MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ciddi ciddi böyle bir ihtimal varsa ve üstüne milli takım müsabakalardan men edililirse, bu kadar futbolla ile yatıp kalkan bir ülkede mehmet ali aydınlar nasıl insanların yüzüne bakıcak merak ediyorum cidden.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 fener veleybol takımı başkanlığına geri döner. yersen =P
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 MacLeod said: ciddi ciddi böyle bir ihtimal varsa ve üstüne milli takım müsabakalardan men edililirse, bu kadar futbolla ile yatıp kalkan bir ülkede mehmet ali aydınlar nasıl insanların yüzüne bakıcak merak ediyorum cidden. mehmet ali aydınları yalan ederler öyle birşey olamaz. kime ne ceza gerekiyorsa vermeleri lazım.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 hahahh gs hariç üç büyük kulüp bu işin içindeyken adam kahraman bile olur ben türk futbolunun iyiliği için yaptım bu zorlu süreci atlattıktan sonra fitbolümüz tertemiz olcak der millet bi süre sonra şikeyi temizleyen başkan olarak hatırlar bu oynak adamı
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bu adamı bir tek takımlarının şike yapmayacağına inanan polyannalar destekler gerisi de karşı çıkar zaten. işin garip tarafı tff başkanı bir adamın bir kulübün yönetim kurulu üyesi olması, tarafsız davranamazki böyle birisi.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 sadece federasyon başkanı mı, başbakan falan da kongre üyesi, hadi hepsini geçtim ligde başka bir kulübün başkanı bile kulüp üyesi oluyor. Böyle komik bir ligimiz var.
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 eh yani böyle bir lig de zaten şike olmaması bir garip olur. Bu tür olayları engelliyecek yasaların baştan konulması gerekiyordu ama tabii ki bizim ülkemizde öyle şeyler olmaz. Bu adamlarda çıkıp haliyle şike yok herşey olduğu gibi devam edicek açıklamaları yapıcaklar normal karşılamalıyız.
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 : ) Şimdi şike normal oldu. Ya zaten olaması şaşırtıcı olurdu abi ligde şike, tabi ki şike var ucunu göstermediği sürece biz mutluyuz. Şike yapmayan mı var ohoo olur mu öyle şey : ) İyi çoşmuşunuz. : ) Bu dava çok uzun sürer ben söyleyim azizin direncini kırarlarsa çok şey konuşur o zaman baya şey çıkar ortaya ben hakem leri bekliyorum.Bir arkadaş demiş hakemler temiz diye hiç inanmıyorum yada cidden çok kötüler.
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 zaten ergenekon davası gibi olucak bu dava da daha bir çok kulübün yöneticilerini de alırlar hakemleride alırlar uzar gider bu davalar.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 3. dalgada büyük sürpriz var diye konuşuyo millet, bakalım...
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Süpriz müpriz yok Beşiktaş'lıların Galatasaray dan da insanlar alıncak içeri dedikodusundan başka bişey değil. 3. dalga gözaltılar olucağından bile ciddi biçimde şüpheliyim.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yok yeaa totem yapıyolar GS de gitsin diye. 3. dalga TD ve futbolcular olcakmış, belki Ayhan'dan Sarp'tan falan kurtuluruz :D
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Feneri göndermediler mi bankasya'ya?
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yok GS'yle alakası yok zaten bunu baştan açıkladılar. başka bişi bekliyorum ben.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 hakemler falan olabilir, bir de henüz ismi duyulmamış bi takım daha var demişti tff başkanı, kayseri falan diye tahmin ediyorum ben.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 buca da olabilir o fener maçı falan
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 serkan balcıyı falan çekecekler heralde sdf
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Rewendor said: 3. dalgada büyük sürpriz var diye konuşuyo millet, bakalım... Aydınlar'ı alırlar belki. /trollface
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bu 3 ncü dalganın olacağı hatta süpriz olacağı nerde yazıyo
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 beyler, gece 10'da http://www.youtube.com/watch?v=-9KG_zF8KeQ
Öne çıkan mesajlar