Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 deno, ben, fastreload assassinoğ olduk var mı gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 orcinal lazımdı dimi pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 LathspeLL said: said: Laths007 Mulgear Chaz07 denoswn Ozerse aquila1985 revangelis Eshreff solethara Lyvanna taylankk öeh baya varmışız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Brancacci oyun içi nickim, beni de ekleyin. pek oynama fırsatım olmadı multiyi gerçi ama ara sıra giriyorum yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Wanted modundaki puanlama sistemi neye göre yapılıo mesela yukardam atladğımda devamlı sabit 300 alıorum ama arada öldüğümde 450-500 arası puan alıyolar silent dışında ne yapabilirler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Kill - 100 Incognito - 300 Poison - 200 Hidden - 200 Focus - 200 Variety - 200 1200 yapılabiliyor böyle. Spree yapıyorsan onun da bonusunu alabiliyorsun. Daha da vardır heralde eklenebilecek bonus ama aklıma gelmiyor şuan. Üstelik yukarıdaki kill çok da zor değil bir tek focus zorlayabilir adam fark ederse. Focus olmazsa variety de alamaz (5 farklı bonusa veriliyordu o yanlış hatırlamıyosam) -400 olur. Poison cd deyse - 200 o olur 3 bonus siliniyor. Ama kill + hidden + incognito = 600 ve nerdeyse nerdeyse standart gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Kill bonusları http://i51.tinypic.com/2jajl3o.jpg Action bonusları http://i54.tinypic.com/dm616d.jpg Team bonusları http://i51.tinypic.com/2qc1lcl.jpg End bonusları http://i55.tinypic.com/2hq72vr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Cheaz said: Wanted modundaki puanlama sistemi neye göre yapılıo mesela yukardam atladğımda devamlı sabit 300 alıorum ama arada öldüğümde 450-500 arası puan alıyolar silent dışında ne yapabilirler ki? chaz chaz chaz... ustan olarak sana bu kadar şey anlattım hala neler soruyorsun. seni assassinoluktan men ediyorum, bundan sonra courtesan seçip oyunlarda yosmalık yapacaksın. akşam maç atalım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Atalım atalım ama umutlanma 1. olcam die sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 20 streak'im falan var ya birincilikte 1 haftadır. gerçi sen geçen gün bir kere kaptın birinciliği ama acıdım orda. bir kez chaz'ın da yüzü gülsün dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yalana bak yalana sırf streakin bozulmasın die kasmıodum ama acımıycam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ps3ten oynayan yok mu yeaeai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 lath'ı çetin bir rakip bilirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Almak isteyen varsa Shopto.net'in yeni download sisteminde 10 pound. http://www.shopto.net/DOWNLOAD/SALE/DWNLD24339-Assassins%20Creed%20Brotherhood.html?utm_source=Newsletter%2B449&utm_medium=E-mail&utm_campaign=brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hergün oynuyorum nerdeyse 1 haftadır falan. çok güzelmiş iyiymişte YA ÇOK SAÇMA LAN SENDEN 1340124123 TANE VAR FALAN ÖF KIRAMIYORUM BU MANTIĞIMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 çok üzülüyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 öğrendiniz mi len sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Steam de an itibariyle $7.5 indirimde imiş. Hala oynayan var mı bu oyunu ? Online oyuncu sayısı ne durumdadır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Ben birkaç ay önce oynuyordum oyun bulunuyordu rahat rahat. Ama revelations'ın multisi çok daha iyi belirtmeden geçemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar