DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 çok az kaldı betaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 25'inde beta invitelarının gitmesi muhtemel baya :) Çok eski PS1 veteranları zaten betada şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Şunuda koyalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Sadece US beta var şu anda, çok az kişi var. EU yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Bana invite geldi valla; indiriyorum şu anda. Oyunun şu anki boyutu 8810 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 said: Twitter: @j_smedley President, Sony Online Entertainment San Diego "beta likely to start in about a week if things go well" (28th july) Found from: http://www.planetside2forum.com/threads/564-beta-start-date-approx-date-given!?s=1f6045def3f83f03eb48d011247dca75 Could be a troll, but it would make sense, few days after the world premiere and the start of the marketing campaign. Arkadaşın mesajı aynen koydum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Tech test te bitti galiba. Kokainman gibi titremeye başladım; beta başlasın LAAAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 test serverlarından populasyon yüzdesi: EU: 28% Vanu - 40% TR - 32% NC West: 30% Vanu - 38% TR - 32% NC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ne zaman cıkıcak bu,zevkli olucak gibi. Varmı bir söylenti falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Tech betanın sonlarında şu anda, mass close beta inviteları 1 haftaya felan başlıycak diye söylentiler var ama çıkışla ilgili bişi duymadım. Beta ile ilgili sorunuz varsa sorun cevap verebileceğim birşeyse yazarım, bir arkadaşım tech betada su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 http://uk.pc.gamespy.com/pc/planetside-2/1225550p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 https://twitter.com/j_smedley/status/231193695897133056 pazartesiye kaldı.Neyse zaten haftasonu çalışıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 keşke videodaki gibi oyun oynasah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 abi eeeeeegh 3 haftadır "beta starts next week" haberleri okuyorum lan yeter ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ilk etapta planetside 1 veteranları betaya giricekmiş daha sonra pcgamer 'dan priority que key i almış kişiler giricekmiş. Arkadaşların anladığı kadarıyla 2-3 haftaya felan anca diğerleri giricek betaya. Şu anda tech beta devam ediyor ama artık yeni dev releaselerinde beta diye hitap etmiyorlarmış "technical test" olarak hitap ediliyormuş. Tarihi eser gibi eski bir SOE acc'una sahip 2. bir arkadaş daha girdi betaya. Betadaki EU serverı Amsterdamda anladığım kadarıyla, ping bakmak için: 188.121.36.239 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bugun 2pm(GMT -7)de basliyor closed beta. pc gamer ve twitterdan beta key alanlar sonra baslayacak ama, en az 1 ayi var onlarin ps1 veterani olarak direk daliyorum bugun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 EverQuest 1'den kalma account var benim ama PlanetSide oynamadım hiç. Girer miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Banlamışlar beni. EQ1'den beri girmiyorum. Neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Düne kadar PS1 alıp aktif subın varsa gene giriyorsun betaya veteran sayıyolar bildiğim kadarıyla da 30-40 dolar sırf betaya girmek için değermi dersen bence değmez şu anda, eğer birkaç arkadaşınız daha yapmıyorsa aynı şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Veteranlar maillerini kontrol etsin. Invite'lar gelmeye başlamış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 1 veteran 1 de PS1'i 4 gün önce satın almış 2 arkadaşım daha girdi betaya bugün, mail gelmedi 2 sinede direk download sitesine girmeye calıştılar ve girebildiler. Bir skıntı var sanırım mail le ilgili, download sitesine girmeye çalışın daha iyi :) planetside2.com/download Ben priority access key(pcgamerdan) ile henüz access almadım betaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Evet geliyor mailler, evde pc indiriyor şu an clienti (6.2 gb) Ama ben ise gitmek zorundayim...adaletin bu mu dünya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 haha yarina ertelendi John Smedley via Twitter: "the team is fighting the good fight but looks like the servers will be open at 10am PST tmw... that's both EU and US" ulan soe ne trollsun, swgden beri iki elinle bi seyi dogrultamadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 beta basladı ama tech betadan farksız gibi. Yine aynı adamlar oynuo nerdeyse. Biraz saçma geldi. Beta key dağıttılar 2-3 haftaya alıcaz sizide diyorlar...neyse. Arada işinden fırsat buldukça directorlerden biri girip streamliyor. Stream * Twitch Online yakalayabiline tabi ;D buda dünkü oyunu 07.08 Stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar