Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok sağlam bir yerden aldığım duyduğuma göre salı günü yada ptesi gecesi 3. dalga olcak 5 tane hakem 16 tane futbolcu gözaltına alıncakmış asıl bombaa bu gözeltılarla patlayacakmış.
Mesaj tarihi:
ahahah adnan aybaba cuk oturmus ya

bu arada fbtv öyle bi aziz propagandası draması yapıyor ki ben bile 5dk maruz kaldıktan sonra yazıktır bıraksınlar adamı dedim sdfs
Mesaj tarihi:
knox said:

taraftarıda aynı kafa tv kanalıda...

bir başka versiyonu daha var yaptığı tesislerle ilgili o daha bomba ama bulamadım...

konuşmasının ilk cümlesini dinledim zaten ilk başında açıklamış kendisini.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

3. dalgada bir kulubun ust duzey bir yoneticisi (DELNAN POLAT?!?) ve birkac milli oyuncu da olacakmis. (bbm emre? mamaci semiş?)

bizden yönetici alacaklarını sanmıyorum ya, Ahmet Çakar Mersin'e işaret etti diyolar belki odur. Aydınlar kendi dedi 6 takım var 3'ü büyük diye, GS yok aralarında
Mesaj tarihi:
Şike soruşturmasında Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Mersin İdman Yurdu'nun küme düşeceği belirtiliyor. Aziz Yıldırım için 87 yıl hapis talep edilecek. Şekip Mosturoğlu Pişmanlık Yasası'ndan faydalanmak istiyor.

heryerde çıkmış bu haber abov
Mesaj tarihi:
belirsizlik herkesin canını sıkıyo, savcılık belgeleri vermem diyo hala sdf. amaç ne lan? madem birilerinde şüpheniz var çekin kurtulun, biz de rahatlayalım
Mesaj tarihi:
Bu soruşturmanın savcısı kimdir? Mehmet Berk. Hanefi Avcı'nın kitabını okuyanlar Mehmet Berk'in icraatlarını yakından bilir. O yüzden her ne kadar komik gelse de bazı komplo teorileri çok da anlamsız gözükmüyor gözüme.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...