Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adam TFF başkanı kendi mevzuatlarından habersiz.

20 yıl inceleme süresi de 2009 dan itibaren 20 yıl birader. Ondan önceki kanunda 30 haziran 2006 da çıkmış. Maç oynanmış 14 Mayıs 2006'da. Bir yol al.

Olayın ertesi günü "alırız kupalarınızı" demek anca havada kalır.
Mesaj tarihi:
Ya kupayı alsın varsa bir şey sorun değil,sorun hemen böyle akbaba gibi beklemiş, sanki GS ile ilgili haber çıksın da bir açıklama döşeyeyim diye.
Mesaj tarihi:
Yahu fenerliler ne pişkinmiş, adamların şike yapmış olmak umurlarında değil varsa yoksa küme düşmesinler, başkaları da şike yapmış olsun.
Ben olsam şuraya mesaj atacak yüz bulamazdım ee ama o kadar sene abuk subuk bir başkanın altında olunca iyice kalınlaştı herhalde derileri, hiç bir şey umurlarında değil.
Mesaj tarihi:
eldar said:

Yahu fenerliler ne pişkinmiş, adamların şike yapmış olmak umurlarında değil varsa yoksa küme düşmesinler, başkaları da şike yapmış olsun.
Ben olsam şuraya mesaj atacak yüz bulamazdım ee ama o kadar sene abuk subuk bir başkanın altında olunca iyice kalınlaştı herhalde derileri, hiç bir şey umurlarında değil.

şike yaptığımız kanıtlandıda bi biz mi bilmiorz nedir?
Mesaj tarihi:
2005-6 sezonu Nobre'nin ellerini, feign deathlerini arattirmayin abi, rezil olursunuz. O sezon cilki cikmisti hakem hatalarinin.

Ama Allah razi olsun Kezman'dan da Alex'e penaltiyi attirmayip puan kaybettirdi de olduk sampiyon.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

eldar said:

şike yaptığımız kanıtlandıda bi biz mi bilmiorz nedir?

Bana ne kanıttan, başkanınz içerde suçlamalar belli. Gidip de ona buna laf atmanın anlamı yok. İstersen kanıtları da yazarız ama ne anlamı var ki? Benim için Fener düşmüş düşmemiş bir şey kazandırmaz. Ama insanların biraz olsun mahçup olmasını beklerdim. Benim takımım hakkında böyle iddia olsa gidip de o gol el değildi fln diye savunmazdım ya da gelip Cimbom da şu sene yapmıştı fln böyle saçma şeylere girmezdim.

Şunu da kabul ediyorum bu olayı dalga geçme malzemesi olarak kullananlar var tabi arkadaş ortamında gayet doğal ama halka açık bir forumda sinir harbi yaratıyor.
Mesaj tarihi:
ztn bu yüzden yargı mercii sen değilsinde mahkemeler. ilerde suçu kanıtlanırsa takımın seve seve takımımı bank asya'da desteklerim ztn. o konuda hiçbi problemim yok 'yaptıysak' suçumuzu çekmeliyiz. ama daha ortada kanıtlanmış hiçbişi yokken kimse bizi 'suçlu' ilan edemez.

ayrıca lutfen yaz kanıtlarıda bizde bilelim. çünkü bu muthiş davada suçlamalar avukatlara değil dışardaki alakasız gazetecilere veriliyo.
Mesaj tarihi:
hehehehe, ülen neymiş bu cimbomluluk yaa?
Ben mi yaptım olm şikeyi,bana ne, varsa eğer öyle bir durum herkes cezasını çeksin.Benim derdim düne kadar gazete-tv iddialarına atlayıp fenere saydıran,sallayan,suçlayan cimbomluların bukalemun misali kısa sürede dönüşmesi ile.Bak halen de akıllanamamış olanlar var,ortada hala bir soruşturma yürütülüyor.Siz bakmayın o Mehmet Baransu'nun ve diğer yandaş medyanın yazdığı ve verdiği haberlere.Aslolan mahkemede zaten çıkacaktır.Federasyonu da aslında sıkıntıya sokan bu durum.Yani gazetelere ve tvlara bakarsan çoktan ipi çekmek lazım ama belli ki polisin aktardığı bilgiler o kadar da net "şu suçlu,bu şike yaptı"tadında değil.Peşinen karar verseler yarın birkaç sene sonra mahkeme akladığında bu klüp yöneticilerini büyük haksızlık olmuş olacak.Bir sürü tazminat davaları gündeme gelecek.Düşürmeyince de başta cimbomlular,"ne oluyor lan,bu feneri düşürün,her sene bizi yeniyorlar,bari 1 sene rahat ederiz" kıvamında bağrışıp çağrışıyorlar.

