vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 öylesin! azcik halkekmek ol. halktan birisi gibi davran! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 iyi degil, itin teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fanfan said: dalga geçen arkadaşlar, 1 yıl oncesine kadar ne fakirdim ne umutsuz, işimle iligli hayallerimde vardı gerçi çok geç değil sadece erişmesi biraz fazla uzun sürecek, babam sağolsun bütün aile birikimizi kumarda 5 dk içinde kaybetti nefret ediyorum kendisinden Bize ne kuryenin hayat hikayesinden. Gelen colama pizzama pideme bakarım, bi sıkıntı varsa arar söverim yani. Beni ilgilendirmiyor gerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bi de bahsis verince bahsisi begenmeyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ona çok güzel bir atasözümüz var da, söylemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Emek sarfediyorum dediği de motor sürüyo ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fastfooda bahşiş vermek kroluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 eski tanıdıklarımın suan yaptığım iş yüzünden yüzlerine bakmaya utanıyorum ( mantık aramayın başınıza gelirse anlıyabilirsiniz sadece, eminimki bazılarınız nolmuki ekmek paranı kazanıoyorsun diyicek ), rahatlamak ve içimi dökmek içn buraya yazdım ama cidden cok kotu oldum yazılanları okuyunca sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fanfan said: Merhab bu forumu arkadaşım vasıtasıyla tanıdım ve üye oldm. Size sormak istediğim ben burger kingte calısıyorum paket servişçi olarak. Evlere sipariş götürürken mega menu alanlara 1 LT pepsi verilio(kapalı şişede) ben bunu siparişi vermeden önce iyice bi sallıyorum eğer siparişi getirdiğim kişi bahşiş vermesse pepsiyi salladığımı sölemiyorum, bahşiş verirse şişenin gelirken sallandığını dikkatli etmesini sölüyorum. Böyle yapmamdaki amaç cidden o kdr emek sarfedip bi 50 kurus bile atmayan adamlara gıcık oluyorum? sizce yanlısmı yapıyorum? Abi ciddiysen koca bir çılgınsın ya.Ben öğrenciyim valla kimseye bahşiş vermiyorum.Bunu geçtim sen o pepsiyi salladığında içine sıçmış oluyorsun zaten.Ayrıca herkes sana bahşiş vermek zorunda da değil ama sen adam gibi hizmet vermek zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kiyamam ya. susun pislik yapmayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 vaniLLe said: öylesin! azcik halkekmek ol. halktan birisi gibi davran! croîssânt ım ben işine gelirse. ayrıca teşekkür ederim aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 beni bi kere dükkandan aramışlardı bahşiş vermiyomuşsunuz diye. motora benzin alıyoz mu ne demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 onemli degil. tekrar bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 şapkalara luzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ne cok kapitalist kopegi varmis burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Estel_Anorien said: şapkalara luzum yok. biliyorum böyle daha zengin gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pasta said: vaniLLe said: öylesin! azcik halkekmek ol. halktan birisi gibi davran! croîssânt ım ben işine gelirse. ayrıca teşekkür ederim aquila. o öle yazilmio halkekmek. ne kadar croissant olursan ol,trde kruvazaaaan die telafuz edildigin icin 5 dolar etmezsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kredi karti ile odeneye ne yapiyorsun onu merak ettim. bende boyle suratsiz memeletsiz kuryelerden nefret ediyorum, adama kolay gelsin iyi aksamlar diyorsun bisi demeden donuyor arkasini gidiyor. bide gelip bi el tekken atan kuryeler var, bak onlar iyi mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 pizza house un kuryesiyle jam yapıyoz biz veriyom strati takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fanfan said: eski tanıdıklarımın suan yaptığım iş yüzünden yüzlerine bakmaya utanıyorum ( mantık aramayın başınıza gelirse anlıyabilirsiniz sadece, eminimki bazılarınız nolmuki ekmek paranı kazanıoyorsun diyicek ), rahatlamak ve içimi dökmek içn buraya yazdım ama cidden cok kotu oldum yazılanları okuyunca sağolun türkiyede olur bu da anca.. calismak ayip degil halbuki. arkasinda dur yaptiginin. ama zor tabi anlayabiliyorum seni. bu durumlara ''düstügün'' icin de belli ki benim dötüm cikarken, siz bana bi bahsis bile vermiosunuz, hepiniz rahatsiniz essolessekler kafasina girmis olabilirsin. ama raadol. hepimiz insaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pasta said: pizza house un kuryesiyle jam yapıyoz biz veriyom strati takılıyo strati ona veriyorsan sen ne calion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 düdüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 jem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 scholo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kuruşu ile veririm parayı. 32.75 ise 1x20 1x10 2x1 1x50kuruş 1x25kuruş kapıyı açar, merdivenden çıkmasını izler, çok hızlı şekilde alır, parayı veririm, tipine göre salak gibiyse parayı sayması için 4-5sn bekler, iyi akşamlar der, kapatırm, merdiveni inerken hemen gelen sipariş doğru mu gelmiş kontrol ederim kapı arkasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar