Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya nerden uefa ya nerden kupaya geldi tartısma

futbol konusulunca analitik düşünme ve mantıklı konuşma yetilerini niye kaybediyor insanlar anlamıyorum

ayrıca artık ntv spor;'u takip etmeyin arkadaşlar
an-lam-sız

bu şike olayları için habertürk,zaman,taraf gibi mecraları takip ediyorum ben
onların haberleri,iddaa makamının "gerçeklerine" daha yakın ;)
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

Son 10 yılın en çok kazanan takımı fb, en az kaybeden takımı fb, en çok gol atan takımı fb. Hala sabahlara kadar laf ederler, bir şey söyleyince gsyi çekemiyor oluyor. Çocuk kalbi =)

şimdi hazır şike başlığında konuşurken, şike davasının şu an için en büyük aktörü fenerbahçe iken, ve başkanı dahil yönetiminin yarısı içerideyken bu istatistiği vermen ne kadar anlamlı, bu istatistik ne kadar "temiz" ve "geçerli" orasını da sen düşün :)

sidik yarışını bırakalım, şike davasına dönüş yapalım.
Mesaj tarihi:
O 2 kulup arasında bir dalga 90 senenin 7-0'ını ben ilkokulda duyardım.

Ancak biz Avrupa kulubüyüz mantığı çok komik geliyor. Avrupa'da başarı diyorsak Porto'nunki gibi veya günümüzde yükselen Shaktar'ın ki gibi devamı mevcut olan başarılar Avrupada başarıdır.

Onu geçtim hiç kupa almamış Lyon'un her sene gösterdiği Performans başarıdır.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne galatasaray'dan fazla katılmıştır
Appearances in UEFA Champions League: 22

GS : Appearances in UEFA Champions League: 20

Kaynak : uefa.com

Ancak Ben demiyorum ben Galatasaray'dan daha başarılıyım diye. Galatasaray avrupa arenasında Fenerbahçe'den genel olarak daha başarılı olmuştur. Fakat Galatasaray Avrupanın saygı duyduğu avrupada başarılı bir takım değildir. Bir Zenit neyse o olarak kalmıştır. Hatta kulup şu an gülünecek duruma düşmüştür avrupa kupalarında

Kızıl Yıldızın kendiyle övünmesi neyse Galatasaray'ınkide odur. Ha acı bir gerçek ama sizin kupanızın günümüzdeki geçerliliğine saygı duyan tek kulup sizsiniz
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Myshkin said:

Son 10 yılın en çok kazanan takımı fb, en az kaybeden takımı fb, en çok gol atan takımı fb. Hala sabahlara kadar laf ederler, bir şey söyleyince gsyi çekemiyor oluyor. Çocuk kalbi =)

şimdi hazır şike başlığında konuşurken, şike davasının şu an için en büyük aktörü fenerbahçe iken, ve başkanı dahil yönetiminin yarısı içerideyken bu istatistiği vermen ne kadar anlamlı, bu istatistik ne kadar "temiz" ve "geçerli" orasını da sen düşün :)

he, takım 10 yıldır sürekli şike yapıyor =) derbileri şikeyle kazanıyor, ş.linde çeyrek finale şike yaparak çıktı.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Oha Fenerbahçe'nin daha fazla katılmış olması mümkün değil ya :/ nasıl oluyor o?
son yıllarda kaç kere katıldın da imkansız olacak yahu? ayrıca şampiyon kulüpler kupası da dahil sanırım o 22-20 olayına
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Oha Fenerbahçe'nin daha fazla katılmış olması mümkün değil ya :/ nasıl oluyor o?

Galatasaray : http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50067/profile/index.html

Fenerbahçe : http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=52692/profile/index.html

Hayal dünyasındasınız hala bunu demeye çalışıyorum sene 2001 değil
Mesaj tarihi:
10 yılda fenerin 4 şampiyonluğu var. 1 çeyrek finali.

10 yoldor horkozo yonoyoroz, ön böyök tököm bözöz. ile olmuyor bu işler. O yüzden bari son 10 yılda en çok şampiyon olan takımız deyin...

oh wai...
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

nileppezdel said:

son yıllarda kaç kere katıldın da imkansız olacak yahu? ayrıca şampiyon kulüpler kupası da dahil sanırım o 22-20 olayına

Grast said:

Galatasaray : http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50067/profile/index.html

Fenerbahçe : http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=52692/profile/index.html

Hayal dünyasındasınız hala bunu demeye çalışıyorum sene 2001 değil

bir galatasaraylının hayallerini yıktın.

