Raze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 iyi iyi böyle laflar. tarih bu adamı sadece bu lafıyla hatırlar. onu en güzel anlatan lafı bu. diğer taraftan " bunlar aptal, kaka tutu" demenin kimseye faydası yok. aptal maptal adam zaman abonesi olup kendi fikrine, davasına sizden daha fazla hizmet ediyor olabilir. PARA önemli, para verin fikrine katıldığınız işlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 said: Bugünkü konuşmasında da YÖK'ü kaldırmayacağını söyledi kendileri, ancak dünzenlemeye giderlermiş. Bravo bir 4 sene daha devlet üniversiteleri bi kaç beceriksiz adamın verdiği kararlarla bok çukuruna batmaya devam edecek. Adama nerdeyse iyi ki özel üniversiteler var dedirttirecekler. Amaçları da o zaten sanırım devlet üniversitelerini iyice kıstırıp onlardan kurtulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 aquila said: Saykoleo said: Ya zaten, başbakan kendisi söyledi bunu aylar önce: "Artık bilim için bilim yapmanın devri bitmiştir, halk için bilim yapmak gerekli." hasktir atlas shrugged. bu da güzel bir örnek. bu devrin en pahalı deneyi oldukça "bilim için bilim" bir deney. ülkeyi bir bilim cehaleti kasıp kavuruyor bunun bayrak taşıyanı da hükümetin üst kademesindeki insanlar malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Durumumuzu şu bilgiler çok iyi özetliyor said: Institute for Research İn Fundamental Sciences (IPM) Yer : İran, Tahran Doktoralı Araştırmacı sayısı :137 Tam zamanlı 22, Yarı zamanlı 96, Post-doc 19 Çalışma alanı : matematik, fizik, hesaplamalı bilimler,felsefe 2010 Etkinlikleri : 187Makale, 31 Konferans ve Çalıştay. 137 doktoralı araştırmacının 91 tanesi Teorik Fizik ve Matematik çalışıyor. http://www.ipm.ac.ir/ said: Institute of Mathematics of the Polish Academy of Sciences (IM PAN) Yer : Polonya, Varşova Doktoralı Araştırmacı sayısı :90 Tam zamanlı 24, Uzun süreli 17, Geçici 20, Yarı zamanlı 29 Çalışma alanı : saf matematik, matematiksel fizik 2010 Etkinlikleri : 137 Makale, 58 Konferans ve Çalıştay, 414 Seminer Konferans vb. etkinlikler IM PANʼa bağlı olan Stefan Banach International Banach Centerʼda yürütülüyor. http://www.impan.pl/EN/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Abi resmen okunacak yuksek lisans bölümü,gidilebilecek enstitü yok ya ülkede.Böyle bi rezillik yok arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 özel üniversiteler devlet üni sayısını geçti istanbulda. eğitimi de sağlık gibi paraya bağlıcan hacı işte, yok öyle beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ikinci sayfanın çıktısını alıp anneme göstereceğim eheh "doktorayı bırkamak istiyorum" dedikçe "yarım bırakma" diye başımın etini yemez artık herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 kadın haklı doktoranı bitir diplomanı al sonra hobi olarak bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 http://savefezagursey.wordpress.com/ Feza Gursey Enstitusu icin Ne Yapabilirsiniz? Posted on 12/07/2011 by fezagursey Feza Gursey Enstitusu’nun bir temel bilimler arastirma enstitusu olarak yasamini surdurebilirmesi icin, (1) Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanligi Bakani Nihat Ergün’e hitaben http://www.sanayi.gov.tr/Pages.aspx?pageID=494&lng=tr Özel Kalem Müdürü Emin ASILTÜRK’e bir email ve faks gonderebilirsiniz. Özel Kalem Müdürü Emin ASILTÜRK Tel: +90 312 219 69 69 Fax: +90 312 219 67 45 E-mail: [email protected] (2) Ayni sekilde, TUBITAK Baskani Prof. Dr. Nuket Yetis’e hitaben Ozel Kalem Muduru Aysegul Gungor’e bir email ve faks gonderebilirsiniz. Email: [email protected] Tel : +90 (312) 467 77 98 +90 (312) 467 30 02 +90 (312) 468 53 00 / 4400-4401 Faks: +90 (312) 467 95 82 Gonderdiginiz mektuplarin bir kopyasini da lutfen [email protected] adresine gonderiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bu arada feza gürsey bilim merkezi vardı ankarada. ne işe yarar bilmiyorum ama birşeyler sergiliyorlardı plazma küresi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 evet müze gibi bişey sanırım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 feza gürsey bilim merkezi güzel bir yerdir. ben ilkokulda gittiğimde türkiyenin tek van de graaff jeneratörü oradaydı, şuan başka var mı bilmiyorum. Genel olarak temel fizik prensiplerini göstermeye yönelik basit şeyler var. Oldukça güzel bir yerdi hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yalnız bu benim bahsettiğim yer farklı bir yer istanbulda ve kandillide yanlış anlama olmasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ben Bone'un mesajı üzerine yazıyordum da o arada sen mesaj atmışsın. Ben Ankaradakinden bahsediyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ardeth said: yalnız bu benim bahsettiğim yer farklı bir yer istanbulda ve kandillide yanlış anlama olmasın sdf ankarada olsa kapatılmazdı. istanbulda olması suç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Turkiye'de bilim zaten tam anlamiyla fail'di su an daha da kotuye gidiyor bakalim ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Boğaziçi bu konuda bir karar almış http://savefezagursey.wordpress.com/2011/07/22/bogazici-universitesi-senatosunun-fge-ile-ilgili-karari-2/ Neyseki tübitağa rağmen üniversitelerimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 LOL! kayarak müdahale etmiş pozisyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bu da imza kampanyası buyrun http://savefezagursey.wordpress.com/imza-kampanyasi-petition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 arkadaşlar böyle kurumlara ihtiyacı yok ülkemizin hamdolsun. bugün bi ulema olsun, bi kutsal kitaplarımız olsun, bi din alimleri olsun. soruyorum size kaçınız gittiniz kendilerine danıştınız ? yok sıfır. varsa yoksa sakız oruç bozar mı bozmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_NB7Mu-clQc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar