DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 aslında acuna yeni fikir 60 gün sürsün hapiste program ahahah the experiment filmi dönsün sonra dsf
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 isnat edilen suçun ne olduğunu bilsek hepimiz adam gibi yorum yapıcaz. bu arada bu içeri girenlerin yarı ceza soruşturmasına icra avukatıyla girdikleri için içerdeer pff
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 atı ıbrahime verince, bize çükü kaldı. umarım sadece öylesine konuşmadır ve vermemişlerdir. ama öylesine olsa tutuklama olmazdı.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 adalıya birşey demem de tayfurun içeri girmesi avukat failinden ibaret.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 atın fotosu ne zaman düşücek gazetelere onu bekliyorum
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://posterous.com/getfile/files.posterous.com/temp-2011-01-29/wxieAflzCxcqyqmcjAuHzDHJaavyCJDcCsbnsctwHhnGgijAmFppzzhDuqIr/Look_At_My_Horse.bmp.scaled500.jpg
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 haberlere göre bu i.akının menejeri ile transfer görüşmesi yapıyor adalı da tayfurda işte sezon sonu ikisinide alıcaz felan diyorlar, fakat bu menejerleri sonra i.akın la görüşürken olm kasmayın maçta adamlar alıcak sizi seneye kesin , rahat oynayın felan diyor, sorguda bunları anlatıyorlar, ben at olayına inanmıyorum inanmak istemiyorum, at ne lan !!! at la şike yapılırmı lan ,
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 eskiler bjklilere at hırsızı demiyormuş boşuna :D
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 at hırsızı değil de arabacı takımı derlerdi.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sexdrugsrocknroll said: eskiler bjklilere at hırsızı demiyormuş boşuna :D arabacı takımı derlermiş eskiden, çünkü maçlara at arabalarıyla gelirlermiş ,
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 şimdi bu içerdeki adamların tutukluluk süresi ne kadar sürecek, yani bununda belli bir süresi varmı? yani bundan sonra ki aşamalar nedir
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 tinu said: şimdi bu içerdeki adamların tutukluluk süresi ne kadar sürecek, yani bununda belli bir süresi varmı? yani bundan sonra ki aşamalar nedir tutukluluk hali kaldırılabilir de, ama çok önemli deil ki. dava sonuçlanırsa ve şikeden suçlu bulunurlarsa tekrar içeri alınacaklar 6 şar sene.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 açıkcası ben hala i.akın ve öbür herifin ifadelerinden dolayı tutuklu olduklarına inanmak istiyorum, yani böyle bir durumdan içerdelerse , ortada at alındığına dair yada tayfur ve adalının sesinden bu maçta yatın oynamayın gibi bir kayıt yoksa , en fazla usulsuz transfer den ceza alacağını düşünüyorum, daha doğrusu bunu istiyorum, umudum bu yönde, ama işte ne zaman çıkar bu ortaya o meçhul, yani ikinci bir mahkeme olması lazım sanırsam,
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Son durum ne hala düşmediler mi kümeye inadına sezon ortasını mı beklicez adamlara 'siz kümeye gidiceksiniz seneye' dicekler tam sezon ortası adamlar maça bile çıkmazlar ondan sonra paf takım falan gider maçlara oda 1-2 seyirci geliri olsun diye. Yani düşürceklerse suç varsa derhal düşmeli sezon başlamadan yok düşürmeyeceklerse aynen devam fakat sezon ortası düşürmek çok daha sağlam küfür gibi hareket olmamalı.