Yoksa düşelim hep birlikte Bank Asya'ya.
Orada da tarihe geçecek fb-gs maçları izlemek isterim.
B)-
Mesaj tarihi:
çetincim, ortada bukalemunluk yok. GS için yapılan haberlere ve açıklamalara bakarsak olayın şikeyle falan bile ilgisi yok, alakasız bir makbuz ve mektupmuş sadece. Tersiyse de çıkar zaten 1-2 güne ortaya. GS için de konuşma metinlerini yayınlasınlar, elde GS-Store poşetiyle balya balya para veren yöneticileri göstersinler, futbolcuya verilmiş arabalar ortaya çıksın, başka futbolcu çıkıp teklif aldım desin, hatta danıştığı imam da "öyle valla beni aradı" diye açıklasın, GS için de hükmü veririz zaten.

Ortada bunların hiçbiri yokken bile "eğer bir şey varsa bulunursa düşsün tabii ki GS de" diyor tüm GS'liler burada.

Ama hayal gücün fazla çalışıyor hiç ortada olmayan şeyleri görüp "dansözlük" falan demeye başlamışsın. Bi yüzüne su çarp ayıl, rüya aleminden bir kurtul, bak iddia ettiğin hiçbir şey yok ortada :)
Mesaj tarihi:
eldar said:

Bana ne kanıttan, başkanınz içerde suçlamalar belli. Gidip de ona buna laf atmanın anlamı yok. İstersen kanıtları da yazarız ama ne anlamı var ki? Benim için Fener düşmüş düşmemiş bir şey kazandırmaz. Ama insanların biraz olsun mahçup olmasını beklerdim. Benim takımım hakkında böyle iddia olsa gidip de o gol el değildi fln diye savunmazdım ya da gelip Cimbom da şu sene yapmıştı fln böyle saçma şeylere girmezdim.

Şunu da kabul ediyorum bu olayı dalga geçme malzemesi olarak kullananlar var tabi arkadaş ortamında gayet doğal ama halka açık bir forumda sinir harbi yaratıyor.

1)bana ne kanıttan,başkanınız içerde suçlamalar belli
2)istersen kanıtları da yazarız

Sen hakimin evladı ya da yakını mısın?
Ne demek bana ne kanıttan?

Senin gibi taraftarla benim gibi taraftar arasındaki fark ben gazete-tv haberlerini okuyup izleyerek senin geldiğin gibi gaza gelmiyorum.Ayrıca kendimi o salak gazetecilerin istediği insan tipine sokup hakim,savcı,polis yerine de koymuyorum.Yazdığın şu 2 maddede aslında kafa yapını koyuyor ortaya...Tipik akp'nin düşünmeyen insan modeli(akp'ye oy veriyorsun demiyorum he ama akp'nin istediği adam tipisin bariz).Bütün bu şike operasyonunun 10-11 aydır süregelen bir operasyon olduğu artık herkes tarafından biliniyor.Ülkenin şu an içinde bulunduğu ortamda biliniyor.Sen ve senin gibi adamlar fanatizm yerine şurada iki elin arasına kafaları alıp,"ulan bu herifler bu soruşturmaları neden 12 Haziran'dan önce yapmadılar ve neden şimdi yapıyorlar?" a kafa yormak yerine sanki bu dünyanın en önemli meselesi fener,gassaray,tırabzonmuş gibi-bir de ciddi ciddi tartışıyorsun,tartışıyorlar.

Enteresan.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Ama hayal gücün fazla çalışıyor hiç ortada olmayan şeyleri görüp "dansözlük" falan demeye başlamışsın. Bi yüzüne su çarp ayıl, rüya aleminden bir kurtul, bak iddia ettiğin hiçbir şey yok ortada :)

Estağfurullah canım kardeşim,dansözlük diye bir ifadem olmadı hafızam beni yanıltmıyorsa.Ama neticede dediğim gibi davranan tipler varsa bilinçaltın bana hak vermiş olmalı ki bu "dansözlük" terimini kullanmışsın.
Mesaj tarihi:
Birinci dalga konusuyla ve gizlenen mesajlarla birlikte 900ü buldu zaten aşağı yukarı.

Kafadan 100 sayfa son karar açıklandıktan sonra var zaten, karar açıklanana kadar geçen süre ve gelişmelere göre bulabilir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...