yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla pek muhattap olmadığım için bir yorumum yok valla ama gözüme batan bir şeyin olmaması iyi yönde yorumlanabilir tabi
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 gayet memnunum ben herkesten.memnun olmasakta birşey değişmeyecek zaten.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Cezalık bi duruma düşmediğim için np
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paticikte şike soruşturması yapalım, kim para ile admin olmuş görelim.
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 mesela beni banladılar, o yüzden hiç sevmiyorum bu fakirleri.
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mithat said: Dasaaa hariç kesinlikle tanıdıkrasi ile yönetilmek rahatsız edici fakat dağdan gelip bağdakini kovmak gibi olmasın diye gayet sesimi çıkartamıyorum. Dasaaa ayrı ama o gayet kıral adam.aynen , devrim olsa adama fabrikaların anahtarını veririm arkama bakmadan , o bizden biri
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ahah hedehodohop dasaaa'nin fake'i lan bariz. Surekli pohpohluyo, arka cikiyo.
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bu arada konu hakkinda; bkz : kraldan cok kralci olmak.
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dasaa çogyi adam yaw. akila da coşuyor eğlencede... konu dışı ve eğlenceyi hallettik, yok mu başka yetkili? yok galiba...
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bir ban icin gunlerce admin pesinde kosturuyoruz, sayfalarca rapor yaziyoruz. hadi banleniyo, sonra acilma zamani, bu sefer acin diye kosturuyoruz. ihale acilsin bunu otomatli sisteme baglicak, akbil basalim banlensin adamlar.
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aquila said: bir ban icin gunlerce admin pesinde kosturuyoruz, sayfalarca rapor yaziyoruz. hadi banleniyo, sonra acilma zamani, bu sefer acin diye kosturuyoruz. ihale acilsin bunu otomatli sisteme baglicak, akbil basalim banlensin adamlar. Atilan adam aglamadan, haber gondermeden, MSN'de ya da telefonla durtmeden zamaninda actiginiz bi tane ban yok lan.
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 vaperon said: dasaa çogyi adam yaw. akila da coşuyor eğlencede... konu dışı ve eğlenceyi hallettik, yok mu başka yetkili? yok galiba... paramecium adam görev ve yetkilerini tam olarak yerine getirebiliyor, ki zaten konusunda da uzman ehühe
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_wrUYMB1755k/S1A-WDhD8PI/AAAAAAAAAVY/OgVMTZyeAMY/s400/penguen_kapak.jpg
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Big brother wathing We can see who voted NO!!!!
Öne çıkan mesajlar