Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

abi anladığım kadarıyla önceden accountu olmayanlar, betada olmayanlar, yani yeni account açanlar, şu Prosiebensat.1 denilen zımbırtıyla muhattap olmak durumundalar. yani Sony Online accountu değil de prosieben accountu açıcaksınız. ben böyle anladım en azından.

steam ustunden oynayanlar direk SOE account ile kayit oluyor. ben eski accountum ile girdim pasa pasa. (planetside oynamamistim hic, eq ve eq2 vardi)
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

hosuma gitti diye nc secmistim ama yabanci forumlardan gordugum kadariyla nc cheese, nc sucks, nc always loses falan gibi mesajlar ucusuyor etrafta. adamlar karar verememis cheese mi sucks mi? asli astari nedir?

şu an için NC'de bi sıkıntı var evet. Fakat dün gece 4-5 gibi oyuna girdim, Amerish kıtasını komple almışız 4-5 base kalmış sadece, 1-2 saat içinde onları da aldık ve conqueror olduk. Şimdi ben buradan şöyle bi sonuç çıkarıyorum, NC tayfası diğerlerine oranla daha yetişkin, en azından gece oyuna girebiliyor. Ama yetişkin olduğundan dolayı da pek hardcore oyuncusu yok. bu yüzden de diğer kıtalarda durumumuz pek iç açıcı olmuyor. Bi de şöyle bişey var tabi, Miller sunucusunda hali hazırda sorunlar var bilindiği üzere, lag spike vs. yetişkin adamın buna tahammülü daha zayıf, o yüzden nüfus az oluyor. Lag sorunu gittiğinde ortalama bi güce kavuşacağımızı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

nc nin silahlar tam sevdigim sekilde isliyor. ocak gibi falan premium a gecerim gibi duruyor bu aralar sacma sapan bir suru harcama cikti ve zaten premium un hakkini vericek kadar oynayabilecek zamanim yok.

ayrica evet laga tahammul dogru birsey giriyorum kill aliyorum supportumu yapiyorum repairliyorum maxleri falan ama teleport olan oyuncular gormeye baslayinca aman ya diyip kapatiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

su ana kadar sadece bir battle kazandigimizi gorebildim, geri kalan hepsini kaybettik. kazandigimiz da saatler surdu.

terranlar bizden cok iyi durumda oluyor genelde, daha kalabaliklar zaten peak timelarda ama onlarin da savaslar saatler suruyor. kalabaliktan kazanmaya calisiyorlar genelde.

ancak su ana kadar vanu larla yaptigim hic bir battle 1 saatten uzun surmedi. adamlar giriyor, aliyor, cikiyor. direk veni vidi vici. nokta atis ilerliyorlar, defense te offense te kazanamadim daha adamlara karsi. bir de bir cok kanattan giriyorlar her yere, terranlarla nc lerin sik yaptigi tek taraftan yuklen olaylarini pek yapmadilar benim oynadigim savaslarda.

bu arada nette hep NC overpowered yazmislar, anlamadim nasil overpowered bu olay. miller disi serverlar oyle herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

girdim girmesine de hiçbişi yapamıyorum neredeyse heh, 1:10 filan oldu kd oranım sanırım. çat çut bir yerden mermiler geliyor direkt yokoluyorum, ben ateş edince recoil deli gibi ama lol

nc de nasıl eziliyor belli değil, öğrenemedim bile ne yapmak lazım spawnkill yediği için faction paso.
Sosyal ağlarda paylaş

romslayer said:

ya benim anlamadigim amd fx8120 ve hd6870 var kalabalik bi catismaya girince high da olsa low da olsa 20-30 arasi fps vermeye basliyor. kaliteyi dusurmek bi isime yaramiyor sacma sapan

ısı olarak: cpu 46, gpu 62 oluyor(%30 fan speed de tutuyorum manuel olarak)

Oyunda ciddi bir optimizasyon sorunu mevcut, I7 extreme ve 5870 crossfire yapan arkadasim bile bayagi sikinti cekiyor, onu gectim 680 SLI yapan adamlarda bile fps sorunu cekenler var.

Oyunu CPU-hog seklinde kodlamis adamlar, ben de GTX560 SLI kullaniyorum iki tane, GPU usage'in daha %30'un uzerine ciktigini gormedim, CPU'yu ise allahina kadar somuruyor, ki i5 750 oldugundan dolayi da adamlarin CPU odakli kodlamasi yuzunden bottleneck yiyorum her turlu.

Ama ozellikle fog shadows, gpu physics, motion blur kapatmak ve shadows, particles ile flora'yi medium'a cekmek en rahatlatan sey oldu bende, geri kalaninda dusurmek pek fark yaratmiyor acikcasi.

Ayriyetten oyunda zaten yamulmuyorsam 1800 ya da 2000'den otesindeki dusmanlari araclari objeleri falan ekraninizda renderlamiyor, o yuzden PS2 folderindaki "UserOptions.ini" dosyasinda RenderDistance'i 99999 mudur nedir, ondan 2500 ya da 2000'e cekin, farkedilir bir frame artisi oluyor, ki ucak falan kullanirken 2500 sikinti cikarmadi bende.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...