Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mehmet Baransu'da iyi piyasa yaptı ha
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 O bu değilde böyle giderse yakında Fenerbahçe Metris'te yönetim kurulu yapabilicek yeterli çoğunluğa ulaşıcaklar :D
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 m.baransu çene yapıyor, zaten m.baransunun konuştuğu tüm telefon konuşmaları deliller vs, her gazetede çıktı bir tek baransu açıklamadı bunları, 2 haftadır beşiktaş ile ilgili yazı hazırlayacaktı bir türlü hazırlayamadı, şok belgeler çıkartacaktı, daha yok bir şey, fenerden fırsat bulamıyor heralde.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hasan pulur bunamış sanırım. Daha önce aziz yıldırım ile ermanın kovulması arasındaki bağlantıyı ortaya çıkaran bir durum yoktu ki erman gitsin şikayetçi olsun , telefon konuşmaları ortaya çıktı gitti şikayetçi oldu. ha olduda ne oldu , birşey çıkmaz gösteriş.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 siz ermanin yerinde olsaniz aynisini yaparsiniz.
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 EricCantona said: Yahu ayrıca düne kadar korkuyordu belki de Aziz Yıldırım'dan, sonuçta çalışan para kazanan bi adam bu belki gidip şikayetçi olsa kanaltürkten de kovdurucak yada yazı yazdığı gazeteden kovdurucak. Karşısındaki adam kendinden güçlü ve elinde hiç bi delil yokken napıcaktı ki? Ha şimdi hem Aziz Yıldırım'ın karşı saldırıya geçme şansı da kalmamışken, elde kanıt olduğu söylenirken şikayetçi olmuş işte... Yani savunmasız durumdaki adamın arkasına geçip puan almaya alkış.Yani düşene bir tekme de sen vuracaksına alkış.Tiksindim tinu said: yahu ortada delil yokken sadece şüphe ile yada duyumla gidip şikayet edilirmi?? muhtemelen birileri o zamanlar buna seni aziz kovdurdu dedi, muhtemelen şansaldır, ama ortada delil yok bir şey sikayet etse ne olacak,nasıl ispatlayacak, şimdi baktı gazetelerde telefon konuşmalarında bunun tespit edildiği ile ilgili bir şey var gitti şikayetci gayet normal bu. kim olsa böyle yapardı. bu arada tabi bütün bu basına sızan konuşmalar ne derece doğru neden avukatlarla paylaşılmadı, yada nasıl sızdığı bambaşka bir konu. zaten en başından beri bu tartışılıyor Abi,yok.Adam o zaman duyum üzerine tvda,gazetede atıp tutmayacak.Atıp tutuyorsa da "böyle duyumum var ey savcı.Gidip gerekeni yapın,işin aslı var mı,yok mu araştırın."diyecek.İkisinin arası yapılmaz.
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 EricCantona said: O bu değilde böyle giderse yakında Fenerbahçe Metris'te yönetim kurulu yapabilicek yeterli çoğunluğa ulaşıcaklar :D Sevinçten göbek atarsın sen de işte.
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Arkadaş bi adam diğerini kovdurmuş, gücü yetmediği için beklemiş gücü yettiğinde şikayetçi olmuş şu durumda Aziz Yıldırım'ı mağdur rolüne ancak fenerbahçeli bi adam koyardı tebrikler bu birincisi. 2.Si zaten daha komik espirili bi mesajı ciddiye alıcak kadar kuyruk acısıyla burda kıvranarak göbek atarsın tarzı cevap yazman hakkaten ilginç geldiğin yere dön lütfen.
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Namertliğe alkışı eleştirince jargon böyle oluyor. Ağza bak. "Geldiğin yere dön lütfen." Bu ne ya?
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Evet sırf senin istemediğin işine gelmeyen şeyleri söylüyor diye bi adamı işinden etmek mertlik. Bunu yasal mercilere şikayet etmek namertlik. Sen mertlik gibi kavramları tam kavrayamamışsın bence.
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Neyin mercisi ya mercimi kaldı anasını satayım. Bos bos konusuyorsunuz. Ondan sonra AKP su bu ada alalım ülkeden gidelim falan. Böyle soruşturmamı olur ya kimse bunları söylemiyor. Saçma sapan 1000 saydır ötüyorsunuz.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 oo cetintas futbola da el atmış sonunda. gg no re
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Napolyon sanirim daha iyiydi cetintastan. En azindan fenerli degildi.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi napolyon gitmeyecekti. cok yanlis yapti pati hükümeti. sakirt acilimi yapilmaliydi.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi napolyonn beyinsizdi bildiğin.
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Napolyonn başarılı bi trolldü :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ne yapmaya çalışıyo bu adamlar nasıl bi şike duruşması bu düşürcekseniz düşürün daha neyin peşindeler çok merak ediyorum
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Buddha said: Neyin mercisi ya mercimi kaldı anasını satayım. Bos bos konusuyorsunuz. Ondan sonra AKP su bu ada alalım ülkeden gidelim falan. Böyle soruşturmamı olur ya kimse bunları söylemiyor. Saçma sapan 1000 saydır ötüyorsunuz. (tu)
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 fedarasyon daha eylül ayına kadar bir halt yiyemez , neye göre karar vereceklerki , baksana soruşturma bitmemiş hala birileri gözaltına alınıyor, ifadeler alınıyor, yeni takımlar dahil oluyor, neye göre karar alacaklar.
