tedavi yapanlar daha çok psikiyatristler değil mi psikologla biraz daha iletişimle tedaviyi tercih ediyolar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 evet öyle psikologlar ilaç yazamıyor muhtemelen, tıp eğitimi almadıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 berkcan fake açmış gelmişsin. kimse seni tanımaz. rahat olup söylesene sıkıntı ne ona göre bişey söyleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 forumda bile yazıyo lan millet birbirine. geçen denyonun biri xanax yazdıydı deathwarrior mu dragonlord mu ne öyle bi tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Pasta said: forumda bile yazıyo lan millet birbirine. geçen denyonun biri xanax yazdıydı deathwarrior mu dragonlord mu ne öyle bi tip. yazanların nickleri sağlammış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 amcaoğlunu para karşılığı cinsel ilişkiye giren bir kadına emanet et. düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ne gay adamsınız forumda bile birbirinie yazıosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 piskolog dediğimiz "adın soyadın... tamam maçor tepresyondasın. git piskiyatriden ilacını al, bu seni düşürcek, bu seni yükselçek.. düşcen mi çıkçan mı? çabuk cevap ver, are you checkanderlis?" insanı değil miydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mithat said: Psikolog ne abi 2011de asıl. Al şu ilacı al sakinleştirir diye sokakta ki uyuşturucu satıcısının legal hali. Deniz üzerinde giden her araçtan korkan arkadaşıma xanax vermişti bir psikolog. Hayır yolda giderken degil günde 1 tane olarak. Böyle hıyarlar oldukça ben kendi kendimi tedavi ederim öyle hıyar bir meselege prim vermem.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Amcan dogri der. Çocuğu hocaya götürüp okutun bi evhamlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Modern insanın dramı, saçma salak hyataına devam edebilmek için yani sıkıntının esas kaynağına, ilaç alıyor. Kısırdöngü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 sakinleşmek için xanax bire bir ama hakkını yemeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Sorunun ne lduğunu yazmadığın için net bir yanıt vermek zor.Neticede olay sadece kuzene para vermekse tabii ki ver ve çocuk nereye gidiyorsa gitsin.Ama mevzu sorunun çözülmesi ile ilgili ise kuzeninin derdinin ne olduğunu yaz da ona göre belki farklı bir öneride bulunurum/bulunuruz. Olay psikoloğa gitme konusu ise diğer yazan arkadaşlara katılıyorum,psikolog arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar ama onların yaptığı işi en az onlar kadar halden anlayan görmüş-geçirmiş pekçok kişi yapabilir, hem de para almadan. Sonuç:Nedir kuzeninin derdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Masakari said: Amcan dogri der. Çocuğu hocaya götürüp okutun bi cezbelenmiş. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Amca haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ya psikoloji falan süper bilim, çok eğlenceli felan. Muabbetini yapmasıda süper ama tedavi eden bişi deil ne yazık ki. Sadece farkındalığını arttırır tedavi falan etmez. Bide işte denek olarak kullanır seni o yani. Arkadaşlarıyla konuşmayı denesin sorunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 biraz daha ağzını aradım böyle küçük ama önemsiz takıntıları varmış ama daha da artmasından korkuyomuş google a yazınca obsesif kompulsif bozukluk tarzı bişey görmüş korkmuş sanırım o yüzden bana geldi ama dedi ki hiçbir sorunu çıkmasa bile gittiğim zaman gene de rahatlamaz mıyım diye sordu ben de birşey diyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 borçlu kaldığında kendisinin daha kötü hissedeceğini şu an kimseye borcu olmadığından kendisini iyi hissetmesi gerektiğini psikologa gittiğinde para verdiği için hizmet aldığını sandığını bu yüzden kendini iyi hissedeceğini vs. anlat her şey para yani >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 parayı borç vermem hibe ederim sorun ettirmem onu da önemli olan prensip meselesi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar