nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ya ben hiç korkmuyorum şahsen. Teşvik zaten yeni illegal olmuş, olay eski, kaldı ki saçmalık. Şike resmi belgeyle makbuzla falan mı yapılır? sdfsdf Bülent de gitti geldi işte kendi arabasıyla. Bazıları içerde, Bülent Tulun dışarıda. Öyle bir fark var işte. Aziz ağlıyordu, kamuoyu oluşuyordu, bakın GS'yi de aradık demek için aradılar işte. Teknik takibe takılma falan zaten yok, ihbar üzerine işte Aziz'in. Ayrıca yani suçun işlenme tarihinde suç suç değildi, arama yapmaya hakkı yok polisin bu konuda o yüzden. Bu bile ne kadar düzmece ve Aziz'i susturmak için olduğunu gösteriyor olayın
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bırak pelin ya. Aslında sırf sana pelin demek için cevap atmıştım da şey takıldı aklıma, zamanında "Emenike'nin transfer parasının içinde şike parası da varmış" iddiasına inanırken şimdi "makbuzlu şike mi olurmuş" diyememek lazım mantık olarak, yoksa baya algida seçicilik oluyor o.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bi tane haksız nokta göster ya. O tarihte suç değilken polis nasıl o suçla ilgili arama yapar? Yok o suçla ilgili değilse, zaten bu başlıkta tartışılması anlamsız :)
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Haklısı haksızı yok abi, delilleri görmedim, götümden yorum yapmayı sevmiyorum. Dediğim gibi sırf pelin demek istemiştim, çok içimden geldi gece gece. Diğer bir belge Aysal çıkıcak sandınız ama çıkmadı, bu da başka türlü ters köşe bihaha.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yok ben transfer parasının içinde şike parası da varmış kısmını gayet saçma bulmuştum, oyuncuya ayrı para vermişlerdir diye düşünüyordum sadece. Ama makbuz kesip şike yaptılarsa ve bi aydır o belgeleri yakmadılarsa zaten kulübü kapatsınlar dsfsdf
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 heh biz 5 sene önce denizli maçında şike var diyince gülüyordu millet
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 valla ben hala gülüyorum, belgelemiş olsalar zaten şu an Bülent Tulun Metris yolunda olurdu
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Sparkcaster said: heh biz 5 sene önce denizli maçında şike var diyince gülüyordu millet sen de mi abv
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bütün gün internetsizdim anca
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bu pelin nasıl dansöz çıktı belli değil lol. daha ortada iddalar bile yokken bütün şike yapanları fifaya, uefaya şikayet ediyodun pelin. gs yi de etsene. hani hiç birşey belli değil ama sen şikayet ederim bişi yapmazlarsa diye daha ilk günden takılıyordun. hani unutma şikayetine gs yi de ekle. baya iyi kıvıranlar var arada. konu zaten çöp oldu ama böyle uzaktan onları izlemek iyi oluyor.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ben delil varsa ve düşürülmezse ederim diyodum. 5 sene önceki şikeyi makbuzla mektupla yapıp onları sakladılarsa düşmeyi sonuna kadar hak ederler rahat ol inan bana şikayet ederim. Sonra glory glory man utd sdfdsf
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yeni figürlerle de gelsene yarın :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hazır eski defterleri açıyoruz beşiktaşın 100. yılı da incelensin
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi ne dansözlüğüm var, her zaman dedim delil varsa ve gereği yapılmazsa şikayet ederim diye. Tek mesjaımı bulamazsın delil olmadan düşürmezlerse yakarım burayı tadında sdfsdf
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Yapıp belgeleri yokettilerse, iyi örtbas ettilerse sorun yok yani, düşmesin? Değişik bakış açıları, enteresan kafalar. Sonra "FB taraftarı rerö" olur. Unutmayalım ki, "bin gaassaraylı bence onbin fenerliyi yoqeder" sonuçta.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 belgesiz düşürmeleri saçma olur o yüzden diyorum. Kanıtlayamazsan Fener'i de düşüremezsin ki kanıt yoksa düşürmesinler zaten. Hep bunu dedim, gelip bana dansöz diyosunuz
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ortada dönerden belgeler var. ne tür belgeleri dikkate alalım nilep. söyle de ona göre okuyalım haberleri.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ya döner belgesiyle düşsün mü dedim? Haberlere bakma işte. Ben diyorum ki TFF düşürmez de iddianame yazılınca, tüm "gerçek" deliller basına verilince, orada şike yapıldığına dair net bir delil varsa, o zaman sorun olur işte. Yoksa döner yemenin orada şifre olduğunu kanıtlamadna kimse düşüremez döner yiyelim dediler diye, düşürmemeliler de. Bin kere söyletmeyin aynı şeyleri
