Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Çok iyi oynaması göreceli :D ben diyorum çok şike döner bak :D Olmadı sen gel ben sana deronsız maçsızda dürüm ısmarliim oturur yer muhabbet ederiz senin canın sagolsun :D
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Yörüngeye uçarsın moderatöre rüşvetten
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 "anca masaya oturursunuz" -niyork tayms
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 şşş ;) Sen gel ben dürümünü de alıcam ayranda benden bir title konuşuruz. I have an offer you can't refuse mu neydi :D
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 buyuk masaya oturun, adam sigmaz. aaaaaaaaaaaaaaaakikikikiki
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Khelben said: Bence Deron + Kobe + Nowitzki gelirse Beşiktaş'a pota altına da Serhat'ı alırlarsa şampiyon olurlar. Abi, o takımda ben de oynarsam kesin şampiyonuz zaten ;)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 beyler konu başlığı hatalı ama :(
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Yönetime teşekkürlerimi sunarım
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 realgm Besiktas was close to signing Kobe Bryant before having their bank accounts frozen due to a soccer match fixing scandal. Bryant would have received $450,000 per month Read more: http://basketball.realgm.com/wiretap/214763/Report_Kobe_Was_Close_To_Signing_With_Besiktas#ixzz1SJ8XAy6C
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 diyen oldu mu ? bir alex degil malesef
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 görüşmeleri dondurmuşuz.. sponsor bulamıyormuşuz. THY ne güne duruyor :D
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi 2 ay oynayıp oynamayacağı belli olmayan bir adam için thy çıkarıp milyon dolarlar mı versin. sonra kızıyorlar thy çok para harcıyor diye. 2-3 senelik kontrat olsa neyse.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Milyon dolar degil valla 2 ay oynasa 900 bin dolar eder. 2 ayda 900bin dolarlık yatırımın geri dönüşü onlarca forma ve bilet satışı ile karşılanmasa bile kafa kafaya olur bence. En azından sırf forma satışı sayesınde bile yarı yarıya kapatır bence. Beşiktaşlı degilim, kobe bryant gelsin formasını alırım o derece.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ahahaha abi taraftarını bu kadar gerizekalı yerine koyan baska bi kulup de yoktur herelde. bi de ciddi ciddi gorusmeleri dondurmaya karar verdik diye acıklama yapmıyolar mı, hic gulecegim yoktu.
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 1 sene kalsa 5.5 m dolar. şu anki futbolcuların genel aldıkları ile neredeyse kafa kafaya. kobe beşiktaşa gelse marka değerindeki artış, paha biçilemez... düşünsene bir adam gelmiyorum hacıt, türkiye neymiş diyor. "lan kobe geldi allahsız, sen kimsin" kartını çekebilirsin direkt...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 beni de alın diye mesajlar geliyor haha sponsorunla gel diceksin. hoş daha fiba'dan onay çıkmadı
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Yalan oldu transfer sanırım ama keşke gelseydi. Gelmiş geçmiş en iyi 5 oyuncu arasına rahat girmiş bir adam sonuçta benim çocukluğum ve gençliğim Kobe'yi izleyerek geçti. Olimpiyatlarda izlediyseniz Kobe'yi Türkiye liginde nasıl duracağı hakkında bir fikir sahibi olursunuz sanırım. İspanya ile final oynamışlardı o maçı hatırlıyorum İspanya'nın o tıkır tıkır işleyen savunma ve hücumuna karşılık Kobe gelip el üstünden üçlük falan atıyordu. Ama bence gelse yine şampiyon yapamaz hatta Deron'ın gelmesi daha bile iyi olmuş olabilir Beşiktaş için. (marka değer veya reklam için demiyorum). Çünkü Kobe gibi bir oyuncu için bütün setler ve bütün anlayışı değişir her şey onun üzerine kurulur. Bence bu çok faydali bir şey değil hele ki Beşiktaş gibi iç güveysinden hallice bir takım için.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ergin ataman trollemeye devam ediyor
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 şunu yeni gördüm ""Kobe Beşiktaş'ta oynamak istiyor"" said:
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 prensipte anlaşıldı diye bir haber gördüm abi hahaha ben bu kadar troll görmedim yalnız hahaha
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Bitti. THY sponsor, kobe geliyor. Hem de sadece 300 000'e. Bu hikaye yıllarca konuşulacak. Erken hareket eden yıldızı kapıyor. Radyospor'da hikayeyi dinlemiştim. Demeçde BJK yöneticisi laf olsun diye, KObe'yi bile getirebiliriz diyor, D.W. transferi sonrası. Aklına Kobe geliyor kobe diyor. Lebron gelse lebron diyecek. Sonrasına kobe'nin menejeri arıyor, buyrun görüşebiliriz ilgileniyorsanız diye. Ve kobe lokavt bitene kadar Türkiyede. http://fanatik.ekolay.net/Ve-Kobe-Kartalda_3_Detail_33_231866.htm?pos=1
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 su haber gercekse besiktasli olabilirim.
Öne çıkan mesajlar