Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

tamam resmi teslim işlemini sonraya bırakmışlardır? gayriresmi anlaştıkları belgelendiyse sorun olur yine

editledim gerçi postu ama..

Bazı gazetelerdeki habere istinaden yazdım. BJK güvenlik müdürü denen adamın İbrahim Akın'la buluşup atla ilgili evrakları teslim ettiği şeklinde haber yaptılar. Bu haber TJKdan kolaylıkla doğrulanabilir at el değiştirdiyse. Demek ki doğru değil.
Mesaj tarihi:
Serdar Adalı'nın avukatı aracılığla yaptığı açıklamayı okuduysanız zaten bu at işinin olası bir transferde alacağı ücrete ek olarak bir bonus gibi İbrahim tarafından istendiğini görürsünüz.
Serdar Adalı örnek olarak Guti'ninde beyaz Range rover istediğini ve aldıklarını söylemiş mesela.
Mesaj tarihi:
/offtopic

Alıntı mı bozuldu? Öğleden beri 10 tane öm geldi alıntı yapılmak istenirken yapılamayan mesajlardan oluşan.

Seri troll kurbanı mıyım diye merak ettim lan, paranoyak oldum.
Mesaj tarihi:
Abi fener'den 100.000$ aldım diye itiraf eden adam, at'ıda aldım der bir zahmet heralde.

Savcı'da şey diyormuş İbrahim'e, ben futboldan anlarım sen toptan kaçtın maç boyunca.. Kupa finali 1 gol, 1 assist yapan adam toptan kaçmış. Daha ne yapacaktı ki.

Şuç bile sayılmayacak birşeyi yaptıkları kanıtlanmayan ama varsayılan adamlar içerde.

Esas suçu işleyenler ne yazıkki 1. Dalga dendi, unutuldu gitti. Çok komik cidden.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

/offtopic

Alıntı mı bozuldu? Öğleden beri 10 tane öm geldi alıntı yapılmak istenirken yapılamayan mesajlardan oluşan.

Seri troll kurbanı mıyım diye merak ettim lan, paranoyak oldum.

nedanko yük kaldıracak, ağırlık çalışıyor.
Mesaj tarihi:
hee hepsi içerde ama unutuldu gittiler ya, yeni dalga gelince de eskiyi konuşmalıydık yeni dalga hiç konuşulmamalıydı. Şanlı Beşiktaş'ı karalama kampanyası hep, Aziz de numaradan içerde zaten, Beşiktaş karalanınca çıkacak nanik yapacak
Mesaj tarihi:
iki dakika boş bıraktım epic haraketler olmuş birisi puan tablosu filan koyup bakın ama galatasaray ın ikili averajı beşiktaşdan iyimiş filan demiş. off off

daha o dönem ikili averaj diye bir hadisenin mevcut olmadığından habersiz , portakalda vitamin olan arkadaşlar bu tarz tartışmalardan uzak dursalar çok daha haıyırlı olacak.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

iki dakika boş bıraktım epic haraketler olmuş birisi puan tablosu filan koyup bakın ama galatasaray ın ikili averajı beşiktaşdan iyimiş filan demiş. off off

daha o dönem ikili averaj diye bir hadisenin mevcut olmadığından habersiz , portakalda vitamin olan arkadaşlar bu tarz tartışmalardan uzak dursalar çok daha haıyırlı olacak.

Yaşın kaç bilmiyorum ama zeka yaşınla ilgili ciddi problemler var anlaşılan.

EricCantona said:

O G B M A Y AV P
1.Gs 30 20 6 4 74 21 53 66
2.Bjk 30 19 9 2 68 23 45 66

Galatasaray deplasmanda 3-1 yenmiş Beşiktaş'ı, kendi sahamızda
1-1 berabere kalmışız.
Averajda öndeyiz, iki takım arasında yapılan maçlara bakınca biz üstünüz, 8 attık diye laf atılan takım ligi -18 averajla bitirmiş aynı Beşiktaş'tan 6 tane yemiş.

Kim öğrettiyse yanlış öğretmiş size. 3-5 tane ezik mağlubiyeti kaldıramayınca kaba etlerinden şike dedikodusu uydurmuş işte beygir şikecileri de inanmış peşinden koşuyor hala.

Demişim ben.

Şimdi önce kalın yazılan yeri,arkasından altı çizili yazılan yeri okuyoruz. Arkasından biraz düşünüyoruz yazar burda ne anlatmak istemiş diye.

Sana konuyla ilgili yazıcağım reçete ilkokul türkçe kitaplarından edinip konu parçalarını okuduktan sonra arka sayfada yer alan okuduğumuzu anladık mı bölümündeki soruları cevaplamaya çalışman, biraz çalışmayla eminim sende okuduğunu anlamaya başlayabilirsin.

Dip Not: Vitaminler insan vücudunun sağlığı açısından çok büyük önem arz eder, mesela özellikle B grubu vitaminler senin durumunda büyük fayda sağlayabilir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...