aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 nileppezdel said: tamam resmi teslim işlemini sonraya bırakmışlardır? gayriresmi anlaştıkları belgelendiyse sorun olur yine editledim gerçi postu ama.. Bazı gazetelerdeki habere istinaden yazdım. BJK güvenlik müdürü denen adamın İbrahim Akın'la buluşup atla ilgili evrakları teslim ettiği şeklinde haber yaptılar. Bu haber TJKdan kolaylıkla doğrulanabilir at el değiştirdiyse. Demek ki doğru değil.
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Serdar Adalı'nın avukatı aracılığla yaptığı açıklamayı okuduysanız zaten bu at işinin olası bir transferde alacağı ücrete ek olarak bir bonus gibi İbrahim tarafından istendiğini görürsünüz. Serdar Adalı örnek olarak Guti'ninde beyaz Range rover istediğini ve aldıklarını söylemiş mesela.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ya evrakları teslim etmiştir de, "bak atın bu bu evraklardaki at işte" falan diyedir belki? :P
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Son 5 sayfa zalad vs bjk olmus. Gecmisi silelim artik onumuze bakalim.
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 nilep, allahtan seni "özel yetkili" savcı yapmamışlar :D
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Gs liler rahat tabi , telefonlarını dinleseler "aq" dan başka bisey tespit edemezler
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 /offtopic Alıntı mı bozuldu? Öğleden beri 10 tane öm geldi alıntı yapılmak istenirken yapılamayan mesajlardan oluşan. Seri troll kurbanı mıyım diye merak ettim lan, paranoyak oldum.
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Abi fener'den 100.000$ aldım diye itiraf eden adam, at'ıda aldım der bir zahmet heralde. Savcı'da şey diyormuş İbrahim'e, ben futboldan anlarım sen toptan kaçtın maç boyunca.. Kupa finali 1 gol, 1 assist yapan adam toptan kaçmış. Daha ne yapacaktı ki. Şuç bile sayılmayacak birşeyi yaptıkları kanıtlanmayan ama varsayılan adamlar içerde. Esas suçu işleyenler ne yazıkki 1. Dalga dendi, unutuldu gitti. Çok komik cidden.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 deadwoll said: /offtopic Alıntı mı bozuldu? Öğleden beri 10 tane öm geldi alıntı yapılmak istenirken yapılamayan mesajlardan oluşan. Seri troll kurbanı mıyım diye merak ettim lan, paranoyak oldum. nedanko yük kaldıracak, ağırlık çalışıyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Hayır bir de alıntıladığım mesajlara da "öm atmışsın hacı" diye cevap geliyor. Paticik bölümünü takip etmek lazım demekki.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hee hepsi içerde ama unutuldu gittiler ya, yeni dalga gelince de eskiyi konuşmalıydık yeni dalga hiç konuşulmamalıydı. Şanlı Beşiktaş'ı karalama kampanyası hep, Aziz de numaradan içerde zaten, Beşiktaş karalanınca çıkacak nanik yapacak
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 abi noldu son durum düşüyor mu Sivas?
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 iki dakika boş bıraktım epic haraketler olmuş birisi puan tablosu filan koyup bakın ama galatasaray ın ikili averajı beşiktaşdan iyimiş filan demiş. off off daha o dönem ikili averaj diye bir hadisenin mevcut olmadığından habersiz , portakalda vitamin olan arkadaşlar bu tarz tartışmalardan uzak dursalar çok daha haıyırlı olacak.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ikili averaj değil, ligi 8 averaj önde kapatıyoruz, o maç 8-0. Yani 1-0 alsak yetecek, biz eziyoruz sadece. Sizin 6 attığınıza 8 atıyoruz. 2 gol için şikeci oluyoruz :(
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 haha ligin yarısını küme düşürüyorlar ve hala gs avrupaya giedmiyor aksljdhasşklda
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bahsi gecti mi bilmiyorum tum bu olaylara hic bir hakemin bulasmamis olmasi tek sevindirici olay
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mighty_THoR said: iki dakika boş bıraktım epic haraketler olmuş birisi puan tablosu filan koyup bakın ama galatasaray ın ikili averajı beşiktaşdan iyimiş filan demiş. off off daha o dönem ikili averaj diye bir hadisenin mevcut olmadığından habersiz , portakalda vitamin olan arkadaşlar bu tarz tartışmalardan uzak dursalar çok daha haıyırlı olacak. Yaşın kaç bilmiyorum ama zeka yaşınla ilgili ciddi problemler var anlaşılan. EricCantona said: O G B M A Y AV P 1.Gs 30 20 6 4 74 21 53 66 2.Bjk 30 19 9 2 68 23 45 66 Galatasaray deplasmanda 3-1 yenmiş Beşiktaş'ı, kendi sahamızda 1-1 berabere kalmışız. Averajda öndeyiz, iki takım arasında yapılan maçlara bakınca biz üstünüz, 8 attık diye laf atılan takım ligi -18 averajla bitirmiş aynı Beşiktaş'tan 6 tane yemiş. Kim öğrettiyse yanlış öğretmiş size. 3-5 tane ezik mağlubiyeti kaldıramayınca kaba etlerinden şike dedikodusu uydurmuş işte beygir şikecileri de inanmış peşinden koşuyor hala. Demişim ben. Şimdi önce kalın yazılan yeri,arkasından altı çizili yazılan yeri okuyoruz. Arkasından biraz düşünüyoruz yazar burda ne anlatmak istemiş diye. Sana konuyla ilgili yazıcağım reçete ilkokul türkçe kitaplarından edinip konu parçalarını okuduktan sonra arka sayfada yer alan okuduğumuzu anladık mı bölümündeki soruları cevaplamaya çalışman, biraz çalışmayla eminim sende okuduğunu anlamaya başlayabilirsin. Dip Not: Vitaminler insan vücudunun sağlığı açısından çok büyük önem arz eder, mesela özellikle B grubu vitaminler senin durumunda büyük fayda sağlayabilir.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 su futbol bolumunun havasi bambaska...
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Adam sinirden hayırlı bile yazamamış bende biraz komikli olsun diye garip bi cevap yazdım noldu ki :D
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 olm ikinizinki de birbirinden beter, ne desem bilemedim.
Öne çıkan mesajlar