Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

spotting spamlıyorum saatte gelen xp %25-30 arttı diyebilirim. bu arada sen engy,LA oynuyordun dimi şimdi baktım da 600sclik engineer bundle alınabilir. Trac-5 S var.
edit: yanlış bakmışım Trac-5 Burst varmış. alınmaz o zaman. :P

underbarrel grenade launcher takılan tek silah iki classta ortak kullanıyor. hatta bende alacam, şu olayı yapmak istiyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=UZn0KJ4r8cs
Sosyal ağlarda paylaş

premium 50% + boost bonus olmadan açamazsın 10 saatte, hiç birşey yoksa ortalama bir oyuncu için 1k sertifaka kasmak rahat 5 gün alır. bende hiç birşey yok bir saatte 50 cert kasıyorum ama iyi savaşların olması lazım her zaman öyle olmuyor.

bu indirim için bende bir aracı ile 45$'a 3 tane walmart SC kartlarından aldım 2k'lık, triple gelince bandıracam hesaba. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Weekly bundle resette şu bundlelar gelebilir ona göre cert/SC harcamanızı yapın.

TR Infantry Starter Bundle: 2000 SC
LC2 LYNX
TSAR 42
MSW R
SABR 13
TX2 EMPEROR
AS16 NIGHTHAWK
India Scrub Infantry Armour Camo
Sandy Scrub Weapon Camo

VS Infantry Starter Bundle: 2000 SC
CME
VX6-7
Ghost
Manticore
Pulsar LSW
Nova
Sandy Scrub Weapon Camo

NC Infantry Starter Bundle: 2000 SC
Reaper DMR Assault Rifle
GD-22s Light Machine gun
GD-7f Carbine
SAS-R Sniper rifle
Mauler S6 Shotgun
Rebel Pistol
Sandy Scrub Weapon Camo
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısını assaultda kullanıyor ortak. Bende seviyorum o silahı. Zaten silahlar arasında neredeyse fark yok ya. Her tarzdan bi silahım olsun (orta şeker) kafi. Öyle %5 hızlı şarjör değiştireceğim diye 1000cert yada 7$ gömemem (indirimle 2$ a gelecek ama yine harcamam. Gereksiz resmen..)

Ama max ın sağ eli için harcayacağım :D. (belki sol elede 1 tane zırh delen alırım. 2 si birlikte mobil uçak savar :P )

soru : Hangi tesislerde hangi araçlar var bunu görebiliyor muyuz? (mesela x bölgesindeki tesiste "hava araçları" y de "hem hava hem yer" gibi)
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım patchten sonra prowler ve vanguard nerf yemiş. eskiden çıkılabilen eğimlerden şimdi çıkılmıyorlar, yer sanki teflon kaplanmış gibi kayıyorlar, magrider zaten kıyak.

birde abi bu rocket podslar oyunun bokunu çıkarıyor, defans yaparken o ilk haftaki zevki alamıyorum, herkes rockets pods aldı artık.. biolab landing padlerde ne güzel savunuyorduk şimdi bi rocket podstan başka kill almayı beceremeyen tipler, egosunu tatmin edecek diye landing padlerden içeri rocket spamlıyorlar, 20 kişi ölüyor saçmalık. diğer yerlerde zaten spawndan çıkılmıyor. aa max burstera nerf istiyorlar hala birde buna gülüyorum ya.

ESF'teki adam 20 kill alırken, AA MAX, pilot uçakla birlikte çakılmazsa 3-5 kill alabiliyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

premium + booster = ne güzel oldu ya :D.
bileydim kafadan böyle başlardım. Şu zamana kadar harcadığım süreyi yarıya düşürürdü.

esas imba olan şey premiumdan gelen resource boost, sen 2-3'er bomba, medkit kullanabilirken, premiumsuz adamın bunu resource'u yetmez.

medkit demişken medkit kullandıktan sonra hp dolmama bugı mı var? bana ara sıra oluyor eğer bastıktan sonra direk koşarsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Teçhizatın yeteneğini kullanırsan nanitler çalışmıyor. (sniperda cloak, heavy de shield). Yeteneği kullanım süresi boyunca dolmuyor. Zaten belli bir süresi olduğundan, yeteneği aktif edince yalan oluyor nanitler (bug mıdır bilemiyorum. Bug değil sanki. Düşünsene hem cloak sın hem can doluyor felan :P )
tabi koşma ile felan alakası yok bunun.

bu arada premiumda şöyle birşey var. 6 aylığı kafadan alırsan eğer %50 boostlu olarak başlıyorsun. Düşüklerde her ay %5 yükseliyor, %25 den başlayıp (bunu önceki mesajlarda ben yanlış anlamış olabilirim. 6 aylık aldığım halde her ay %5 yükseleceğini düşünüyordum. )

ek: bu arada aa max direk öldürüyor şakası yok. Eğer yere biraz yakınsam kaçamadım henüz :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...