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 milliyet said: Uygun'a uyarı, Yıldırım'a arama! Şike soruşturması kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi’ne konulan Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’a cezaevi idaresi tarafından “uyarı” verildiği ortaya çıktı. Uygun’un Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu yan koğuşa “Sizde cihaz (telefon) var mı?” yazan bir pusula gönderdiği ve bu pusulanın da cezaevi görevlileri tarafından ele geçirildiği öğrenildi. Tutuklanan futbolcu ve yöneticiler Metris Cezaevi’nde ilk haftalarına girerken, cezaevi yaşantısına ilişkin bilgiler de sızmaya başladı. Gelen bilgilere A-17 koğuşunda bir arada kalan tutuklular arasında iş bölümü yapıldı. Bu iş bölümüne göre Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz “koğuş sorumlusu” oldu. Koğuşun idaresinden ve cezaevi yönetimiyle ilişkilerinden sorumlu olan Odyakmaz bulunduğu koğuşun idarecisi konumunda. Kaleci Korcan ise cezaevi jargonunda “getir-götür işlerini yapan kişi” olarak bilinen “meydancı” olarak görevlendirildi. Ümit Karan ise “çaycı” olarak görevlendirildi. Bülent Uygun ise koğuşta kalan tutukluların kantinden yapacakları alışverişler için kullandıkları fişlerin sorumlusu oldu. Aziz Yıldırım’ın dolabına arama Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ise tansiyon rahatsızlığından dolayı sık sık yoğurt yediği ve beslenmesinde doktorlarının tavsiyelerine özel önem gösterdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre koğuşta tek başına kalan Yıldırım, kendi koğuşuna ve yan koğuşlara 3 buzdolabı ve geniş ekran televizyon aldı. İddiaya göre normalde cezaevi kantininden alınması gerekirken dışardan getirilen bu buzdolabı ve televizyonlardan cezaevi savcısı haberdar olunca, bu aletler apar topar toplandı ve (içinde herhangi bir yasak madde olup olmadığını tespit etmek için) içlerinde arama yapıldıktan sonra koğuşlara teslim edildi. Yıldırım ve diğer tutukluların bulunduğu “Malta”nın sıkı güvenlik tedbirleriyle korunduğu, başka bölümlerden memurların bu bölgeye yaklaşmasına izin verilmediği de iddialar arasında... adamlar baya baya havaya girmişler, yakında prison breake döner
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ohaa ben onu zaytung zannetmiştim.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 said: 'Aziz’den inşallah bu maçı alacağım’ Şike soruşturmasında telefon dinlemelerine takılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’e, Ankaragücü-Fenerbahçe maçı için “Aziz'den inşallah bu maçı alacağım” dediği öne sürüldü. Şike soruşturmasında telefon dinlemelerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de takıldığı öne sürüldü. Akşam gazetesinin haberine göre; Melih Gökçek'in, soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'le yaptığı görüşme de kayıtlara geçti. Görüşmede Gökçek ve Şener'in Ankaragücü-Fenerbahçe maçından bahsettiği belirtildi. Dinlemeye takılan görüşmede, ilk olarak işadamı H.A., Başkan Sadri Şener ile görüşüyor. H.A.'nın görüşmede, “Ankara'dayım Melih başkan ile beraber” dediği, Sadri Şener'in, “En kritik yerdesin sen ya. Aziz dinlettiriyormuş yav bizi. Melih başkan, bu hafta ümidimiz o. Melih başkana selam söyle, güveniyoruz. Ben biliyorum ki Ankaragücü bu hafta işi halledecek” şeklinde karşılık verdiği iddia edildi. Daha sonra H.A.'nın yanında bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in telefonu aldığı ve Sadri Şener'e, “Aziz'den inşallah bu maçı alacağım. Size yarayacak o inşallah” dediği öne sürüldü. Söz konusu telefon görüşmelerinin, ifade sırasında Sadri Şener'e sorulduğu, Şener'in söz konusu görüşmelerin kendisine ait olduğunu söylediği belirtildi. Soruşturma kapsamında önümüzdeki günlerde Melih Gökçek'in de ifadesinin alınabileceği belirtiliyor. Eksiklik hissediyordum bişeylerde demek melih başkanmış. %99 girmez ama şu herif girerse içeri birazda olsa adalet varmış diyicem...
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 TFF gidip savcılıktan davayla ilgili bilgi istemiş. bi ihtimal delilleri de alıp erken başlatabilirler incelemeyi.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Türkiye'deki en dürüst adam lan o. ne diyosunuz siz, aklınızı başınıza devşirin
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 adam çok bişey de dememiş haberde zaten. aziz'e olan hırsından yenicez falan demiş, bunları basına da söylemişlerdi. sonra gidip 6 yedi ama kazmalar :)
Öne çıkan mesajlar