Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kro amcam ve zavallı kuzenim ...

Shorba

Öne çıkan mesajlar

benim açımdan çok da kişisel değil ama buraya yazayım dedim. Herkesle paylaşmak istemediği bi sorunu olan çok fazla sevmediğim bir amcamın oğlu sorununu amcamla paylaşmış amcam da insan kendi kendinin doktorudur bu sahtekarlara kanma oğlum sen demiş. kuzenim de benden borç isteyip habersiz psikoloğa gitmek istediğini söyledi. Onun işine karışmadan borç parayı verip yardımcı mı olsam yoksa 2011 yılında ne kadar kro bir adam olduğunu amcama anlatıp orta yol mu bulsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Psikolog ne abi 2011de asıl.

Al şu ilacı al sakinleştirir diye sokakta ki uyuşturucu satıcısının legal hali.

Deniz üzerinde giden her araçtan korkan arkadaşıma xanax vermişti bir psikolog. Hayır yolda giderken degil günde 1 tane olarak. Böyle hıyarlar oldukça ben kendi kendimi tedavi ederim öyle hıyar bir meselege prim vermem.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Psikolog ne abi 2011de asıl.

Al şu ilacı al sakinleştirir diye sokakta ki uyuşturucu satıcısının legal hali.

Deniz üzerinde giden her araçtan korkan arkadaşıma xanax vermişti bir psikolog. Hayır yolda giderken degil günde 1 tane olarak. Böyle hıyarlar oldukça ben kendi kendimi tedavi ederim öyle hıyar bir meselege prim vermem.
(td)
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunun ne lduğunu yazmadığın için net bir yanıt vermek zor.Neticede olay sadece kuzene para vermekse tabii ki ver ve çocuk nereye gidiyorsa gitsin.Ama mevzu sorunun çözülmesi ile ilgili ise kuzeninin derdinin ne olduğunu yaz da ona göre belki farklı bir öneride bulunurum/bulunuruz. Olay psikoloğa gitme konusu ise diğer yazan arkadaşlara katılıyorum,psikolog arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar ama onların yaptığı işi en az onlar kadar halden anlayan görmüş-geçirmiş pekçok kişi yapabilir, hem de para almadan.

Sonuç:Nedir kuzeninin derdi?
Sosyal ağlarda paylaş

biraz daha ağzını aradım böyle küçük ama önemsiz takıntıları varmış ama daha da artmasından korkuyomuş google a yazınca obsesif kompulsif bozukluk tarzı bişey görmüş korkmuş sanırım o yüzden bana geldi ama dedi ki hiçbir sorunu çıkmasa bile gittiğim zaman gene de rahatlamaz mıyım diye sordu ben de birşey diyemedim
Sosyal ağlarda paylaş

borçlu kaldığında kendisinin daha kötü hissedeceğini şu an kimseye borcu olmadığından kendisini iyi hissetmesi gerektiğini psikologa gittiğinde para verdiği için hizmet aldığını sandığını bu yüzden kendini iyi hissedeceğini vs. anlat

her şey para yani >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...