Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 seks var mı abi onu söyle sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 kızlar teklif ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 cisco da tutunursun belki san fransiscoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 beyler seks varsa ben de amerikaya gitmek istiyorum o wait! bizim diplomalar amerikada geçerli değil... T_T sad panda is sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 he anasini satayim amerikada türkler gelsin diye bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 seks bol, raad olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 olm gürkan bittin sen, anlatıcam annene hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ABD de geçinmek zor. 25k maaş var ay sonu zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 eheh aman diim kadincagiz korkuyor zaten, burdan gelin getircem sana diince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ordan bize de getirirsen söylemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hoccemama said: ABD de geçinmek zor. 25k maaş var ay sonu zor geliyor. P_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Arkadasin cok toz pembe bir tablo cizmis sana. Kazanabilir demis ama ve bunun anlami da illaki birisi o isleri yaparak o kadar kazaniyordur gibi dusunebilirsin. Min 10 yil tecrube sahibi ve saglam bir firmada iyi bir pozisyondaki birisi kazanabilir o kadar neden olmasin? Ha gel gelelim bu tahminen 10000 de 1 denk gelir. Alacagin maas tahminen Pzt-Cuma gunde 8 saat calisarak aylik 3000 dolar civari olacak tabi eger isinde iyi isen. Ondan sonra da 5 yil calistiktan sonra ortalama 5000-6000 dolar arasi kazanirsin aylik. Hayli hayli yeter. Asagi yukari New York - Londra kiyaslamasi yapilinca rakamlar benzer ozellikler gosteriyor. Tanidiklardan da duydugum kadari ile ve is ilanlari uzerine bir firmada uzun bir sure calisip edindigim fikirlere gore yorumladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 O parayla rahat rahat geçinilirse gayet iyi abi o zaman. firmaları araştırıyorum şimdi de cv gönderdim bikaç yere bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Eger basvurdugun firma seni ise alirken ayni zamanda vize sponsoru da olacak ise o zaman kendini sectirecek iyi bir seyler sunman cok onemli. Aksi halde pek ugrasmazlar, epey bir sansli olman gerekir. Calisacagin alanda yaptigin projeler falan neyin varsa CV'de net bir sekilde belirt. Referanslar cok onemli. Seni tanimiyorlar. Bilindik isimler var ise mutlaka one cikar. Atiyorum uluslararasi bir firma icin is yapti isen en tepeye koy direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Tlfondayim uzun yazamicam. 30k aylik abi ceo lar aliyor yani. biraz mantikli dusunun allasen, ortalama maas vere. binlerce site var. 5k aliyosaniz(taxden sora) maasli kalifiye bi iste, birde ustune ilk gidisinde, ustelik davetle, hemde tanidik olmadan, bayaa bi yetenekli oldugunu ispaylamissindir. turkiyeden gidip 30k maasla ise baslayan 200 300 kisi vardir. o bile fzla olabilir cunku o kadar ceo ihrac etmedik, ordinaryus prof gondermedik. 30k nin nasi bi para oldugundan haberiniz yok o hralde. oyle arkim olsa amerikaya kacip ilk firsatta virgin galacticle yorungeye girerdim. Gelelim abd isine, tanidik olmadan trden olmaz, ya da bayagi yetenek, iki durumdads kendi yolunnu yaratirdin. sen senin o tanidiga yuklen derim. baska turlu yas o is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Yazmisim ama harbi pheew. Patidas tavsiyesi olarak al dediklerimi bu da ceo maasi http://www.payscale.com/research/US/Job=Chief_Executive_Officer_(CEO)/Salary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Pluton said: Amacım; mesleğimde çok daha ileriye gidebilmek, farklı kültürler öğrenip, ingilizceyi akıcı ve derdimi anlatabilecek seviyede öğrenebilmek. daha dil yokken bir de iş teklifi beklemek hayal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 önce bir dil öğren aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Baştan sona okudum, işin zor gibi kanka. Hem cesaretin yok (alıntı: istanbuldan antalyaya gitmek değil sonuçta - adam gel başının çaresine bak dedi), hem diline güvenmiyorsun, hem 30k maaş istiyorsun, hem de milyarlarca hintlinin yok parasına yaptığı bir işin var, seni diğer coder'lardan ayıran tek farkın ucuzluk, onu da hintliler bi tas parasına yapıyor neredeyse. Böyle yani. Ayrıca şunu: manve said: Ben gecen sene geldim abdye, turkiyeden basvuru yapmistim, mulakat falan yaptik. Sonra adamlar gel ama seni once 3 ay stajyer olarak alabiliriz olayi yaptilar, hani bence riskliydi baya cunku 3 ay hic bir odeme yapmicaklardi. nasıl kabul ediyorsunuz anlamıyorum cidden. Ya da amerikan ekolü mü böyle genel olarak, çok "ayıp" bir şey bu ya. Adam 3000km gelmiş, bi dünya masraf yapmış, sana çalışıyor, bir dolar koklatmıyorlar yani? Çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 dil nasıl yok ya ben kacırmısım orayı. dil yoksa bosuna ugrasma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 30k maaş istediğimi kim neresinden uyduruyor allasen ben onu anlamıyorum ki. 30K MAAŞ İSTEMİYORUM! arkadaşım anlamıyor musunuz? Orda duran dingillerden birisi muhtemelen bana gaz vermek için söylediği bir laf. İngilizce bilmediğimi söylemedim. Adam akıllı okuyun yada cevap yazmayın allasen kendinizden coşkulu musunuz anlamıyorum ki. Tamam vazgeçtim vallaha vazgeçtim, bu kadar ayarcı gençler varken ne b.kuma konu açıyorsam. Frmtr'ye laf atıyorsunuz da orda bile millet adam gibi yazıyor. Şurda toplasam 3-4 kişi adam gibi durumu izah etti. Sağolun varolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 4 gün sonra green card çekiliyor bana çıkarsa gidermiyim diye düşünmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 onlari yapan hic baska adam yok burda, bi de sen gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 dil olayı önemli baya, abdnin yeni gelecekler için hazırladığı brosurlerde derdinizi anlatacak kadar ing. olsun yeter der, ama en dandik job bile: Excellent written and verbal communications skills istiyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 allah allaah, ne ayarı arkadaş yorum yapın demişsin yaptık işte. Otur oku yazdıklarını, çizdiğin tablo ne kadar pozitif ne kadar negatif ortada belli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar