Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 kuyruk sokumuna kadar uzanan bi kemik var ya. hah işte o kemiğin ucunda bir acı oluyor hafif kıç üstü oturunca. o mudur kıl dönmesi, nedir ?
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ac bak abi, oyle aci oluyorla olmaz.
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ya üşenmedim acının olduğu yere baktım da hiçbir şey yok. bildiğin deri dümdüz gidiyor işte şundan da şüpheleniyorum bilgisayar başında çok vakit geçirip genelde göt kemiğinin üstüne oturarak garip bir pozisyonda bilgisayar kullanıyorum. belki de direk kemik ağrıyodur?
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Artariel said: ya üşenmedim acının olduğu yere baktım da hiçbir şey yok. bildiğin deri dümdüz gidiyor işte şundan da şüpheleniyorum bilgisayar başında çok vakit geçirip genelde göt kemiğinin üstüne oturarak garip bir pozisyonda bilgisayar kullanıyorum. belki de direk kemik ağrıyodur? kil donmesinin 1 numarali sebeb-i alametidir. bir an once oturusunu duzelt, bi sure daha bekle agri varsa senindir yoksa zaten hic senin olmamistir.
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 çok ufakta olsa sivilce gibi bi şişiklik, bi süre geçtikten sonra oradan yine sivilceden çıkan sıvı gibi kokulu leş bi sıvı gelmesi, otururken iğne batması gibi anlık acılar. ameliyatını oldum, tecrübeliyim
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 çakal bi arkadaşım da vardı bu kıl dönmesi. askere gidene kadar sakladı, sonra gittikten sonra ameliyat oldu askerde. 5.5 ay askerliğin yarısını yedi o bahaneyle. çok uyuz olmuştum lan.
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 eski sevgili seni özledim derse bu kıl dönmesidir
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Xenocide said: çok ufakta olsa sivilce gibi bi şişiklik, bi süre geçtikten sonra oradan yine sivilceden çıkan sıvı gibi kokulu leş bi sıvı gelmesi, otururken iğne batması gibi anlık acılar. ameliyatını oldum, tecrübeliyim lan! askerlik taktiği de iyimiş yalnız, bende varsa da biraz daha sakliyim o zaman
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Xenocide said: çok ufakta olsa sivilce gibi bi şişiklik, bi süre geçtikten sonra oradan yine sivilceden çıkan sıvı gibi kokulu leş bi sıvı gelmesi, otururken iğne batması gibi anlık acılar. ameliyatını oldum, tecrübeliyim pis herif
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 sendeki kıl dönmesi bence dostum burada acıklamaları var http://www.diyadinnet.com/SaglikBilgisi-235&Saglik=k%C4%B1l-d%C3%B6nmesi-nedir-nas%C4%B1l-tedavi-edilir
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Xenocide said: çok ufakta olsa sivilce gibi bi şişiklik, bi süre geçtikten sonra oradan yine sivilceden çıkan sıvı gibi kokulu leş bi sıvı gelmesi, otururken iğne batması gibi anlık acılar. ameliyatını oldum, tecrübeliyim same here.
Öne çıkan mesajlar