tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 arkadaslar dusundum, isin icinden cikamadim; kendilerine buyu yapildigini dusunen 3 erkek arkadim war, bunlar ortalamanin ustunde yakisikli, babalarinin aylik ort. 30k geliri olan varlikli aile cocuklari, ama yillardir kiz arkadaslari yok, kasari da yok, duzgunu de yok, doumgunlerine cagiracak bile tanidiklari kiz yok:) bunlar da artik dogal olarak isi buyuye bagladilar ama paradox burada isin icine giriyor; buyuyu bozmak icin Allah 'a dua edecekler ama bu ayni zamanda Zina yapmak icin Allah 'a dua etmekle ayni anlami tasiyor.. Sizce zina yapamiyorum diye dua edilip buyu bozmayi denemek caiz midir?
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 cool story bro bide burda biz gay bi communityz aramızda kız yok sölim ayemsori
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Efsane olur bu konu.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Hey maşallah aylık ortalama 30k gelir ha...O cümlede takıldım kaldım sonrasını okuyamadım
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ee büyüye inanıyorlarsa durumları normal ahaha
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 RamsesII said: Hey maşallah aylık ortalama 30k gelir ha...O cümlede takıldım kaldım sonrasını okuyamadım trap o gall trap
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 auhauaha öyle bi büyü şeklidemi varmış edit: yaşları 13 falanmı
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tip var. para var. kız yok ? dili olmayıp konuşamasalar bile olur ya saçmalamayın.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Abi kusura bakma da senin arkadaşların o kadar parayla takılmalık kız bulamıyorlarsa suç onlarda.Eksiklikleri var demek ki, en kötü ihtimalle alıp yanında gezdireceğin takılıp eğlenceğin hatun bulursun ya.Aklım almıyo yani, benim babam ayda 30K para kazansın ben Hugh Hefner Jr. olurum(biraz abarttım tabi)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Suark said: ilk sayfada iki mesajım olsun
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 brrr içim ürperdi bence büyü yapılmış olabilir
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bundan bulun bir tane. Sonra yakın. Küllerini sütlü şekersiz türk kahvesine katın. Kişi başı bir tane gerek. İçin. Sorun ortadan kalkacaktır.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Abi aslında eskort için internet siteleri var,bence arkadaşların açıp çağırsınlar hatat sevgilimiz gibi bi rol yapın desinler o şekilde başlangıcı yapsınlar diğer türlü çok zor.
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 o arkadaşlarını al gel. http://images.cheezburger.com/completestore/2011/4/26/62d27cfb-5cad-4472-8a2f-bc7d0e998fe2.jpg
Öne çıkan mesajlar