Xenus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 düşme bugı ayrı ve sanırım fixlediler onu. hackle kasıtlı da yapıyorlar. http://i.chzbgr.com/completestore/2008/6/24/cheatercatcan128588396180486951.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 zaten adama vurabiliyordum havada iken, 2 mermi yedi kayboldu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Xenus said: evet öyle bi hack var yerin altına da giriyorlar. Ben istemeden yer altina giriyorum kimi zaman. Ama girip durmuo dünyanın sonuna kadar düşüyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 spotta bug var ya eğer yakınsa duvarın arkasındaki adamı spotluyabiliyorsun, kapıdan gireceğini anlıyorsun eğer max ise zaten direk kaçış, baya işe yarıyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bildirsene o bugı. Çok kötüymüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 spotting spamlıyorum saatte gelen xp %25-30 arttı diyebilirim. bu arada sen engy,LA oynuyordun dimi şimdi baktım da 600sclik engineer bundle alınabilir. Trac-5 S var. edit: yanlış bakmışım Trac-5 Burst varmış. alınmaz o zaman. :P underbarrel grenade launcher takılan tek silah iki classta ortak kullanıyor. hatta bende alacam, şu olayı yapmak istiyorum. http://www.youtube.com/watch?v=UZn0KJ4r8cs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bu launcher hangi classın ? engineer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 hem engineer hem light assault ortak. videodaki sanırım Solstice SF. TR'da Trac-5 S. NC'de de S'li silahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 hmm peki default silahlardan mı ? noob sorusu sorayım yada silahları açmak için satın almak şart mı yoksa bf3 gibi lvl atladıkça vs silah geliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 hayır default silahlardan değil ama default silahlarda çok iyi. xp kasıyorsun ve sertifa birikiyor. bunlarla silahları açabiliyorsun ama mesela 7$ lık bir silahı almak için 5-6 gün kasman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 tabi indirimle o silahlar 2$ civarına denk gelecek. Ama ortalama bi oyuncuysan zaten 10 saat oyun süresiyle 1 silah açarsın. tabi oyunu okadar çözdükten sonra, o sertifikaları silaha harcarmısın bilemiyorum.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 premium 50% + boost bonus olmadan açamazsın 10 saatte, hiç birşey yoksa ortalama bir oyuncu için 1k sertifaka kasmak rahat 5 gün alır. bende hiç birşey yok bir saatte 50 cert kasıyorum ama iyi savaşların olması lazım her zaman öyle olmuyor. bu indirim için bende bir aracı ile 45$'a 3 tane walmart SC kartlarından aldım 2k'lık, triple gelince bandıracam hesaba. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 yani 10 saat olmasın 20 saat olsun. 1 saatde 100.000 puan alsan / 250 felan... zor ama çokda dert değil ya. Nede olsa acelesi yok. Önce gerekliler açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Weekly bundle resette şu bundlelar gelebilir ona göre cert/SC harcamanızı yapın. TR Infantry Starter Bundle: 2000 SC LC2 LYNX TSAR 42 MSW R SABR 13 TX2 EMPEROR AS16 NIGHTHAWK India Scrub Infantry Armour Camo Sandy Scrub Weapon Camo VS Infantry Starter Bundle: 2000 SC CME VX6-7 Ghost Manticore Pulsar LSW Nova India Scrub Infantry Armour Camo Sandy Scrub Weapon Camo NC Infantry Starter Bundle: 2000 SC Reaper DMR Assault Rifle GD-22s Light Machine gun GD-7f Carbine SAS-R Sniper rifle Mauler S6 Shotgun Rebel Pistol India Scrub Infantry Armour Camo Sandy Scrub Weapon Camo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Densiz said: yani 10 saat olmasın 20 saat olsun. 