Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 iddianameyi göreceğiz. ondan sonra vezir mi olurlar rezil mi anlarız. ama önyargılı bakmak da hakkımız, herkes her zaman usullu usulsuz binlerce transfer görüşmesi yapıyo, bi bizimkilerin mi götü kara?
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 olay zaten sadece usulsüz transfer görüşmesiyse, direk aklanıp çıkarlar. hatta şöyle diyim, telefon kaydı / fotoğraf vs yoksa direk çıkarlar.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 işte "var ki" içerideler gibi bir hava seziyorum.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 yani tutuklu yargılanmazlardı bu kadar basit bisey icin.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 zaten bu saatten sonra aklanırlarsa türkiye bir takımı daha marjinalleştirmiş olacak. fenerbahçe gibi 17+devlet vs 1 sloganları gelebilir. bunun önüne kim geçecek?
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 fb cezasız kurtulursa bu saatten sonra, sikenin dibine vurulur. kimse de bisey yapamaz herelde.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 fenerin aklanma ihtimali pek yok da, beşiktaşa bakalım.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Neye göre yapıyorsunuz bu yorumları
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 fenerin bilumum üst yöneticisinin ve onların ilişki kurdukları kişilerin de tutuklu olarak içeride olmalarına bağlıyoruz.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Yok ben beşiktaşla ilgili kısmı sormuştum. Çünkü onda da sonuçta önemli kişiler tutuklandı.
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 tutuklanmaların üzerinden epey bir zaman geçti ileride çıkıpta yanlışlıkla tutuklamışız aslında bu adamların suçu yok derlerse çok büyük bir rezalet çıkar. Ancak kişilerin yaptığı eylemler kulüpleri etkilemez açıklamaları yapan tff başkanı gibi karaktersizler varsa başka tabi. Beşiktaş'ta Fener'de şike yaptılarsa çeksinler cezalarını.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 adalı ve tayfur un avukatları bir üst mahkemeye başvuruluyorlarmıs, salı günü üst mahkemeye başvuru yapacaklarmıs 1 gün içide olumlu olumsuz cevap alınıyormuş, fenerli yöneticiler için böyle bir şey yaptımı avukatları, bu arada bende artık son açıklamalardan sonra adalı ve tayfur un serbest kalacağını düşünüyorum, çünkü gerçekten ses kaydı , görüntü belge gibi bir somut delil olsa bu adamları , fenerli yöneticileri aldıkları gibi gider operasyonla alırlardı, ama adamlar yurtdısına bile çıktı olay başladığında ve davetle türkiye ye çağrıldı, yani ben ellerinde sike teklıfı gecen bir ses kaydı yada belge olduğunu sanmıyorum, bu yusuf denen menejerin telefon gorusmelerı yuzunden ıcerdeler gıbı gelıyor bana
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bir önceki operasyondan içerdeymiş zaten adam
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sabah yayınlamış güya tayfurun tutuklanmasına sebeb olan konuşmayı, yani bu konuşma ile bu adam nası içerde tutuluyor ben anlamıyorum. bu maçla alakalı değil akıllarına öyle bir şey gelmesin lafına bakarak adamı içeri atamazlar, nerde şike teklifi adamın agzından bu maçta oynamayın diye bir laf yok, aksine maçla alakası yok seneye sizi almak istiyoruz diyor, he bu futbolcuyu etki altına almazmı alabilir, ama liglerin devre arasında veya ortasında kulüpler futbolcularla anlaşmalar yapıyor seni seneye alıcaz diye ve bu kulüpler o futbolcuların olduğu takımla maça çıkıyor, etkilenme varsa o zamanda olabilir, hatta sözlesmesi bitmesine 6 ay kalan futbolcularla direk görüşüp