Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ciddi ciddi böyle bir ihtimal varsa ve üstüne milli takım müsabakalardan men edililirse, bu kadar futbolla ile yatıp kalkan bir ülkede mehmet ali aydınlar nasıl insanların yüzüne bakıcak merak ediyorum cidden.
Mesaj tarihi:
MacLeod said:

ciddi ciddi böyle bir ihtimal varsa ve üstüne milli takım müsabakalardan men edililirse, bu kadar futbolla ile yatıp kalkan bir ülkede mehmet ali aydınlar nasıl insanların yüzüne bakıcak merak ediyorum cidden.

mehmet ali aydınları yalan ederler öyle birşey olamaz. kime ne ceza gerekiyorsa vermeleri lazım.
Mesaj tarihi:
hahahh gs hariç üç büyük kulüp bu işin içindeyken adam kahraman bile olur

ben türk futbolunun iyiliği için yaptım bu zorlu süreci atlattıktan sonra fitbolümüz tertemiz olcak der millet bi süre sonra şikeyi temizleyen başkan olarak hatırlar bu oynak adamı
Mesaj tarihi:
bu adamı bir tek takımlarının şike yapmayacağına inanan polyannalar destekler gerisi de karşı çıkar zaten.

işin garip tarafı tff başkanı bir adamın bir kulübün yönetim kurulu üyesi olması, tarafsız davranamazki böyle birisi.
Mesaj tarihi:
eh yani böyle bir lig de zaten şike olmaması bir garip olur.

Bu tür olayları engelliyecek yasaların baştan konulması gerekiyordu ama tabii ki bizim ülkemizde öyle şeyler olmaz.

Bu adamlarda çıkıp haliyle şike yok herşey olduğu gibi devam edicek açıklamaları yapıcaklar normal karşılamalıyız.
Mesaj tarihi:
: ) Şimdi şike normal oldu.

Ya zaten olaması şaşırtıcı olurdu abi ligde şike, tabi ki şike var ucunu göstermediği sürece biz mutluyuz.
Şike yapmayan mı var ohoo olur mu öyle şey : )

İyi çoşmuşunuz. : )

Bu dava çok uzun sürer ben söyleyim azizin direncini kırarlarsa çok şey konuşur o zaman baya şey çıkar ortaya ben hakem leri bekliyorum.Bir arkadaş demiş hakemler temiz diye hiç inanmıyorum yada cidden çok kötüler.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...