khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 thermaltake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi naptın sen nasıl optik çıkış yok ahah buradaki optical girişinden bağlayacaksın. ses kartım onboard realtek hda, ses kartım kötü olduğu için digital almıştım. 5.1 ses efektini aktif hale getirmek içinse realtekin kendi uygulamasından dolby digitali aktif etmiştim. ayrıca sadece usb yi bağalyarakta ses alabilirsin ama ses kalitesi çok düşük olur. sen herhalde öyle bağlamışsın. tam verim için s/pdif şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 iste s/pdif baglantisi benim optic cikisli degil Coaxial cikisi var yani lale jak takabiliyorum... O yuzden simdi ses karti bakiyorum. Onu baglayinca ciddi fark yaratiyormu peki? Ben normal jaklardan bagladim. Ses cok kotu degil ztn ama bildigin patlama yapiyor kirmiziya bir kala. Edit: Optik cikis yok derken kasadan bahsediyorum kulakliktan degil. (Kasa P5K-SE) http://www.overclockersclub.com/siteimages/articles/sharkoonxtaticdigital/sharkoonxtaticdigital_09_thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 analog girişten bir kez bağladım o da deneme amaçlıydı ses kalitesine bakmadım. onda da dolby digitali aktif edememiştim. zannedersem dolby digital s/pdif istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Optik çıkış olmadığı için bende sağ taraftaki çoklu girişten normal ses kartından bağlantı kurdum ve bu durum pek tatmin etmedi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 G35 geldi. iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bu kadar mı? Bende aldığım yer ile görüştüm bir aksilik olmazsa iade edicem kulaklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ya ses ve mikrofon kalitesi olarak baya iyi biraz sıkıyor kafamı ama iyi gibi uzun süreli kullanımda rahatsız edebilir sanki de gerçi vardır belki onun bi ayarı pek kurcalamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 alet iyi güzelde kulağımı acıtmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 şimdi geçti ya düzeldi rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bende sharkoon'u verdim aldim g35 dunya varmis cevresel olmasada olur ben woofer sesini duyayim yeter kursunlar obur turlu keyifli olmuyor :) Yalniz bildigin kafatasini sikistiriyor bu meret kulaklarim basinc yemis gibi suanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 benimde geçti dedim sonra tekrardan başladı bi ayarlayamadım tam kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bi anormal kasiyor o sayede ztn disardan gelen sesler kesilmis oluyor ama nerdeyse yutkunmani etkileyecek derecede :) Yalniz ses cidden guzel bazen oyunu ilk actiginda bazi kanallar calismiyor gibi oluyor surround kapatip acinca duzeliyor hemen. Mikrofondan da cok net ve temiz bi sesin geldigini soyluyor karsidakiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi çok temiz güzel sesde mikrofonda mouse tıklamam bile gidiyor karşıya onu engelleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 küpeleri çıkardım rahat gibi şimdi ama genede ses iyide lack of rahatlık sanki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://shop.steelseries.com/index.php/audio.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169415800/parentCategoryID.35096300/categoryId.35209700 http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169419100/parentCategoryID.35096300/categoryId.35209700 http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169420200/parentCategoryID.35096300/categoryId.40856100 http://shop.steelseries.com/index.php/audio/steelseries-siberia-v2-full-size-headset.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bu arada sharkoon'u firebal dan almistim hic zorluk cikarmadilar kutusu faturasi ile getirin iade alalim dediler direk urunu sevmedim belki ama hizmet gercekten iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sonunda kafama göre ayarlamayı başardım :) biraz zor oldu ama. g35 güzel aletmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Bencede gayet iyi şuana kadar sıkması dışında pek sorun yaşamadım. Yalnız windows üzerinde iken ses azmı geliyor ne? Oyunlarda fln gayet iyi ama windowsun o ses ayarındaki ses tonu hep düşükmüş gibi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bunu kullanıyorum, 15 tl, gayet de memnunum. bu kadar para vermeyin bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Biz milyarlar kazandığımız için bizede 15TL gibi geliyor üzülme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ooo fakir muamelesi demek. mikrofonum dandik olabilir ama sizleri kasamla döverim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Oyunda günlerce mikrofon problemi yaşayan kişi 15 liralıktan memnunum diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 sen once bilgisayarini sogut sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar