Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kulup kasasından şike yapılır mı lan, salak mısınız olum derler adama.

spk yı geçtim, denetleme şirketine ne diyeceksin ki lan? tost ekmeği aldım tereyağı sürüp sürüp locadan aşağı mı attık diyceksin?
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

YA ZATEN BUNLAR KOMPLO. ADNAN POLAT ENERJI IHALESINE GIRMIS IZINSIZ, HEP BU YUZDEN!

Haha hakkaten hani Ergenekon'du, Aziz'i bitirmeye çalışıyorlardı, bu dava dava değildi, büyük olaylar dönüyordu, Fenerbahçe dergisi yazarları herşeyi biliyordu sfdf..
Mesaj tarihi:
E tamam da gider gösterme belgesinde "Denizli'ye teşvik olarak gitti" yazmaz. Belgede sahtecilikten suçlyaabilirler ama o belgede esas nereye gittiği yazmayacağından belki Adnan Polat cebe indirdi 1,5 milyonu yani.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Masquerade said:

YA ZATEN BUNLAR KOMPLO. ADNAN POLAT ENERJI IHALESINE GIRMIS IZINSIZ, HEP BU YUZDEN!

Haha hakkaten hani Ergenekon'du, Aziz'i bitirmeye çalışıyorlardı, bu dava dava değildi, büyük olaylar dönüyordu, Fenerbahçe dergisi yazarları herşeyi biliyordu sfdf..

Sorma dsafsa.

Ergenekon, cemaat, Ulker diye gezenler herseyi unutmus GS KUME DUSUYOR OLOLO diye gobek atiyor ahaha. Ulan...
Mesaj tarihi:
bu mektup varsa 2 sene liglerden ihraç etsin bizi
hatta futbol şubesini kapatalım "yetemedik teşvik mektubunu 5 sene saklıycak kadar salagız "gibi bir açıklamada şık olur .
adnan polatın zaten allah belasını versin . mustafa sarp barış ı bize izletmesi bile yeter bu temenni için
Mesaj tarihi:
yalnız gerçekten teşvik mektubu varsa eğer niye saklanır lan bu :)

öyle bi mektup yoktur tabide , gs hesaplarında 1.5 milyon kadar bir paranın çıkıp cıkmadığına çıktıysa nereye çıktığına felan bakıyorlardır.
Mesaj tarihi:
yani nereye çıktığını muhtemelen tespit edemezler, evrakta sahtecilikten ceza alırız. Belki transfer yasağı falan geliyordur o durumda bilemiyorum. Ama şike varsa da kanıtlamaları zor şu aşamada. Ki zannetmiyorum ben, düşmemeye oynayan takımın savaşmak için paraya ihtiyacı yok
Mesaj tarihi:
neden? denizli zaten düşme noktasında , düşmemek için futbolcular daha bir gazla oynasınlar diye böyle bir parayı kabul etmiş olabilir. hadi çocuklar bakın düşücez kazanın şu maçı üstüne gs dan size 1.5 milyon şeklinde güzel bir gazla :)

muhtemelen denizlinin banka hesapları felan incelenecek 1.5 milyonluk bir gelir varmı felan diye.
Mesaj tarihi:
Yahu motivasyonları zaten var işte, düşmemek. Bu olmasa iddiasız takım olsa da çok savaşsa dersin hani teşvik vardır belki diye de, hani Denizli'nin savaşması gayet mantıklı. Fener yetemedi diye hemen şikeci oluyoruz dsfdsf

şike yapmışızdır da o maçta olması gerekmez, hatta ekonomimiz düşünülürse çok zor
Mesaj tarihi:
Ya bu ne acizlik arkadaşım.takım düşmemek için çıkıp canını dişine takıp oynuyor bunlar yok teşvik var diye bir yerlerini yırtıyorlar.Düşme tehlikesi olan bir takımın çıkıp adam gibi futbol oynamasının neresi anormal anlamadım.

Şikeci takımın beklentisi şu tabii maç 100 küsür dakkalara uzayınca Denizli'nin küme düşmeyeceği belli oldu diğer maçlar bittiği için.Neden o dakikalarda gol yiyip Fenere yatmadılar da aynı futbolu oynamaya devam ettiler.Tabi alışmışlar Aziz başkanları sayesinde her kritik maça şike ve teşvik bulaştırmaya.
Mesaj tarihi:
Yazık sırf Fener'e karşı operasyon yapıyormuş gibi gözükmemek için 5 sene öncesine gittiler, ortada kanıt vs yokken. İftiraların arkasını arayacaklar, ne şikenin ağır cezada suç olduğu ne de teşvik primi diye bir şeyin olduğu bir zamanda, olmayan suçu arayacaklar.

Kolay gelsin.
Mesaj tarihi:
valla penaltılarla sidik zoruyla kazandığımız kupa maçı ve bu maçta penaltı yaptıran, üstüne gol atan, ve sahanın en iyi 2 adamı olan futbolcularla, şike yaptığımız iddası ile içerde yatıo bizim 3 adam, yani bu mantıklı geliyorda ,

küme düşme noktasında olan bir takımın teşvik aldığımı mantıksız geliyor.
Mesaj tarihi:
benim yazdığım mesajı kastediyorsan orada operasyon fener'e karşı demedim, sırf kamuoyuna bak herkesin üstüne gidiyoruz demek için ıkınıyorlar diyorum.
Mesaj tarihi:
2-3 ay önce yürürlüğe giren bir kanun için 5 sene önceki maçı araştıracaklarını mı sanıyorsunuz. Bide haber siteleri çarşaf çarşaf "şike dalgası Gs GG" mnşetleri atıyorlar. Hay allahım akıl fikir.
Mesaj tarihi:
fenerin düşeceği kesin olduğundan diğer takımlara da göstermelik hareket yapıyorlar ki fener taraftarı-medyası-otu boku marjinalleşmesin diye.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...