nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 interneti komşumdan almaktayım,adamdan sifreyi rica ettim sonra tatile cıktılar,simdi eger kotalı ise internete çok abanmak istemiyorum fatura adama patlamasın,wireless ile internete bağlıyım,bağlantı türünü öğrenebilmemin bir yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yok mu la bi yolu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kota sorgulama yap dicem ama yapmışsındır zaten sen :P Hani sorgudan sonuç alırsan kotalidir gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 arayıp sor ttnet'e adamların ev telefonunu biliyorsan. söylerler bence. sonuç zaten geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ShadowFax said: kota sorgulama yap dicem ama yapmışsındır zaten sen :P Hani sorgudan sonuç alırsan kotalidir gibi... aslında ttnet mi onu bile bilmiyorum,kota sorgulama yapmadım simdi denedim email istiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 GERGE said: arayıp sor ttnet'e adamların ev telefonunu biliyorsan. söylerler bence. sonuç zaten geliyor. mlsf bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://hiztesti.ttnet.com.tr/ sunu yaptım 8 mb indirme hızı cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 e yardır o zaman 8mb ın kotalısı var mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 var tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 8mbitin kotalısı var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Biraz uzun soluklu ama 250 gb download yap az sonu faturaya bak hehehe Yalnız faturalara bakmak faydalı olabilir arada kota geçilmiş de fatıra kabarık gelmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 peki 8mb de hız dusuyor mu kotayı gecince ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 adil kullanım 25gb geçersen 1 mbite düşürüyolar hızını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 MelihMercan said: adil kullanım 25gb geçersen 1 mbite düşürüyolar hızını.. e o halde kotalı degil benim baglantı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kotalı da olabilir. o hızda kotalı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Kotasız olsa bile kota sorgulama sayfasında ne kadar veri alış verişi yaptığını bilgi için tutuyorlar. Mesela: Benin bağlantım 16mbit sınırsız... (50GB adil zımbırtılı da bu kadar download oldu düşmedi...) Kotalı olup olmadığını komşunu arayarak öğrenirsin. Edikler: klavyeyi değiştirmem gerek sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 telefonu yok adamın ve tatile cıktılar,o sayfaya da sifre ile giriliyor sanırım ben giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yardır lan, korkma. kotalı olsa adam şifreyi verirken söylerdi sana, abanma bilær diye. netlimitsizdir o bizdeki gibi, limit aşımı muhabbetini uygulamıyolar o tarifede pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 topik yüzünden merak edip baktım da mayıs ve haziran aylarında toplam download miktarım arasında sadece 0,003 gb fark varmış. Baya sıradanlaştırmışım olayı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar