Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Seney bank asya ligine gerek kalmadı ki ilk 2 hatta TSde gelirse 3 belli şimdiden. Yazık bank asyadaki takımlara.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 tampon lig olusturulsun dusurulucekler icin.
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 o futbolla kümede kaldık o da başarı hmm incelenmeli bence
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Çorbadan sayılalım hehe. Duble post atmışım.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ustumuzdeki 7 takim, kupada da biz harici ilerleyen her takim dusurulucek, kupalari maclari iptal edilicek, kupalari biz alicaz, niahahahhahahha.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Gorunen tek cozum TFF avrupaya gideck takımlarla anlaşacak ve gitmeyin ligden dusurmeyelim denecek. Boylece eufa karısamayacak gitmedigimiz icin bizimkilerde hasır altı edecekler kimse dusmeyecek.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yemez o. sike var diye yollamayip ceza vermezsen uefa tanimaz seni. iliski dondurdum der. bkz: calciapoli de surece dahil olmaya calisan italya hukumeti sonra uefa ve fifa ile donan iliskiler.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Absolut said: Gorunen tek cozum TFF avrupaya gideck takımlarla anlaşacak ve gitmeyin ligden dusurmeyelim denecek. Boylece eufa karısamayacak gitmedigimiz icin bizimkilerde hasır altı edecekler kimse dusmeyecek. bence öyle bir dunya yok :D
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yollamama diye bisey yok artik, onu gectik. bu tkaimlar gidiyo avrupaya.
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 naptın abi yakalım formaları o zaman öyle lig mi olur
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 şike yüzünden olduğunu söylemez gideccek takımlar: "adımız lekeliyken gitmek istemiyoruz, aklanıp geleceğiz" derler. Savcılıkla anlaşılıp bir şekilde deliller örtülür, iddianame de şikeden bağımsız sırf örgüt olayına falan bağlanırsa mümkün. Ama Hogwarts'ın gerçek olması bile daha olası bence
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Ben gitmicem kardeşim size ne diyemez mi bi takım sampiyonlar ligine mesela. Banane len gitmiyom. Paranızda size girsin UEFA desinler hatta laf koyup gitmeyelim hehe.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 teyzemler gelcekmis o gun, ben gelemicem diyebilir.
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Şimdi bu takımlar düşürülürse uefa statüleri ne olacak. Kupalardan ihraç edilecekler bu sene de başka ne cezalar alıyorlar bilgisi olan var mı. 3-5 sene kupalardan men etme gibi durumlar var mı.
manve Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bu sayfada goremedim de, abi AT icin sike mi yapilir sdfs
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Flameoffear said: Şimdi bu takımlar düşürülürse uefa statüleri ne olacak. Kupalardan ihraç edilecekler bu sene de başka ne cezalar alıyorlar bilgisi olan var mı. 3-5 sene kupalardan men etme gibi durumlar var mı. dedik ya son 5 sene temiz olması gerekiyormuş. Gerçi Juve gitti UEFA'ya sanki, nasıl oldu anlamadım :s
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Absolut said: Ben gitmicem kardeşim size ne diyemez mi bi takım sampiyonlar ligine mesela. Banane len gitmiyom. Paranızda size girsin UEFA desinler hatta laf koyup gitmeyelim hehe. işte bu takımlar seneye sampiyon oldu diyelim. nasil verecen 5 senelik temiz kagidi? kardes kirlisin sen diyecek ki ceza verilmezse iliskiler donar zaten, gabledilmez bile milli takimlar ve kuluplerimiz.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 manve said: bu sayfada goremedim de, abi AT icin sike mi yapilir sdfs 150 bin dolar at dedigin senden benden pahali gfdhjgdf.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Fener Turkiye kupası için şike yapsa anlarım adamların hasreti varda, bizim mallar neden yapar ki pffff.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 http://www.sinemadafilmizle.com/afis/atlagelsaban.jpg http://www.youtube.com/watch?v=F1joremddOk şike şike baba
manve Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Masquerade said: manve said: bu sayfada goremedim de, abi AT icin sike mi yapilir sdfs 150 bin dolar at dedigin senden benden pahali gfdhjgdf. abi isterse 1milyon dolar olsun onemli degil, at lan bu sdfsdf. Hani bari gidip 200 bin dolar verselerdi de nakit olsaydi keske =)
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Absolut said: Fener Turkiye kupası için şike yapsa anlarım adamların hasreti varda, bizim mallar neden yapar ki pffff. sezonu affetirmek, uefa demek. transferde kolaylık demek, taraftarın son istegini yaptık demek. :p neyse ben kacar tatile, yarin bizi yargilarlar ben yoldayken heralde. hayirlisi.
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 nileppezdel said: Flameoffear said: Şimdi bu takımlar düşürülürse uefa statüleri ne olacak. Kupalardan ihraç edilecekler bu sene de başka ne cezalar alıyorlar bilgisi olan var mı. 3-5 sene kupalardan men etme gibi durumlar var mı. dedik ya son 5 sene temiz olması gerekiyormuş. Gerçi Juve gitti UEFA'ya sanki, nasıl oldu anlamadım :s 2008-2009 da oynamışlar. Demekki 5 sene olayı faso fiso. şike yılı ihraç ediyorlar muhemelen sadece.
Öne çıkan mesajlar