anlaşma bile yapıyorsun e bu futbolcular bu 6 ay içinde o kulübe karşı forma giymiyormu giyiyor, yani sadece bu konuşma yüzüden bu adamalar içerdeyse büyük skandal var. YUSUF TURANLI: Daha aramadılar bizi şey. TAYFUR HAVUTÇU: Şimdi bürodaydılar. Çıktılar 5 dakika önce. Bunun bir yerden uzaktan akrabası çıkmış herhalde. Babasına bir şey göndermişti herhalde. Sen nasıl istiyorsan. Biz şimdi bak bu yani bu Akın ile İskender'i ben söyledim şimdi. O'nu kesinlikle şey yapmak istiyorlar ikisini. TURANLI: Almak istiyorlar. HAVUTÇU: Kesin yani hani. Şimdi bu maçla alakası yok yani. İbrahim Akın'ı ben istiyorum çünkü. TURANLI: İbrahim Akın ile İskender'in benim olduğunu bütün Türkiye biliyor. Çocuklar hemen gelmek istiyor. Hiçbir sıkıntı yok. İskender şu an senin yanında yani, o derece. ŞARTLAR UYARSA GİDERİZ Bu görüşmeden sadece 6 dakika sonra İskender Alın'ı arayan menajer Turanlı, Havutçu'nun mesajını bu futbolcuya iletiyor. TURANLI: Hoca aradı beni.. Tayfur.. Bu adamı kesinlikle istiyorum diye. Çocuklarla konuş dedi. Ben yalandan arıyorum seni tamam mı? Bu maçla alakalı değil, akıllarına öyle bir şey gelmesin dedi. İSKENDER: Şartlar uygun olursa gideriz. TURANLI: Aynen öyle. Şimdi benim telefonumu verecek. Ona göre şey yapacağız tamam mı? Tamam mı?
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 tinu said: adalı ve tayfur un avukatları bir üst mahkemeye başvuruluyorlarmıs, salı günü üst mahkemeye başvuru yapacaklarmıs 1 gün içide olumlu olumsuz cevap alınıyormuş, fenerli yöneticiler için böyle bir şey yaptımı avukatları yapti. hicbiri salinmadi.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ibrahim akının şike helal mi sorusunu sorduğu euro'cu imamın ifadeyi almışlar, adam da söylemiş evet oldu böyle bi konuşma diye. hadi bakalım ehehe
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Akın eğer bunları söyleyipde elini kolunu sallaya sallaya dolaşabileceğini sandıysa vallahi yazık ehehe. Gazeteler hep farklı şeyler söylüyor, güya itiraf edip çıkacağını zannetmiş felan.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 vay, tutmayin kucuk enisteyi. Emre Belözoğlu: `Bu takımı küme düşürürlerse, ertesi sabah kulübe gidip boş mukaveleye imza atarız, Bank Asya’da bedavaya oynarız.`
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 biz dediği güizayla ikisi heralde :)
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 said: tribundergi Tribun Dergi DEDIKODU - Basbakan Recep Tayyip Erdogan'in FB Spor Kulubu'nden kongre uyeliginin ihraci icin 250 imza toplandi. vay anasını
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ahadsfass bank asya kesmez, amatore dusmek istiyorlar.
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bir insan emre kadar boş olabilir mi ? bank asya ya düşse hemen bir kulübe imza atar aemgdag
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Diğer her şeye bir yorum yapılabilir de bu i.akın işinden kesin düşecez sdfsfa
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 'TRANSFER ÜCRETİ SANDIM' Erzurum'da 'cinci hoca' lakabıyla tanınan emekli İmam Kangı ifadesinde Akın'ın kendisine danıştığı şike parasını transfer parası olarak algıladığını belirterek, 'İbrahim Akın ile İstanbul'da yaşayan akrabalarım aracılığı ile tanıştım. Bana ara sıra telefon açıp dini konular ile ilgili sorular sorardı. Kendisine gelen teklifi anlattı. Ben 'dinen sakıncası yok' dedim. 'Paranın bir kısmını da dağıt' dedim. Ama söylediği parayı transfer ücreti sandım' diye kendini savundu. http://www.ntvmsnbc.com/id/25232766/ Cakal Imam ahahaha.
Öne çıkan mesajlar