küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Kocaelispor'un borçlarla uğraşması üzerine Kocaeli FK kuruldu. Kocaelisporlu futbolcular bugün itibari ile Kocaeli FK'ya geçiş yaptı. Koskoca Kocaelispor camiasının düştüğü durum bu. Biz hala temiz futbol, şike falan diye konuşalım. http://www.bizimkocaeli.com/Spor/kocaeli-fk/42012-karsinizda-kocaeli-fk.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Kocaelispor yanlış yönetim sonucu yıllardır borç batağındaydı 2 yıldır altyapıdan genç topçularla oynuyordu. dönem dönem Hodri Meydan yönetimi devralmıştı futbolculara asgari ücret falan veriyorlardı. şahsen pek sevmesemde Kocaeli, Sakarya süperligte olması gereken takımlar. Kocaelispor tamamen kapanırsa 1 sene içinde ismi ve logolarını tekrar kullanabiliyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 işi yok kocaelispor'un süper ligte falan. leş taraftar leş yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 "Hadi beyler komple başka kulübe" diye millete borçları takıp takıp kaçan kulübün Süper Lig'de ne işi var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 super lig ne ki lan, alayi sikeciymis zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bir Sakaryaspor değil. borç morç dinlemediler çıkıyolar düştükleri yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Marmara takımları İstanbul dışında çok varoş, tatangalar falan diye taraftar grubu var. Keza Kocaeli de öyle. Karşıyaka, Göztepe varken bu tarz takımların süper lige çıkması bile çok acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Kocaeli'de Sakarya'da aynı derece de leş takımlar, taraftar grupları da öyle Kocaeli'de sokakta şüphelendikleri adamları çevirip kimliklerine bakıp, Sakaryalıysa döven bir taraftar topluluğu Hodri Meydan, Tatangalarda deplasmanda sadece kavga çıkarmak için otobüs otobüs Kocaeli'ne gelip, olay çıkartıp maça bile girmeyen adamlardan dolu, 4 senedir İzmit'te okuyorum diye kalıyordum falan, Kocaeli'deki kapışmalara defalarca şahit oldum. Kim bilir Sakarya'da da neler oluyordur. Aynı derece haysiyetsiz iki kulüp, Sakarya'nın tek artısı yeni yönetiminin gerçekten başarılı olması ve borca rağmen yükselmeyi becerebilmeleri, hemde altyapıdan adamlarıyla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 kocaeli - sakarya karsilasmalari hakketen sakat oluyor... hodri meydan'in bazi mahalleri dolasip sakarya otobusune tas atcak cocuk fln topladigini biliyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 BulletRide said: Marmara takımları İstanbul dışında çok varoş, tatangalar falan diye taraftar grubu var. Keza Kocaeli de öyle. Karşıyaka, Göztepe varken bu tarz takımların süper lige çıkması bile çok acı o değil de trakya tarafı da sıfır ya. bir tane takım yok adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 abi ben ilk sene yurtta kaldım kocaeli'de, oraları bilen bilir belki kozluk mahallesi vardır. Çingeneler, otçular falan Kocaeli'nin en pislik insanları orada yaşar. İstemeden onlarla muhabbet kurmak zorunda kaldık falan, Adamlara bakıyorsun, bildiğin "ne kafası bu abi?" diyorsun, içinden tabii, dışardan dersen yersin o an bıçağı asdfsda adamların sakaryaspor ve direk sakaryalıların hakkında öyle bir konuşmaları vardı ki anlatamam, hani Yunan-Türk, Türk-Ermeni, hatta Nazi-Yahudi ilişkileri bu kadar değildir eminim ... Sakarya'dan okula gelen bir arkadaşım vardı, o da benzer tiplerin Sakarya'da olduğunu söylemişti. Hani birebir aynıları varsa zaten yok olsun gitsin iki takımda taraftarıyla birlikte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Takımı geçtim adam yok. Süper lig, Bank Asya, 3. lig vs farketmez. Adana Demirspor senelerdir soktan liglerlerde, taraftarı taraftar mı? Evet. Ama bu tatangalar, çotanaklar falan geriyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hangi adana demirspor tarafının üstünde kesici delici alet eksik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 cotanaklar germesin, bisey olmaz. futboldan men edicekler zaten sehir olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 DarKRideR said: Aynı derece haysiyetsiz iki kulüp, genç sen daha önce bana kocaelispor fan boyluğu yapmıyormuydun.ne iş şimdi herkesi haysiyetsiz yapmışsın? http://forum.paticik.com/read.php?29,5528846,page=7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Dönek bu yaa, Kocaeli küme düştü ya hemen Kocaeli düşmanı kesilmiş. Gittiğimiz maçları, çektiğimiz cigaraları ne çabuk unuttun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 dark'ın kocaelinde okuduğunu varsayarak ve cthulhu'yu bu gruba dahil ederek ikisi de okudukça baymışlar lan kocaelinden ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 abi başlarda seviyordum destekliyordum aslında, sonradan nefret ettim. O biraz da cava'nın dediği gibi oldu aslında sadfdsa eski konudaki olay trollemek içindi, baktım sakarya destekleniyor, karşısına geçerim adsfads yine de sakarya mı kocaeli mi deseler kocaeli derim orası ayrı asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar