Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
delil yok ile deliller bizimle paylaşılmadıyı ayırmayan kadar sığ insanlar da varmış patide.

savcı hakim de tipini beğenmediği için tutuklu yargılıyor zaten, delil onlarda da yokmuş.

3 ay sonra fener küme düser, 2 senesi güme gider. daha iyi oldu ahah.
Mesaj tarihi:
beyler fenerin kurtarma ihtimali yok umtulanmayin bosuna.

hele uefa ya kalirsa bir cok takim yanar federasyon karar verir yakinda bende haber alirimsam arkadastan paylasirim.
Mesaj tarihi:
fenerbahceyi şimdi düşürmeyerek 450m lira gelirden olmadı en azından. dijitürk kurtuldu. lig ortasında düşerse yine olan fenerlilere olacak.
Mesaj tarihi:
Bakın arkadaşlar zaten bunları söylerken (ben fenerbahçe'nin tedbir kararında şampiyonlar ligine katılıp katılmayacağı konusunda muhallaktaydım) Hiç bişeyden anlamıyor. Yok Kitapta yazan uygulanacak vb laflar geldi. Burda medya koyunları Gazete Televizyondan okuduklarını GERÇEK'miş gibi önümüze getirdi. Fakat Savcılıkta bile varolmayan Delili bırakalım maç toplantıları bile şike belgesi olarak sunmuştur. Fakat siz her zamanki gibi İNANMAK İSTEDİĞİNİZE inandınız. Reddeden bir kulup var iken. Her hangi bir kanıt kesinleşmemişken Fenerbahçe kümeye düşecek fln derken sürekli olarak sürecin işleyişini anlatmıştım fakat "zırva" olarak nitelendirildi. Haydi arkadaşlar birlik olalım yeni Gazete küpürlerini buraya kopyalayalım. Yine kendimizi ligin yarıda kesilip Fenerbahçe'nin düşeceğine inandıralım.

Ama unutmayalımki hukuk belli bir prosedür olarak işler.

Okuyalım, Araştıralım, Öğrenelim
Mesaj tarihi:
Esh said:

fenerbahceyi şimdi düşürmeyerek 450m lira gelirden olmadı en azından. dijitürk kurtuldu. lig ortasında düşerse yine olan fenerlilere olacak.
Arkadaşım Ligin ortasında düşürmek gibi bir işlem söz konusu değil nerenizden uyduruosunuz bunları. Lig ortasında tamamı kanıtlanması durumunda Bir önceki sezon ve varolduğumuz sezona dair Puan eksiltme cezası uygulanabilir. Lig ortasında düşürmek ne ya :D
Mesaj tarihi:
eldar said:

Evet sırf tırstığından saçma bir karar aldı. Lig başladıktan 3 ay sonra 3-4 takımın şike yaptığına karar verilirse nolacak. Bu takımlar küme düşecek fakat sezon başladığı için 2012-2013'de alt kümeden başlayacaklar.

şu an düşüremeyen federasyonun o zaman sence bi tarafı yer mi düşürmek için? hadi lig başladı ortasına geldi,avrupada yanlışlıkla ilerledi bu takımlar, O zaman nolucak?
Mesaj tarihi:
hala bi umut "sezon ortasında lololo.. " diyenler var.
Fenerbahceyi sezon ortasında küme düşürecek göt yok kimsede hala anlayamadınız.üstelik öyle birşey olması da mümkün değil.
Biz CL de oynarken siz eleştirilerinize devam edebilirsiniz, ağzı olan konuşuyo zaten.
Mesaj tarihi:
Grast said:

Bakın arkadaşlar zaten bunları söylerken (ben fenerbahçe'nin tedbir kararında şampiyonlar ligine katılıp katılmayacağı konusunda muhallaktaydım) Hiç bişeyden anlamıyor. Yok Kitapta yazan uygulanacak vb laflar geldi. Burda medya koyunları Gazete Televizyondan okuduklarını GERÇEK'miş gibi önümüze getirdi. Fakat Savcılıkta bile varolmayan Delili bırakalım maç toplantıları bile şike belgesi olarak sunmuştur. Fakat siz her zamanki gibi İNANMAK İSTEDİĞİNİZE inandınız. Reddeden bir kulup var iken. Her hangi bir kanıt kesinleşmemişken Fenerbahçe kümeye düşecek fln derken sürekli olarak sürecin işleyişini anlatmıştım fakat "zırva" olarak nitelendirildi. Haydi arkadaşlar birlik olalım yeni Gazete küpürlerini buraya kopyalayalım. Yine kendimizi ligin yarıda kesilip Fenerbahçe'nin düşeceğine inandıralım.

Ama unutmayalımki hukuk belli bir prosedür olarak işler.

Okuyalım, Araştıralım, Öğrenelim

Çok sakat var swf'si koyabilir mi biri acaba...
Mesaj tarihi:
Lig ortasında alınacak karar doğrultusunda, lige kalan takımlarla devam edilir, o ana kadar düşen takımlarla maç yapanlar kazananlar-kaybedenler, sadece maç yapmış olur. Garip valla, boşuna maç yapılmış olacak eğer lig ortasında karar verilirse.

Cidden Lig TV kurtardı bir bakıma.

edit: caps
Mesaj tarihi:
Fistan said:

hala bi umut "sezon ortasında lololo.. " diyenler var.
Fenerbahceyi sezon ortasında küme düşürecek göt yok kimsede hala anlayamadınız.üstelik öyle birşey olması da mümkün değil.
Biz CL de oynarken siz eleştirilerinize devam edebilirsiniz, ağzı olan konuşuyo zaten.

fb taraftarı yüzsüzlüüğü galiba
Mesaj tarihi:
bu olaylar ile ilgili 25 tutuklu varken uefa ülkeyi toptan men eder bence. adamlar gelip delilleri incelemez sonuçta. delil yoksa niye o kadar tutuklu var, delil varsa niye küme düşen yok. çelişkili bir durum. adamlar yok siyasi yok aziz yıldırıma yapılan bir operasyon vs gibi geyiklerle uğraşmaz sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Grast said:

Esh said:

Arkadaşım Ligin ortasında düşürmek gibi bir işlem söz konusu değil nerenizden uyduruosunuz bunları. Lig ortasında tamamı kanıtlanması durumunda Bir önceki sezon ve varolduğumuz sezona dair Puan eksiltme cezası uygulanabilir. Lig ortasında düşürmek ne ya :D

ankaraspor.
ne cahil cuhela yazıyorsun sen ya hahaha. wot olunca dogru olmuyor kasma.
Mesaj tarihi:
Bu söylediğimi antulular yanlış anlayacaklar şimdi ama neyse...

Fener'in ilk deplasmanından başlamak üzere karşı takım tarafından çok ağır tezahüratlarla karşı karşıya kalacaklardır. Kimse kendini kandırmasın.

Çok karışacak derken demek istediğim de buydu.
Mesaj tarihi:
df said:

bu olaylar ile ilgili 25 tutuklu varken uefa ülkeyi toptan men eder bence. adamlar gelip delilleri incelemez sonuçta. delil yoksa niye o kadar tutuklu var, delil varsa niye küme düşen yok. çelişkili bir durum. adamlar yok siyasi yok aziz yıldırıma yapılan bir operasyon vs gibi geyiklerle uğraşmaz sanmıyorum.
Yeni umudunuz bu mu :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...