1 saatde 100.000 puan alsan / 250 felan... zor ama çokda dert değil ya. Nede olsa acelesi yok. Önce gerekliler açılır. benim Station Cash'im var fakat infantry silahlarına harcamıyorum şahsen. engineerın defaultu yetiyor baya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Aynısını assaultda kullanıyor ortak. Bende seviyorum o silahı. Zaten silahlar arasında neredeyse fark yok ya. Her tarzdan bi silahım olsun (orta şeker) kafi. Öyle %5 hızlı şarjör değiştireceğim diye 1000cert yada 7$ gömemem (indirimle 2$ a gelecek ama yine harcamam. Gereksiz resmen..) Ama max ın sağ eli için harcayacağım :D. (belki sol elede 1 tane zırh delen alırım. 2 si birlikte mobil uçak savar :P ) soru : Hangi tesislerde hangi araçlar var bunu görebiliyor muyuz? (mesela x bölgesindeki tesiste "hava araçları" y de "hem hava hem yer" gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 burster çok gerekli birde çok zevkli, bbütün squadı wipedan koruyorsun bazen. birde o anti vehiclelardan alma max e çok dandik, dual mercy çek, nc maxleri bile alırsın. deploy olurken her spawn için, uçak tank flash vs için simgeler var ordan anlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hah bu hafta weekly bundle koymamışlar triple var diye herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 premium + booster = ne güzel oldu ya :D. bileydim kafadan böyle başlardım. Şu zamana kadar harcadığım süreyi yarıya düşürürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sanırım patchten sonra prowler ve vanguard nerf yemiş. eskiden çıkılabilen eğimlerden şimdi çıkılmıyorlar, yer sanki teflon kaplanmış gibi kayıyorlar, magrider zaten kıyak. birde abi bu rocket podslar oyunun bokunu çıkarıyor, defans yaparken o ilk haftaki zevki alamıyorum, herkes rockets pods aldı artık.. biolab landing padlerde ne güzel savunuyorduk şimdi bi rocket podstan başka kill almayı beceremeyen tipler, egosunu tatmin edecek diye landing padlerden içeri rocket spamlıyorlar, 20 kişi ölüyor saçmalık. diğer yerlerde zaten spawndan çıkılmıyor. aa max burstera nerf istiyorlar hala birde buna gülüyorum ya. ESF'teki adam 20 kill alırken, AA MAX, pilot uçakla birlikte çakılmazsa 3-5 kill alabiliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Densiz said: premium + booster = ne güzel oldu ya :D. bileydim kafadan böyle başlardım. Şu zamana kadar harcadığım süreyi yarıya düşürürdü. esas imba olan şey premiumdan gelen resource boost, sen 2-3'er bomba, medkit kullanabilirken, premiumsuz adamın bunu resource'u yetmez. medkit demişken medkit kullandıktan sonra hp dolmama bugı mı var? bana ara sıra oluyor eğer bastıktan sonra direk koşarsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Teçhizatın yeteneğini kullanırsan nanitler çalışmıyor. (sniperda cloak, heavy de shield). Yeteneği kullanım süresi boyunca dolmuyor. Zaten belli bir süresi olduğundan, yeteneği aktif edince yalan oluyor nanitler (bug mıdır bilemiyorum. Bug değil sanki. Düşünsene hem cloak sın hem can doluyor felan :P ) tabi koşma ile felan alakası yok bunun. bu arada premiumda şöyle birşey var. 6 aylığı kafadan alırsan eğer %50 boostlu olarak başlıyorsun. Düşüklerde her ay %5 yükseliyor, %25 den başlayıp (bunu önceki mesajlarda ben yanlış anlamış olabilirim. 6 aylık aldığım halde her ay %5 yükseleceğini düşünüyordum. ) ek: bu arada aa max direk öldürüyor şakası yok. Eğer yere biraz yakınsam kaçamadım henüz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yok onu demiyorum basılan utility slottaki medkit kiti var ya onu bastıktan sonra hp dolmuyor bazen, fullemesi lazım normalde bug mı ne oluyor, shield falanda açık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 heavy ve giysi slotunda fazladan can mı var? eğer öyle ise bendede tam dolmuyor, 2 kare felan bırakıyor. (neredeyse ölmek üzereysem. bastığıdma böyle oluyor). Bunun dışındakiler hakkında en ufak bi fikrim yok, bug olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yok öyle değil medkiti basıyorsun anlık can fulleniyor sonra bastığın zamanki haline geri dönüyor bug gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar