Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kocaeli FK

küheylan

Öne çıkan mesajlar

Kocaelispor'un borçlarla uğraşması üzerine Kocaeli FK kuruldu. Kocaelisporlu futbolcular bugün itibari ile Kocaeli FK'ya geçiş yaptı. Koskoca Kocaelispor camiasının düştüğü durum bu. Biz hala temiz futbol, şike falan diye konuşalım.

http://www.bizimkocaeli.com/Spor/kocaeli-fk/42012-karsinizda-kocaeli-fk.html
Sosyal ağlarda paylaş

Kocaelispor yanlış yönetim sonucu yıllardır borç batağındaydı 2 yıldır altyapıdan genç topçularla oynuyordu. dönem dönem Hodri Meydan yönetimi devralmıştı futbolculara asgari ücret falan veriyorlardı.

şahsen pek sevmesemde Kocaeli, Sakarya süperligte olması gereken takımlar. Kocaelispor tamamen kapanırsa 1 sene içinde ismi ve logolarını tekrar kullanabiliyorlarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Kocaeli'de Sakarya'da aynı derece de leş takımlar, taraftar grupları da öyle

Kocaeli'de sokakta şüphelendikleri adamları çevirip kimliklerine bakıp, Sakaryalıysa döven bir taraftar topluluğu Hodri Meydan,

Tatangalarda deplasmanda sadece kavga çıkarmak için otobüs otobüs Kocaeli'ne gelip, olay çıkartıp maça bile girmeyen adamlardan dolu,

4 senedir İzmit'te okuyorum diye kalıyordum falan, Kocaeli'deki kapışmalara defalarca şahit oldum. Kim bilir Sakarya'da da neler oluyordur.

Aynı derece haysiyetsiz iki kulüp, Sakarya'nın tek artısı yeni yönetiminin gerçekten başarılı olması ve borca rağmen yükselmeyi becerebilmeleri, hemde altyapıdan adamlarıyla,
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben ilk sene yurtta kaldım kocaeli'de, oraları bilen bilir belki kozluk mahallesi vardır.

Çingeneler, otçular falan Kocaeli'nin en pislik insanları orada yaşar. İstemeden onlarla muhabbet kurmak zorunda kaldık falan,

Adamlara bakıyorsun, bildiğin "ne kafası bu abi?" diyorsun, içinden tabii, dışardan dersen yersin o an bıçağı asdfsda

adamların sakaryaspor ve direk sakaryalıların hakkında öyle bir konuşmaları vardı ki anlatamam, hani Yunan-Türk, Türk-Ermeni, hatta Nazi-Yahudi ilişkileri bu kadar değildir eminim ...

Sakarya'dan okula gelen bir arkadaşım vardı, o da benzer tiplerin Sakarya'da olduğunu söylemişti.

Hani birebir aynıları varsa zaten yok olsun gitsin iki takımda taraftarıyla birlikte ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...