mutlu musun?
Mesaj tarihi:
heh tam bunu demeye gelmiştim. Bizimkinde 2 tane kupa var, sizinkinde yok. Bizimkini açınca UEFA şampiyonluğu resmi çıkıyor, sizinkini açınca çeyrek finale çıkışınıza çılgınlar gibi sevinmeniz sdfsdf
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Myshkin said:

bu internet çağının en sevmediğim yanı,"kelime" nin değerini düşürmesi.

eskiden bi söz söleyince,öneminin farkında olurdu insanlar
şimdi klavyen var daya harbeye,isterse kaynak 2 lobunun arası olsun farketmez.

o nedenden dolayı işte,günümüzdeki şike olaylarını konusurken,fenerin bugüne kadar aldıgını(yahut son 10 yılda farketmez) tüm başarıları sorgulanabileecğini iddaa ediyorsun(edebiliyorsun),daha hala geçen sezonki yaptıkları bile aydınlanmamısken
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

verdiğin linklerde önce kupalar yazıyor. demek ki önemli bir şey
O zaman uefa.com'da

Notthingam Forest
Steaua
Crvana Zvezda
Göteborg
Ipwich

fln fln arat bi hepsi sizden daha başarılı =)

Demek istediğim şudur ki Siz anlık bir çıkış ile bir sezonda başarılı olmuş ve sonra orda kupa alanlar listesinde bulunan 10larca takım gibi düşüp bi daha o noktaya varamamış bir kulupsünüz. Bu demek değildir ki Avrupa'da başarılısınız. Avrupada başarı süreklilik getirmezse Tesadüf'ten ibarettir Braga'da o zaman çok büyük takım avrupa sahnesinde kızıl yıldızda öyle daha adını sayamayacağım birçok takımda.

Biz size başarı elde etmediniz demiyoruz. Fenerbahçe Avrupada Galatasaray'dan daha başarılıdır demiyoruz ki sidik yarışına giriosunuz Evet Avrupada Son 10 yılda sizden daha başarılıydık. Ancak buda avrupada sizden daha başarılı bir kulup olduğumuz anlamına gelmez. Ama orda hiç bir kupa resmi çıkmayan Lyon sizden çok daha başarılı bir takımdır bunu anlayın önce
Mesaj tarihi:
ha bu arada, Şampiyonlar Ligi'ne en çok katılan takım hala Galatasaray. Yani gayet haklıyım, hep TV'de derdi izlerken Real'le beraber en çok katılan takım falan diye, tabi sonralardan katılamadık ama Fenerbahçe'nin geçmesi mümkün değildi, geçememiş de. Eski turnuvaya daha fazla katılmıştır zaten 14 sene şampiyon olamamışız yani nereye gidiyorsun sırf o yıllardan geçmişlerdir :D
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

bu internet çağının en sevmediğim yanı,"kelime" nin değerini düşürmesi.

eskiden bi söz söleyince,öneminin farkında olurdu insanlar
şimdi klavyen var daya harbeye,isterse kaynak 2 lobunun arası olsun farketmez.

o nedenden dolayı işte,günümüzdeki şike olaylarını konusurken,fenerin bugüne kadar aldıgını(yahut son 10 yılda farketmez) tüm başarıları sorgulanabileecğini iddaa ediyorsun(edebiliyorsun),daha hala geçen sezonki yaptıkları bile aydınlanmamısken

e tabii ki sorgulanabilir. Bir kulüp resmi olrak şikeden yargılanıyorsa, ve hatta suçlu bulunup ceza/yaptırım uygulanırsa (ki daha o noktaya gelmedik, özellikle belirtiyorum) tabii ki eski başarıları da sorgulanacak. "E bunlar ya burada da hile yaptıysa" denecek. İnternetle alakası yok bunun, yüzyüze de, mektupla da, telefonla da böyledir bu.

Yönetim aynı yönetim, başkan aynı başkan. O bile yeterli şüphe çeker "bu adam durup durup 1 kere mi yaptı şike" diye.

Ha fener daha önce şike yaptı ya da yapmadı demiyorum. Ama sorgulamak gayet normal. Ve haklı veya haksız tüm başarılara gölge düşmesi de normal.
Mesaj tarihi:
"Şampiyonlar Ligi"'ne en fazla katılan takım Galatasaray evet, ha bana şampiyon kulüpler kupasıda dahil rörörö derseniz, size o kupada Galatasaray'ın YARIFİNAL oynadığını hatırlatayım. Yarı final. Geçiniz.
Çeyrekse çeyreği de oynadık başka bir sezonda.
Hayır hiç girmek istemiyorum böyle bir tartışmaya ama anlamsız 22vs20 lafları geçmiş, tutamadım..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...