NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dasaa senin avatarın ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dasaaa golemi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 tuvalette mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 rocksicle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla pek muhattap olmadığım için bir yorumum yok valla ama gözüme batan bir şeyin olmaması iyi yönde yorumlanabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 gayet memnunum ben herkesten.memnun olmasakta birşey değişmeyecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ya sev ya terk et ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kktnxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 masq ın muhtar titleını geri versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Cezalık bi duruma düşmediğim için np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paticikte şike soruşturması yapalım, kim para ile admin olmuş görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 mesela beni banladılar, o yüzden hiç sevmiyorum bu fakirleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mithat said: Dasaaa hariç kesinlikle tanıdıkrasi ile yönetilmek rahatsız edici fakat dağdan gelip bağdakini kovmak gibi olmasın diye gayet sesimi çıkartamıyorum. Dasaaa ayrı ama o gayet kıral adam.aynen , devrim olsa adama fabrikaların anahtarını veririm arkama bakmadan , o bizden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ahah hedehodohop dasaaa'nin fake'i lan bariz. Surekli pohpohluyo, arka cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bu arada konu hakkinda; bkz : kraldan cok kralci olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dasaa çogyi adam yaw. akila da coşuyor eğlencede... konu dışı ve eğlenceyi hallettik, yok mu başka yetkili? yok galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bir ban icin gunlerce admin pesinde kosturuyoruz, sayfalarca rapor yaziyoruz. hadi banleniyo, sonra acilma zamani, bu sefer acin diye kosturuyoruz. ihale acilsin bunu otomatli sisteme baglicak, akbil basalim banlensin adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ben aldığım paraya bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aquila said: bir ban icin gunlerce admin pesinde kosturuyoruz, sayfalarca rapor yaziyoruz. hadi banleniyo, sonra acilma zamani, bu sefer acin diye kosturuyoruz. ihale acilsin bunu otomatli sisteme baglicak, akbil basalim banlensin adamlar. Atilan adam aglamadan, haber gondermeden, MSN'de ya da telefonla durtmeden zamaninda actiginiz bi tane ban yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ben de onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 vaperon said: dasaa çogyi adam yaw. akila da coşuyor eğlencede... konu dışı ve eğlenceyi hallettik, yok mu başka yetkili? yok galiba... paramecium adam görev ve yetkilerini tam olarak yerine getirebiliyor, ki zaten konusunda da uzman ehühe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 orta orta sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_wrUYMB1755k/S1A-WDhD8PI/AAAAAAAAAVY/OgVMTZyeAMY/s400/penguen_kapak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Big brother wathing We can see who voted NO!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sc bölümünün modu süper bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar