Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gorunen tek cozum TFF avrupaya gideck takımlarla anlaşacak ve gitmeyin ligden dusurmeyelim denecek. Boylece eufa karısamayacak gitmedigimiz icin bizimkilerde hasır altı edecekler kimse dusmeyecek.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Gorunen tek cozum TFF avrupaya gideck takımlarla anlaşacak ve gitmeyin ligden dusurmeyelim denecek. Boylece eufa karısamayacak gitmedigimiz icin bizimkilerde hasır altı edecekler kimse dusmeyecek.

bence öyle bir dunya yok :D
Mesaj tarihi:
şike yüzünden olduğunu söylemez gideccek takımlar: "adımız lekeliyken gitmek istemiyoruz, aklanıp geleceğiz" derler. Savcılıkla anlaşılıp bir şekilde deliller örtülür, iddianame de şikeden bağımsız sırf örgüt olayına falan bağlanırsa mümkün.

Ama Hogwarts'ın gerçek olması bile daha olası bence
Mesaj tarihi:
Ben gitmicem kardeşim size ne diyemez mi bi takım sampiyonlar ligine mesela. Banane len gitmiyom. Paranızda size girsin UEFA desinler hatta laf koyup gitmeyelim hehe.
Mesaj tarihi:
Şimdi bu takımlar düşürülürse uefa statüleri ne olacak.

Kupalardan ihraç edilecekler bu sene de başka ne cezalar alıyorlar bilgisi olan var mı. 3-5 sene kupalardan men etme gibi durumlar var mı.
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Kupalardan ihraç edilecekler bu sene de başka ne cezalar alıyorlar bilgisi olan var mı. 3-5 sene kupalardan men etme gibi durumlar var mı.

dedik ya son 5 sene temiz olması gerekiyormuş. Gerçi Juve gitti UEFA'ya sanki, nasıl oldu anlamadım :s
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Ben gitmicem kardeşim size ne diyemez mi bi takım sampiyonlar ligine mesela. Banane len gitmiyom. Paranızda size girsin UEFA desinler hatta laf koyup gitmeyelim hehe.

işte bu takımlar seneye sampiyon oldu diyelim.
nasil verecen 5 senelik temiz kagidi? kardes kirlisin sen diyecek ki ceza verilmezse iliskiler donar zaten, gabledilmez bile milli takimlar ve kuluplerimiz.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

manve said:

bu sayfada goremedim de,

abi AT icin sike mi yapilir sdfs

150 bin dolar at dedigin senden benden pahali gfdhjgdf.

abi isterse 1milyon dolar olsun onemli degil, at lan bu sdfsdf. Hani bari gidip 200 bin dolar verselerdi de nakit olsaydi keske =)
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Fener Turkiye kupası için şike yapsa anlarım adamların hasreti varda, bizim mallar neden yapar ki pffff.

sezonu affetirmek, uefa demek. transferde kolaylık demek, taraftarın son istegini yaptık demek. :p

neyse ben kacar tatile, yarin bizi yargilarlar ben yoldayken heralde. hayirlisi.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Flameoffear said:

dedik ya son 5 sene temiz olması gerekiyormuş. Gerçi Juve gitti UEFA'ya sanki, nasıl oldu anlamadım :s

2008-2009 da oynamışlar. Demekki 5 sene olayı faso fiso. şike yılı ihraç ediyorlar muhemelen sadece.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...