Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 beni ciddi anlamda sasirtti. Kadin hem caliskan hem de guzelmis. Boyu da uzun olsa utopik olcakmis demek ki. Intel science talent search'de 2. falan olmus ki o yarismayi kazananlarin hemen hepsi daha sonra nobel falan kazanmis. Helal olsun demek istedim. http://en.wikipedia.org/wiki/Natalie_Portman#Education
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 natalie hershlag. İyi ki yeni soyad vermişler ünlü olunca...
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Bu arada guncelle linkini bulamadim da o yarismayi kazananlarin hemen hepsi nobel almamis, orda top winnerlar varmis. Ama 10 tane falan nobel winner var gene, yani prestijinden hicbir sey eksilmiyor. Vay be.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bu kadının filmlerini izlemeyin israile yordom yopoyor
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ayberk lan partyden gelip natalie portman kasmissin. rep.
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 nomsaR said: küheylan said: http://4.bp.blogspot.com/-Gn_8Sso8D4o/TbgD-zK4w7I/AAAAAAAAALY/UdoVnkBUQAY/s1600/watch-no-strings-attached-online.jpg 8/10 eğlenceli bi film. abi... bir ilişkimi direk filme çekmişler, sonu böyle bitmiyo tabi hehe. yalnız natalie ya, tekrar tekrar aşık oluyorum, nasıl bir tatlılık, nasıl bir sevimlilik güzellik, canım natalie muck muck, seviyorum seni bayılıyorum. şirin cici güzel seksi hatun, ufak tefek oh mis tatlı süper canım benim. nomsaR said: küheylan said: abi bi sigara yak hadi sen çok tatlı yaa, ufak tefek bastı bacak, böyle saf temiz, akıllı zeki, ama çılgın ciddi komik falan, istediğim her özellik var, istiyorum :) nomsaR said: ayak parmaklarını ısırırım onun. bunlar da böyle bir anımdır vizyondan.
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 dreagloth said: sen güzel değilsin! pokemnona benziyorum ben de yine de güzel değil.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 natalie portman hani böyle evlen evinin kadını yap.öyle bir tipi var.güzel kadın ama bi çekiciliği yok bence hani ismi natalie portman olmasa ayşe olarak sokakta yürüse 2. kez bakmayabilirsin sfdssfs
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hatun cıvıl cıvıl, gülüşü falan mükemmel ötesi. ağlayışı, mutlu oluşu o kadar içten. arzu ederse anneme gelin yaparım. çok seviyorum. böyle deseler ki parmağından kan alıcaz, yıkarım dağları enginlere sığmam taşarım. vururum herkesi. ulaşım olarak da sırtımda falan taşıyabilirim. bi de böbrek hastası olsa böbreğimi veririm, ya da kalp hastası olsa.
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yahudi lan bu karı,adamı dinden soğutur
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 pinkporing said: yahudi lan bu karı,adamı dinden soğutur o kadarı kadı kızında bile olur.
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi böyleleri için bir lafım vardır da,bizim hatun görürse aile faciası olur susim en iyisi
Öne çıkan mesajlar