Anelor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Miller server NC empire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 nc nin olayi vurdu mu pis vurmasi imis betada. terranlara hiz ancak daha az dmg, vanulara da accuracy vererek bir overall denge kurmaya calismislar. ama isin matematigi belli bir surede toplam vurulan dmg uzerinde degil, en kisa surede dmg vurmak uzerine oldugu icin NC silmis supurmus ortaligi. SOE nerfu dmg uzerinden degil recoil uzerinden yapinca az vururlar ama pis vurduklarindan dengelenir diye dusunmus. ancak planetside da cogu zaman durum once goren modunda oldugu icin ayni anda burstlerken iskalayan tarafta olursaniz GG oluyor. ondan dolayi nc infiltrator haricinde infantry de nerf sonrasi zayif durumda deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 yabanci forumlarda boyle anlatiyorlar, yazan sacmalamis olabilir. direk ceviri yaptim bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 benim setup degistirmem gerekecek ama sanirim. acik alan savaslarinda ciddi kill streakler yaparak baya exp topluyordum. br13 te cakili kaldim gunlerdir. girsem 5 kisi olduruyorum, 100 kere oluyorum. bir de acik alan zonelarda kapismalar nc icin bitti gibi bir sey. zaten az kisi oldugundan hep facility lerde yogunlasiyor millet. uzun mesafe sniperciligin tadi kacmaya basladi bu nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 scout rifle da baya başarılı geldi bana nc http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HN7Xwhi4Wak#t=438s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=r2-uSO_CxMY oha camoya gel. NC'lerin avanak halleri. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 5:53 de koptum D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 evet biodome'da bizim noobları kıyma yapmış. abi ama adam NC base'de dolanıyo yüz yüze anlaşılmıyor çok fena o camoyla. zaten mor ile mavi seçimi yanlış bence renk körü olan adam onu bile ayırt edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Renk körü olmak avantaj sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 friendly mi değil mi ayırt edemez renk körleri TR'da açıyorlar o yüzden zaten kırmızı dışında mavimsi mor, morumsu mavi kim çıkarsa sıkıyor adam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 şu bundlelar account bound olsaydı iyi olurdu. pre order yapıp alpha squad pack alsaydık verdikleri 4x3 weapon da account boundmuş. deli gibi account key arıyorum şuanda. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 sonuç olarak nc kalıp ezilmeye devam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 biz nc'yiz valla beğenmeyen TERRANIN KÖPEĞİ OLSUN FAYT FORO FREEDOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 arbeit macht frei bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Miller NC demi bizim ahali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 yah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 teamspeak serverim var benim bir tane. bu is icin bir kanal ayirabilirim. bu oyunda konusulmadiginda outfit ya da squad ya da platoon un hic bir faydasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 oyun içi voice chat'te baya kaliteli. bu arada outfit var mı Millerda ? p.s. why you hate freedom TR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Dün Xeno ile oynadık Miller / NC outfit de var :) Voice chat denedik bayaa kaliteli hatta o kadar iyi ki onsuz oynanmaz herkes bi sekilde oyun içi nickini yazarsa güzel bi squad kurar takılırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 dün siz takılırken yatmadan bi 10 dakka bakıverdimde ne kadar kaliteli bi oyun olduğunu unutmuşum şunun ya. autumn sale oyunlarımı bitirip çılgınca akacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 camolara bakıyorumda VS oynamak lazımmış. camo harbiden camo adamların NC-TR'da cix görünmekten başka bi işe yaramıyo. http://imgur.com/a/fMf4m edit: baştaki camolar ortakmış. ama NC-TR'da karakter yinede çok belli ediyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 outfit voice chat harbi baya iyi, şaşırdım. hangi oyunda guild içi voice chat konuşma imkanı var lan ha hangi oyunda! bi de vanu'nun o mor rengini değiştiren camo'ları saçmalık ama yani. hakkaten NERFZ GİRAFFE PLES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Ya evet, o VS'in sarı kamuflajı kadar saçma şey yok. NC sanıp yanından geçtim arkadan vurdu o camoyu kullanan biri. Gerçi artık yutmuyorum ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 nickleri falan yazın ekleşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Ben bu akşam giricem bakalım merak ediyorum bu oyunu epey betasında pek bişi anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar