Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

Mehmet Ali Aydinlar: "Aziz Yildirim'a yaptigimiz ziyaret tamamen insani bir ziyarettir. Kulup baskanidir, benim de kulubumun baskanidir"

bak mesela şu nedir ya?

Sen TFF başkanısın, senin kulübün olmaz. Senin aksine benim geçmişim artık önemli değil demen gerekirken sen çıkıp "benim kulübüm" diyemezsin.

Yok yani şu konuşma cidden aşırı derece talihsiz, direkman diğer takımların güvenini kaybetti, en azından benim güvenimi daha 2. haftasında kaybetti şu konuşma ile
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Mehmet Ali Aydinlar: "Aziz Yildirim'a yaptigimiz ziyaret tamamen insani bir ziyarettir. Kulup baskanidir, benim de kulubumun baskanidir"

bak mesela şu nedir ya?

Sen TFF başkanısın, senin kulübün olmaz. Senin aksine benim geçmişim artık önemli değil demen gerekirken sen çıkıp "benim kulübüm" diyemezsin.

Yok yani şu konuşma cidden aşırı derece talihsiz, direkman diğer takımların güvenini kaybetti, en azından benim güvenimi daha 2. haftasında kaybetti şu konuşma ile

of of yahu gozunuzu seviyim, kac sene HALUK ULUSOY gibi bir herif vardı TFF nin basında, ne cabuk unuttunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

benjani said:

Erman Toroglu: "GS, BJK sampiyonluk yarisinda olsaydi bugun onlarin yöneticileri de olacakti. Kimse kimseden daha temiz degil"

daha temiz ki şampiyonluk yarışında değil. şikeyle 5. 8. olmuyor heralde bu takımlar.

o temizlikten değil, zaten liderliğe oynayacak bir konuma hiç yaklaşmadınız sene boyunca, 5.lik için şike kasmaya gerek görmemişlerdir, yoksa ermanın dediği doğru kimse temiz değil
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

şenesin uefayı tutacağından ben de korkuyorum. tutmaz umarım da adalet yerini bulur.

abi UEFA'da italyan yok mu sadece Erzik mi var? İtalya hükümeti takımları kurtarmak için devreye girmeye kalktığında UEFA ayarı vermedi mi? İtalyan'lar neden kurtarmadı o zaman UEFA'daki? Olmaz öyle şey, EĞER suç varsa, gereken yapılacak. TFF yetemezse UEFA olur FIFA olur ama yapacak gereğini.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

öyle bir açıklama yapması doğru mu değil mi onu söylesene bir zegna.

FB nin ayagını kaydırmaya calısan bir guruh ve medya ordusu yuzunden adam konustu oyle bence masq.

edit : benim klubum demesi dogru degil, ama en azından delikanlı adammış haluk ulusoy gibi dansoz degilmiş dfg
Sosyal ağlarda paylaş

bence federasyon feneri düşürmeye dötü yemez ya. toroğlunun dediği çok mantıklı geldi. uefaya heyet yollayacaklarmış. ordan gelip kararı biz vermedik uefa verdi diyecekler böylece taraftar tepkisi minimuma inecek. ama aydınların cümleleride çok renkli geldi ya bana klüple kişileri ayrı ayrı düşüneceğiz çok saçma bence
Sosyal ağlarda paylaş

enrique said:

bence federasyon feneri düşürmeye dötü yemez ya. toroğlunun dediği çok mantıklı geldi. uefaya heyet yollayacaklarmış. ordan gelip kararı biz vermedik uefa verdi diyecekler böylece taraftar tepkisi minimuma inecek. ama aydınların cümleleride çok renkli geldi ya bana klüple kişileri ayrı ayrı düşüneceğiz çok saçma bence

öyle demedi zaten, öyle düşünülmesi gerektiği kanaatindeyim ama yönetmeliğimiz mevzuatımız belli dedi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...