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 AKP ile Murat Özaydınlı'dan tut, Korcan'a, Bülent Uygun'dan tut, Ümit Karan'a, İbrahim Akın'dan tut, Tayfur Havutçu olan ilişkileri bir anlatabilirse biri, çözeceğim hemen kopmloyu. AKP AKP diyorsunuz, geçen sayfalarda söylediklerimi de alıntılayayım; şu dünyada Fenerbahçe'nin küme düşmesini isteyecek Fenerbahçe'li bir taraftar olduğuna inanmıyorum şahsen, buna padişahımız da dahil olmak üzere. Şu şike soruşturmasının başından beri biliyoruz ki en mantıklı kişiler bile iş takımları olunca olaya çok yanlı bakabiliyorlar. Ben şahsen bu operasyonun bir Ergenekon gibi olduğunu düşünmüyorum, katılmayabilirsiniz. AKP'nin işi ayrı, Aziz Yıldırım ve diğer bir sürü insanın hakikaten şikeye karışıp karışmaması ayrı. Katılmıyorum dediğim gibi görüşlerinize, elbetteki çok fena yanılıyor olabilirim... Ama biliyorum ki bu ülkede ideoloji, o bu farklıdır takımlar farklıdır...AKP'nin tamamı aynı kafada olsa bile içinde bir sürü Fenerbahçelisi var, bu kadar basit değil Aziz Yıldırım'ın ayağını kıyıralım da Fener'i ele geçirelim gibi komplolar ki onlar fikir bu olsa bile gerçekleşmesi mantıksız bence..
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 26 klasörde vardır adı gecen tüm takımlar. rahat olalım.
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Sotto said: AKP ile Murat Özaydınlı'dan tut, Korcan'a, Bülent Uygun'dan tut, Ümit Karan'a, İbrahim Akın'dan tut, Tayfur Havutçu olan ilişkileri bir anlatabilirse biri, çözeceğim hemen kopmloyu. AKP AKP diyorsunuz, geçen sayfalarda söylediklerimi de alıntılayayım; şu dünyada Fenerbahçe'nin küme düşmesini isteyecek Fenerbahçe'li bir taraftar olduğuna inanmıyorum şahsen, buna padişahımız da dahil olmak üzere. Şu şike soruşturmasının başından beri biliyoruz ki en mantıklı kişiler bile iş takımları olunca olaya çok yanlı bakabiliyorlar. Ben şahsen bu operasyonun bir Ergenekon gibi olduğunu düşünmüyorum, katılmayabilirsiniz. AKP'nin işi ayrı, Aziz Yıldırım ve diğer bir sürü insanın hakikaten şikeye karışıp karışmaması ayrı. Katılmıyorum dediğim gibi görüşlerinize, elbetteki çok fena yanılıyor olabilirim... Ama biliyorum ki bu ülkede ideoloji, o bu farklıdır takımlar farklıdır...AKP'nin tamamı aynı kafada olsa bile içinde bir sürü Fenerbahçelisi var, bu kadar basit değil Aziz Yıldırım'ın ayağını kıyıralım da Fener'i ele geçirelim gibi komplolar ki onlar fikir bu olsa bile gerçekleşmesi mantıksız bence..
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://papazincayiri.blogspot.com/2011/07/korcann-kardesi-ilhan-celikayla.html http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/45076/sike-sorusturmasinda-3uncu-dalga sdf:) Keşke konuşmasaymış adam bloğa madem..
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Yo,yanlış bir şey dememiş ki kardeşi. Şu sözler bu verdiğin blogdan. Yorum okuyanın. "İlhan Çelikay: 14 Nisan'da çıkan bir yasa için 10 ay oncesinden takibe başlanılmasını siz nasıl yorumlarsınız ya da 22 Mayıs'ta biten Süper Lig'den sonra neden 3 Temmuz'da operasyon başlatılmıştır? Açıkça yasa varken şike yapıldığını görerek buna tahammül etmek suçtur. Beni diğer insanların ne yaptığı ilgilendirmiyor, benim canım, kanım kardeşim suçsuz yere içeride yatıyor şu an. Kesinlikle bir kuruş, bir lira, bir araba, menfaatimiz yoktur, Korcan Spor Akademisi okuyan 23 yaşında Beşiktaş kalecisi olmuş, Sivasspor'da oynayan, A2 milli takımının kalecisidir. Hangi akla mantığa sığar en az 15 sene daha oynayabilecek birisinin bir araba için kendi kariyerini feda etmesi. Ailemizde böyle bir şey asla söz konusu olamaz. İtirazımızda da belirttigimiz gibi kesinlikle yargılamaya karşı değiliz ama 6 ay sonra Korcan serbest kalırsa bir sporcunun 6 aylık ve muhtemel geleceğini etkileyecek kaybını kim ödeyecek?"
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Yok yanlışlığından değil zaten, adam onu bunu yaptı da demedim, sadece geçen sayfalara konmuştu da o yüzden komik geldi adamın daha sonra gözaltına alınması... Herhangi bir ima yok zaten, adamın neyi doğru neyi yanlış dediğini ben bilemem..
Öne çıkan mesajlar