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sen bi oku telefon görüşmelerini ve bu görüşmeleri istinaden savcının sorduğu soruları! belliki polis zamanında bu konuşmaları yakaladığında dinlemiş kayıt etmiş ama suç üstü yapmamış yada yaptırılmamış!!!! sonrasında ne olduysa suç üstü yapılmayan bu şikelere savcı dava açmış, tüm bu kayıtlara takılan şifreli konuşmaları gerçekten şikeyse bile ispatı olmamasına rağmen kendince şike diye kabul ederek bunu bir güzel halka 19 maçta şike yapıldı diye duyurmuş, milleti bir güzel toplamış içeri, sonra yollamış mahkemeye e tabi mahkemede tutuklama vericek bu kadar net bir şekilde şike tespit edildi ve belgelendi diye açıklama yaparsan mahkeme serbest bırakırmı? Savcı abi kendi kendine yorumlamış konuşmaları tamam bu şike demiş, bütün fenerin dosyası bundan ibaret, ben fenerin konuşmalarını ve sorulan soruları gördükten sonra, beşiktaşın transfer teklifinden başka bir konuşması olmadığından eminim, adam maçtan önce transfer teklifi yaptık diye hee bak bu da şike diye tıkmış içeri. 3 dönerden şike yapıldıgı belirlenmiştir diye not düşüyorsa , maçtan önce yapılan transfer görüşmesine şike demesi gayet normal. ben fener temizdir demiyorum o konuşmalar şifreli bu belli ortada şike olduğuda belli yani bütün bunlar açık net ortada, ama ispatı yok, ispat edilebileceği zaman , suç üstü yapılabileceği zaman neden yapılmadı yada yaptırılmadı bunu sorgulamak lazım esas. çok net fedarasyon fenere yada beşiktaşa bu konuşmalar ve savcının hazırlamış olduğu bu deliller ve yorumlarla düşürme cezası verirse bu ceza bozulur , bozulmasını bırak fedarasyon ciddi ceza alır. not: feneri yakacak tek olay i.akın olayı, onun itirafı var bi tek ciddi olabilecek fener hakkında, nilep hala gerçek deliller diyorsun, yani sen gerçekten bu basına sızan konuşmalar dışında daha ortaya çıkmamış konuşmalar olduğuna inanıyormusun hala?
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Sparkcaster said: heh biz 5 sene önce denizli maçında şike var diyince gülüyordu millet cok gec kalmissin mubarek, aciklamalari da kacirmisin ama olmamis.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 @tinu: Evet 26 klasör mü ne delil gitmedi mi? vardır illa basına sızmayan şeyler de. Yoksa bunlara bakarak kimseyi düşüremezler. Bir ifade de yetmez, ibo kanıtlamazsa onlardan para aldığını yine düşüremezler. Düşürmemeliler de
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ya bunlar sızıyorda o ortaya çıkmayan deliller nası sızmıyor ben bunu anlamıyorum, yani özellikle sızdırılacaksa en baba deliller sızdırılırki halkda rahatlasın bu operasyonun arkasında dursun, bu olayın mantığı budur , bu tarz abuk sabuk döner ekmeklı deliller basına sızdıkca halkın tepkisi değişir, ben de ilk başlarda mutlaka basına sızmayan deliller vardır bu kadar kolay değil diyordum ama fikrim tamamen değişti, nasıl toparlayacaklar bütün bunları merakla bekliyorum, düşme felan olmayacak ki insallah öyle bir hata yapmazlar ülke olarak ceza alırız. hayır işin boktan yanı gerçekten şike var ama zamanında suç üstü yapılmadığı için yine özellikle yazıyım belkide yaptırılmadığı için , bu gerçekleşen şikelik olaylarda cezasız kalacak göz göre göre
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3&seekTime=04-08-2011%2020:20
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Sparkcaster said: heh biz 5 sene önce denizli maçında şike var diyince gülüyordu millet hala gülüyor zaten :) şikeye dair bir şey de yok. Adamlar puan alamazlarsa küme düşecekler, bundan daha büyük teşvik mi var, prime mrime gerek mi var? Maç uzadı diyenler de uzayan maçın tam tersine fenere yaradığını gözardı ediyor. O maçların aynı saatte başlamasının bir sebebi var. Fener ertelenince gs maçının skorunu biliyor ve ona göre oynuyor. Ki o sezon incelenirse fenerin kapısına kilit vururlar heralde :) Hadi ilginç penaltılar kartlar ofsaytlar her sezon oluyor da, o sezon Anelka'nın elle attığı 4-5 gol falan var üzerine. "El feneri" sezonu o sezon.
Öne çıkan mesajlar